Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Garnitura robinet baie

Probleme dupa fractura picior

Parcare Militari Residence

Taxa pe soare
 din greseala am stropit pomii cu ...

Branduri de card acceptate la pla...

Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...
 W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?

Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone

Cartela cu numar pentru activarea...
 Cablu ingropat

Presiune/amenințari

Sapatura de jur imprejurul casei

Adaptor pt casti
 

Allview Speed City

- - - - -
  • Please log in to reply
271 replies to this topic

#19
iceboy2010

iceboy2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 13.09.2011

View Postgepres, on 08 ianuarie 2013 - 22:40, said:

Mi-am pierdut timpul cautand pagini de unde sa descarc direct aplicatii apk si pana la urma am apelat la torenti unde gasesti pachete destul de stufoase. Din pacate multe aplicatii nu functioneaza, unele cer conexiune ca sa se updateze, altele functioneaza ceva timp apoi cer cod de activare dar sunt si destule care merg. Jelly Bean e un sistem nou si nu toate aplicatiile sunt optimizate pentru el. Pentru acces la internet accepta doar modemurile specificate in cartea tehnica, destul de putine si nu chiar cele mai raspandite printre furnizorii de net asa ca e mai usor de folosit un router wireless mobil mai ales ca unii spun ca wi-fi consuma mai putin decat un stick 3G iar routerul vine cu propria baterie.
asta ar fi cel mai ieftin http://www.tenda.cn/...x?productid=374 o sa-ti spun maine cum merge
Nu mai cauta aplicatii pe torrente , eu nu am gasit nimic bun acolo si in plus nu gasesti ultima versiune , exista destule site-uri care ofera ultima versiune .

#20
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Postprisonbreak, on 09 ianuarie 2013 - 10:57, said:

Nu cred ca e acelasi model, in primul link e "3g150"  iar la pcgarage e "3g150 b". M-ar interesa si pe mine ceva mobil, dar cu slot pt sim, nu vreau sa depind tot de stick.
Ia-ti un telefon ieftin cu Android minim 2.2. Daca scoti de pe el sincronizari si alte prostii consumatoare de baterie, va functiona pe post de router 3G fix cat unul dedicat. In plus fata de un router din asta, ai avantajul bateriilor interschimbabile.
Cateva exemple: Galaxy 5, Youg, Pocket, Mini, Fit. Le gasesti SH la preturi de nimic.

Edited by filip.serban, 09 January 2013 - 13:02.


#21
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,946
  • Înscris: 09.04.2005
e adevarat ca ai un avantaj cu bateriile si cred ca si autonomia e mai mare dar eu am ales routerul ca-l folosesc si acasa pe LAN din alt router si e doar la 120 ron

#22
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,365
  • Înscris: 08.12.2008

View Postprisonbreak, on 09 ianuarie 2013 - 10:57, said:

Nu cred ca e acelasi model, in primul link e "3g150"  iar la pcgarage e "3g150 b". M-ar interesa si pe mine ceva mobil, dar cu slot pt sim, nu vreau sa depind tot de stick.
pai atunci cuvintele cheie ar mifi si novatel, zte, huawei.  zte mf60 ar fi un exemplu.

pentru restul eu recomand tplink mr3040.

#23
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,946
  • Înscris: 09.04.2005
Cred ca si eu o sa ajung la tplink-ul ala ca mi-a venit Tenda 150B si merge, e usor de configurat, pentru stick DIGI cel putin n-a avut nevoie de nicio setare dar nu incarca bateria!

#24
dogstyle

dogstyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 12.06.2008
Salutare all,

Am o tableta Allview Speed City ( de fapt e a unui prieten ), si din pacate, a fost blocata cu "pattern screen lock". Din pacate, nu si-a mai amintit traseul de deblocare si a blocat-o complet. Am incercat si cu adresa de mail cu care a fost setata dar....degeaba.

Am reusit sa intru in boot-loader, dar nu pot selecta factory reset din cauza lipsei butoanelor de volum...

A descoperit cineva vre-o varianta cu care as putea sa fac un factory reset din boot-loader?

Multumesc!

#25
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007
Pune-i o tastatura USB cu ajutorul cablului OTG. Teoretic ar trebui sa mearga sa selectezi cu sagetile..

#26
dogstyle

dogstyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 12.06.2008
Corect....nu mi-a trecut prin cap.
Mersi mult de raspuns, acum sa vad de unde fac rost de un cablu....

O zi faina!

#27
dogstyle

dogstyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 12.06.2008
Salutare din nou

Am cautat cablu OTG dar nu am gasit nimic la mine in oras. In schimb am luat o inversie de la micro usb la usb ( exact cum e si cablul ). Am intrat in bootloader, am atasat tastatura pe USB dar nu reactioneaza in niciun fel...Posted Image
Astazi i-am sunat pe cei de la service allview si mi-au spus ca nu se face pe loc, trebuie resoftata si ar dura pana la 15 zile. Ma indoiesc ca poate sa dureze atat, trebuie doar sa-i faca un Factory Reset.....Posted Image

#28
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,811
  • Înscris: 06.01.2008
Pai dureaza in functie de cate alte aparate au in service, primite inainte de tableta ta.

#29
dogstyle

dogstyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 12.06.2008
Alte idei?
A mai patit cineva, sau a reusti cineva pana acum?

#30
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Postdogstyle, on 23 ianuarie 2013 - 16:42, said:

Am cautat cablu OTG dar nu am gasit nimic la mine in oras. In schimb am luat o inversie de la micro usb la usb ( exact cum e si cablul ). Am intrat in bootloader, am atasat tastatura pe USB dar nu reactioneaza in niciun fel...

Daca ai Altex sau Mediagalaxy vezi ca au asta: http://goo.gl/lBS0M. Ce-i drept e cam scump, dar la fel ca si tine, a fost singurul cblu OTG pe care l-am putut gasi.

#31
Fratello

Fratello

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,598
  • Înscris: 14.02.2006
Cautati la Germanos cablu OTG ... este in jur de 12 lei !

#32
dogstyle

dogstyle

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 12.06.2008
chiar ma pregatesc sa merg dupa cablu dar......intrebarea este daca a reusit cineva sa schimbe optiunile in bootloader cu acest cablu si cu o tastatura pe usb....
Ma puteti anunta si pe mine pls sa nu cumpar cabluri deegeaba....Posted Image
Am testat acest invertor si pe tel meu Allview P5, si cu tastatura, si cu un memory stick de 4Gb, si inclusiv cu modemul de la vodafone....toate in zadar. In schimb prin el se incarca daca il conectez la pc...

Edited by dogstyle, 23 January 2013 - 17:54.


#33
maharet

maharet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 24.08.2007
A reuşit cineva să îi facă root? Până acum la mine a dat greş cu Super One Click şi cu z4root.Nici nu mai ştiu cu ce să încerc...Mulţumesc!

#34
radup500

radup500

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 23.01.2013

View Postgepres, on 10 ianuarie 2013 - 09:37, said:

Cred ca si eu o sa ajung la tplink-ul ala ca mi-a venit Tenda 150B si merge, e usor de configurat, pentru stick DIGI cel putin n-a avut nevoie de nicio setare dar nu incarca bateria!
gepressi eu am aceeasi problema cu un router Tenda 3G150B, ai gasit vreo solutie?

#35
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,811
  • Înscris: 06.01.2008

View Postmaharet, on 23 ianuarie 2013 - 20:32, said:

A reuşit cineva să îi facă root? Până acum la mine a dat greş cu Super One Click şi cu z4root.Nici nu mai ştiu cu ce să încerc...Mulţumesc!
Incearca cu Gingerbreak. Eu imi rootez telefonul cu Gingerbreak 1.2 fiindca e mult mai usor pentru mine, instalez direct de pe telefon apk-ul si il pornesc din App Drawer.

Edited by Hider141, 23 January 2013 - 22:22.


#36
maharet

maharet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 24.08.2007

View PostHider141, on 23 ianuarie 2013 - 22:22, said:

Incearca cu Gingerbreak. Eu imi rootez telefonul cu Gingerbreak 1.2 fiindca e mult mai usor pentru mine, instalez direct de pe telefon apk-ul si il pornesc din App Drawer.

Fără supărare, dar ce treabă are Gingerbreak aici? Gingerbreak e pentru Gingerbread, eu am Jelly Bean stock rom...

Edited by maharet, 24 January 2013 - 09:20.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate