Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
OnePlus 11R

Doua amenzi in același timp?

Recomandare limbaj back-end pentr...

Micsorare volum interfon
 Lamuriri Windows Server 2019

Vas Wc suspendat, ce greutate sup...

Facebook mi-au inchis contul!

Km de pe tester nu corespund cu c...
 Taxa scoala engleza in Barcelona

Inchiriere la cetateni straini

OnePlus face magarii in privinta ...

Racordare masina spalat vase si g...
 EGALIZARE SCARA INTERIOR CU GRESIE

Comparatie intre serviciile de in...

Cu ce vezi in interiorul urechii?

Vanguard / fidelity Romania
 

Invierea a doua

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
453 replies to this topic

#361
Paco_ste1

Paco_ste1

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,476
 • Înscris: 19.03.2022

View Post-Daniel, on 10 iulie 2022 - 10:34, said:

Mi-ai cerut exemple in care Isus ar fi aparut ca opusul omului caracterizat de dragoste si bucurie. Trecand rapid peste evanghelii am realizat ca nu pot da exemple din care sa reiasa ceea ce am insinuat. In cel mai rau caz, sunt lucruri ciudate sau de neinteles in persoana Lui, dar nu ceea ce am crezut. Rezulta ca imi formasem o imagine deformata asupra Lui.
M-as fi bucurat sa ai un exemplu . Parerea mea e ca exista totusi un exemplu si anume momentul cand a gonit schimbatorii de bani din curtea templului. Si totusi vad in acel moment o profetie, ca din imparatia divina vor fi alungati  vanzatorii (tradatorii) .

View Post-Daniel, on 10 iulie 2022 - 10:34, said:

De aici mesajul: "Nu e nimic de spus. Mi-a jucat mintea feste. Ai grija!". Prin acel "ai grija!" te avertizam ca si pe tine te poate insela/pacali mintea. Psalmul, intr-adevar, este scris de David dupa ce a fost mustrat de Dumnezeu pentru ce a facut cu Urie si Bat-Seba. Si arata ca a regretat si si-a cerut iertare lui Dumnezeu. In ciuda acestui fapt, tu il consideri jigodie pe David.
Corect, putem avea impresia ca suntem "lucizi"  insa asta doar din perspectiva constintei pacatoase.
David ca rege a aratat nu doar slabiciune ci si rautate. Adica una e ca a poftit la femeia altuia, alta e ca rege sa trimita slujitori sa o aduca la palatul regal, si altceva e sa o seduca sau o constranga sa se culce cu el, si apoi il imbata pe Urie sa il ademeneasca sa se culce cu Batsheba, si altceva e sa planuiasca uciderea lui Urie. Ei bine felul cum au decurs evenimentele arata ca David era o jigodie. El foarte tarziu s-a pocait, abia cand nu mai era rege si locul i-a fost luat de Solomon. Pe cand inca era rege au venit la el sa-i atarga atentia ca ce a facut cu Batsheba si cu Urie a fost un pacat grav, insa el se facea ca nu intelege. El stia poruncile divine insa cand s-a vazut rege a crezut ca e mai presus de ele. Plus ca porunca divina era sa fie ucis pentru nelegiuirea facuta. David nici macar nu a fost condamnat. In cazul lui, Dumnezeu a aratat nu mila ci prea multa larghete. Retine ca in trecut au fost ucisi copii si parinti si femei de Dumnezeu sau la ordinul lui chiar nevinovati fiind.
Ei bine, David trebuia spintecat in doua in momentul cand a facut  toate nemerniciile. Pentru ca daca un rege cu multe femei inhata femeia altuia si apoi il ucide atunci acela e o jigodie.
Dar ca sa-ti mai dau un exemplu din istorie, Stefan cel mare cand vedea femeile razesilor , si care erau mai frumoase, pe barbatii lor ii ducea la razboi, si cand acestia erau ucisi in lupta le aducea femeile la cetate. Si jigodia asta a facut ca David, iar niste jigodii s-au gandit sa-l faca sfant.

View Post-Daniel, on 10 iulie 2022 - 10:34, said:

Isus spune ceva de genu: Cu masura cu care judeci vei fi judecat si tu. Daca tu nu l-ai invia pe David, nici tu nu vei fi inviat. Cand zic inviat, subinteleg iertat si mantuit. Pentru mine nu are sens sa fii inviat si aruncat inapoi in moarte.
Accept sa fiu judecat cu aceeasi masura cu care judec. E corect asa.
Nu eu ma ocup cu invierile, dar retine ceva, David va spurca toata imparatia cerurilor cu prezenta lui. Pe vesnicie se va sti si se va spune despre el cata nelegiuire a facut. El e ucigas nu doar pentru cuiderea lui Urie. El se mandrea cu sute de ucideri.

Tu nu intelegi ce inseamna sa fii mantuit. Procesul acesta se produce  in aceasta viata, adica sa fii transformat, sa urasti nelegiuirea, si bineinteles ca iertarea are niste limite. Ierti pe cel ce nu stie si savarseste, dar pe cel ce face din stiinta, pentru acela nu ar trebui sa existe iertare. Findca sunt situatii cand  o jigodie toata viata face rau altora si pe patul de moarte cere iertare.  Asa ceva nu trebuie tolerat. Findca a nenorocit poate mii de suflete si aceia sufera si mor fara sa inteleaga de ce Dumnezeu ingaduie ca jigodiile sa faca atata rau, findca toate actiunile lor se rasfrange asupra imaginii lui Dumnezeu. Ce gandeste un neprihanit despre Dumnezeu cand lasa jogodia sa faca rau ? Ca iubeste jigodiile ?Si ca ii place cand sufera nevinovatii ?
Eu am avut parte de mult rau din partea jigodiilor. Niciodata nu am inteles de ce. Cineva spunea ca Dumnezeu iubeste deopotriva  atat pe calau cat si pe victima. Eu cred ca daca Dumnezeu ar fi avut parte de astfel de rautate sigur si-ar fi schimbat gandirea.
Daca Dumnezeu nu a intervenit in curmarea raului, atunci nu are nici un drept sa judece pe cel ce a avut de suferit de pe urma jigodiilor.

#362
-Daniel

-Daniel

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,932
 • Înscris: 16.04.2016

View PostPaco_ste1, on 10 iulie 2022 - 13:52, said:

Ei bine felul cum au decurs evenimentele arata ca David era o jigodie. El foarte tarziu s-a pocait, abia cand nu mai era rege si locul i-a fost luat de Solomon. Pe cand inca era rege au venit la el sa-i atarga atentia ca ce a facut cu Batsheba si cu Urie a fost un pacat grav, insa el se facea ca nu intelege. El stia poruncile divine insa cand s-a vazut rege a crezut ca e mai presus de ele.

Iti scapa in continuare momentul cand a fost scris psalmul.

(Catre mai marele cantaretilor. Un psalm al lui David. Facut cand a venit la el prorocul Natan, dupa ce intrase David la Bat-Seba.)

Deci pocainta lui pentru ce a facut cu Bat-Seba s-a produs imediat. Poate-ti reconsideri pozitia.

#363
Paco_ste1

Paco_ste1

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,476
 • Înscris: 19.03.2022

View Post-Daniel, on 10 iulie 2022 - 17:19, said:

Iti scapa in continuare momentul cand a fost scris psalmul.

(Catre mai marele cantaretilor. Un psalm al lui David. Facut cand a venit la el prorocul Natan, dupa ce intrase David la Bat-Seba.)

Deci pocainta lui pentru ce a facut cu Bat-Seba s-a produs imediat. Poate-ti reconsideri pozitia.
Deci zici ca dupa ce David intrase la Batsheba, si dupa un timp planuieste sa-i ucida sotul ? Pai nu era o jigodie si o scarba ?
Ce pocainta  e aia cand decizi dupa aceea sa-i ucizi si sotul ?
Javra aia de David trebuia despicat ca o buturuga. Pai a omorat el pentru mai putin, la fel si jegul ala de dumnezeu care il proteja in loc sa-l stearga de pe fata pamantului inclusiv tot neamul lui de rapandule.
Stii de Solomon se zice ca era cel mai intelept om de pe fata pamantului. Asta era copil facut cu Batsheba, javra ca tac-su. Ava sute de femei, si ce crezi ca a facut ? Aducea jertfe lui Moloch, si consta in aruncarea de copii pe plita de cupru incins. Stii ca de rusine evreii au sters acele pasaje in care Solomon arunca copii in foc ?

#364
-Daniel

-Daniel

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,932
 • Înscris: 16.04.2016
Esti o figura. In psalm, David se caieste si pentru trimiterea la moarte a lui Urie.

14. Dumnezeule, Dumnezeul mantuirii mele! Izbaveste-ma de vina sangelui varsat, si limba mea va lauda indurarea Ta.

Psalmul a fost scris dupa ce Dumnezeu l-a mustrat prin prorocul Natan, adica dupa adulterul cu Bat-Seba, dupa moartea lui Urie si dupa ce a luat-o de nevasta pe Bat-Seba.

26. Nevasta lui Urie a aflat ca barbatul ei murise si a plans pe barbatul ei.
27. Dupa ce au trecut zilele de jale, David a trimis s-o ia si a primit-o in casa lui. Ea i-a fost nevasta si i-a nascut un fiu. Fapta lui David n-a placut Domnului. (2 Samuel 11)

1. Domnul a trimis pe Natan la David. Si Natan a venit la el si i-a zis: "Intr-o cetate erau doi oameni, unul bogat si altul sarac.
[...]
7. Si Natan a zis lui David: "Tu esti omul acesta! Asa vorbeste Domnul Dumnezeul lui Israel: "Eu te-am uns imparat peste Israel si te-am scapat din mana lui Saul;
8. te-am facut stapan pe casa stapanului tau, am pus la sanul tau nevestele stapanului tau si ti-am dat casa lui Israel si Iuda. Si daca ar fi fost putin atata, as mai fi adaugat.
9. Pentru ce, dar, ai dispretuit tu cuvantul Domnului, facand ce este rau inaintea Lui? Ai lovit cu sabia pe Urie, hetitul; ai luat de nevasta pe nevasta sa, si pe el l-ai ucis cu sabia fiilor lui Amon.
10. Acum, niciodata nu se va departa sabia din casa ta, pentru ca M-ai dispretuit si pentru ca ai luat de nevasta pe nevasta lui Urie, hetitul." (2 Samuel 12)#365
Paco_ste1

Paco_ste1

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,476
 • Înscris: 19.03.2022

View Post-Daniel, on 10 iulie 2022 - 20:14, said:

Esti o figura. In psalm, David se caieste si pentru trimiterea la moarte a lui Urie.

10. Acum, niciodata nu se va departa sabia din casa ta, pentru ca M-ai dispretuit si pentru ca ai luat de nevasta pe nevasta lui Urie, hetitul." (2 Samuel 12)
Asta cu "David se caieste " e o minciuna sfruntata. A trebuit sa vina un altul si sa-i explice raul facut, ca pe el il durea in paispe .
David a fost o javra din momentul; cand a fost uns rege si pana la moarte, la fel si fii lui, erau niste rasfatati si netrebnici. Absalom dorea tronul mult inainte ca tac-su sa crape. Dar tronul nu trebuia mostenit in nici un caz ci altul ridicat la tron si in nici un caz fii lui. Findca neamul lor era neam de razvratiti si jigodii.
La batranete David cerea sa stea cu fata intre sanii fecioarelor, cica ii era frig si avea nevoie sa fie incalzit. Posted Image
Javra si la batranete, scarba dracului .

Edited by Paco_ste1, 10 July 2022 - 21:07.


#366
-Daniel

-Daniel

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,932
 • Înscris: 16.04.2016
Daca e vorba de relatarea de mai jos, eu deduc ca slujitorii i-au propus fecioara care sa-l incalzeasca, nu ca ar fi cerut-o David. E de remarcat faptul ca David nu s-a impreunat cu ea. De ce metoda asta rusinoasa, ma depaseste. Ca tu nu accepti cainta lui David, inseamna ca alegi ce vrei din text. Ai motivele tale, dar ai grija - iarasi iti spun - sa nu-ti joace mintea feste.

1. Imparatul David era batran, inaintat in varsta; il acopereau cu haine si nu se putea incalzi.
2. Slujitorii lui i-au zis: "Sa se caute pentru domnul, imparatul, o fata fecioara; ea sa stea inaintea imparatului, sa-l ingrijeasca si sa se culce la sanul tau; si domnul meu, imparatul, se va incalzi."
3. Au cautat in tot tinutul lui Israel o fata tanara si frumoasa si au gasit pe Abisag, sunamita, pe care au adus-o la imparat.
4. Aceasta fata era foarte frumoasa. Ea a ingrijit pe imparat si i-a slujit; dar imparatul nu s-a impreunat cu ea. (1 Imparati 1)

Edited by -Daniel, 11 July 2022 - 19:08.


#367
Paco_ste1

Paco_ste1

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,476
 • Înscris: 19.03.2022

View Post-Daniel, on 11 iulie 2022 - 19:04, said:

3. Au cautat in tot tinutul lui Israel o fata tanara si frumoasa si au gasit pe Abisag, sunamita, pe care au adus-o la imparat.
Da frate, tanara frumoasa nu avea altceva decat sa-l incalzeasca pe David cu tzatzele si bucile ei.
Deci tanara nu avea nici un cuvant de spus. Practic si aia de veneau cu astfel de idei erau tot jigodii ca David. Oare era singurul batran care avea nevoie de caldura ? Pe alti copii nevinovati dumnezeul criminal i-a casapit, pe jigodia asta a lasat  sa traiasca si sa dea alte jigodii la tron.
Deja mi-e scarba de toata tarasenia asta cu David si cu familia lui de jigodii. Daca Dumnezeu a lasat lepra asta sa traiasca asa mult a facut cel mai rau posibil planetei. Findca nu pui rege o jigodie care nu isi intelege responsabilitatile si ca toate actiunile lui vor fi asimilate ca si normalitate si acceptabile. Un rege care ia nevasta altuia si ii ucide sotul a devenit in tot restul istoriei omenirii ca si traditie si dar divin. Regii de pe intreaga planeta au dorit si facut asta , Daca lui David nu i-a interzis si nu l-a ucis inseamna ca e permis. Jeg de dumnezeu, jeg de oameni care cred ca lor li se cuvine fericirea si altora suferinta neincetata. Anania si Safira si-au vandut agoniseala, au adus o parte la putorile de Petru si ceilalti iar acestia in loc sa le multumeasca pentru dar, au ajuns sa-i ia la intrebari ca de ce au mintit. Ala nu e dumnezeu iubitor care ucide oameni daruitori si prevazatori, ei nu s-au increzut in oameni si au ales sa minta tocmai ca sa nu se stie ca si-au mai pastrat ceva bani, si pentru asta au fost ucisi, in schimb lepra de David are parte de dezmierdari la sanul fecioarelor, nu fecioare boccii, ci din cele mai frumoase.
Scarba de familie regala, scarba de dumnezeu. E cea mai odioasa parte din biblie care mi-a produs lehamite pentru care dispretuiesc astfel de oameni.

#368
-Daniel

-Daniel

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,932
 • Înscris: 16.04.2016
Ai observat ca David nu s-a impreunat cu ea desi ar fi putut? De ce esti tu sigur ca era ceva sexual la mijloc?


#369
Paco_ste1

Paco_ste1

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,476
 • Înscris: 19.03.2022

View Post-Daniel, on 12 iulie 2022 - 16:26, said:

Ai observat ca David nu s-a impreunat cu ea desi ar fi putut? De ce esti tu sigur ca era ceva sexual la mijloc?
Cum nu e sexual daca statea cu fata intre sanii fecioarei, si nu una urata ci una foarte frumoasa.
Ce crezi ca nu aveau vase de alama in care sa incalzeasca apa sau pietre sa le incalzeasca si apoi le infasoara in carpe si sa se incalzeasca ?
Ia zi tu, daca un om obisnuit facea ce a facut lepra de David crezi ca era lasat sa traiasca ? Instant ii taia mainile si picioarele si apoi gatul, dar deh, regelui nu i se aplica poruncile divine gen : sa nu pofetesti la nevasta altuia, sa nu ucizi, sa nu minti, sa nu curvesti.
David a fost o jigodie , si iertarea vine dupa ce il decapitezi, nu lasi jigodia sa stea intre bucile fecioarelor foarte frumoase.

Eu ma mir ca voi tratati acest aspect cu atata usurinta. Am mai vazut tipul asta de compasiune pentru david din partea unei femei. M-a socat sa aud de la o femeie sa spuna ca david a facut si el un pacat dar poti ierta usor asa ceva. . . . . am ramas stupefiat. Ma tot intreb daca era invers, o regina sa pofetasca la barbatul acestei femei si pe ea o ucidea  . . . . ma intrebam daca ar fi gandit tot asa de usuratic despre regina curva si ucigasa, ca saracuta, si-a recunoscut greseala pana la urma si si-a cerut iertare de la dumnezeu . . . . pe bune ? Mai, voi sunteti seriosi ?
David javra/jigodie, rege pus de dumnezeu, lasat de dumnezeu sa faca acele nenorociri . Pai mah ce fel de dumnezeu esti tu daca lepra care ai intronat rege face asa ceva ? Pe ala dumnezeu are responsabilitatea sa-l vefifice, controleze si sa-l opreasca instant cand o ia razna. Numai ca David nu era un om care sa sufere de lipsuri, sau sa nu aiba parte de femei ca avea sute de curve in regat. Nu , javra/jigodia  pune slujbasii sa aduca nevasta unui general de al lui, om care ii slujea si lupta pentru regatul lui David, si ce face jigodia ? Nu era de ajuns ca o lasase insarcinata ca deh, daca maraia aia ceva era macelarita, planuieste sa-l imbete pe barbatul ei si sa spuna ca "ba prostule, ai fost beat si ai lasat-o grea, ce nu mai stii ? ", daca a vazut ca nu a reusit planul asta se hotaraste sa -i ucida barbatul. Si toate astea nu sau intamplat in viteza mare ci luni de zile in care avea timp sa  recunoasca ca a facut o nemernicie , si foarte mare nemernicie  findca nu era om obisnuit ci rege cu multe femei la palat.
Cum dracului sa tii o javra din asta pe vesnicie ?
Daca dumnezeu il tine pe asta o vesnicie inseamna ca dumnezeu e o jigodie ca si David.

#370
Sfantul Jakob

Sfantul Jakob

  membru anodin

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,770
 • Înscris: 26.01.2007

View PostPaco_ste1, on 12 iulie 2022 - 17:47, said:

dumnezeu e o jigodie ca si David.
Urâte lucruri v-au mai învățat pe la moschee, măi Murat!

#371
Xlander

Xlander

  Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,072
 • Înscris: 24.11.2016
Pacoooo, hei dude, ce mai faci pe aici hombre? Astept sa-mi dai report bre. Si daca tot sunt pe aici, in ce situatie mai esti cu teza aia lansata in eterul teologic acum cativa ani, ceva update-uri la procentul ala, ceva nou pe acolo? Chiar ma gandesc cateodata cum esti tu un adevarat Batman al teologiei si nimeni nu-ti recunoaste meritele. Inca esti pe aici, nu? Fiindca dupa o asemenea idee, un om normal s-ar fi retras intr-o pestera, hranindu-se cu ciuperci si licheni si ar fi vanat ursi cu mainile goale. Ma gandesc ca vrei sa ne tii in suspence, tu deja stii si care sunt versetele false insuflate de cel rau si alea bune, carte cu carte, verset cu verset, totul aranjat frumos intr-un tabel excel si astepti momentul prielnic sa ne spui si noua.

#372
dark

dark

  ★ The Sheriff ★ (Lubbock county,Texas) ★

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 52,182
 • Înscris: 16.03.2004

View PostXlander, on 14 iulie 2022 - 13:26, said:

Pacoooo, hei dude, ce mai faci pe aici hombre? Astept sa-mi dai report bre.

Nu-ți dă nimeni report, ne ești simpatic! Posted Image

#373
dark

dark

  ★ The Sheriff ★ (Lubbock county,Texas) ★

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 52,182
 • Înscris: 16.03.2004

View PostSfantul Jakob, on 14 iulie 2022 - 13:11, said:

Urâte lucruri v-au mai învățat pe la moschee, măi Murat!

Vei întrerupe comunicarea cu Pacco? :huh:
Eu nu am ajuns până la nivelul de a scrie că Dumnezeu este o jigodie. Eu cred în Dumnezeu. Eu... da, am spus că Isus era de fapt, copilul bastard al unui fenician pe nume Pandira, Pantera, fiindcă așa scrie Celsus, bazat pe talmudul babilonian, apoi, am zis, Isus alcoolic, dar pentru că medicul francez Binet Sangle a dezbătut acest subiect în cartea sa, La Folie de Jesus...am dat exemple de scene homosexuale din Noul testament, acuma...totul a fost argumentat, nu m-am apucat să înjur de cele sfinte! Tot ce am spus, a fost în context.

Și știi ce!? Eu cred în învierea morților! Da!

[ https://static-pub.highwebmedia.com/uploads/avatar/2016/04/04/03/36/360e37da46287ba7426a22a0ab5cce9873bc908e.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#374
Sfantul Jakob

Sfantul Jakob

  membru anodin

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,770
 • Înscris: 26.01.2007

View Postdark, on 14 iulie 2022 - 14:14, said:

Vei întrerupe comunicarea cu Pacco? Posted Image
Nu.
Nici cu tine nu am întrerupt-o.

#375
dark

dark

  ★ The Sheriff ★ (Lubbock county,Texas) ★

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 52,182
 • Înscris: 16.03.2004

View PostSfantul Jakob, on 14 iulie 2022 - 15:20, said:

Nu vorbeai cu mine pentru că știai că eu nu vorbesc cu tine din Evanghelie.

prin urmare, cu Pacco vorbești din Evanghelie? spre exemplu, discuți despre Înviere?[ https://yoursmiles.org/msmile/sad/m1504.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#376
Paco_ste1

Paco_ste1

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,476
 • Înscris: 19.03.2022

View PostSfantul Jakob, on 14 iulie 2022 - 13:11, said:

Urâte lucruri v-au mai învățat pe la moschee, măi Murat!
Cred ca ceva ti-a scapat din vedere, ca din biblie multe chestii nu au legatura cu divinitatea.
Spre exemplu faptul ca David ca rege a fost ateu, findca toate faptele lui arata spre acest lucru. Ca vrea el sa uite toate nemerniciile ce le-a facut, e altceva. Dar eu pot sa ma pun in locul cuiva si sa inteleg diferit. Sa zicem ca tu ai fost Urie, si esti inviat , si te intalnesti cu David. Cam ce vei discuta cu David si cum vei trece peste faptul ca a planuit sa te ucida, iar cand tu iti puneai viata in pericol ca sa-i aperi tronul lui David, el iti babardea nevasta ?, si apoi esti chemat in fata lui David, planuieste sa te drogheze si ca apoi sa te pacaleasca, ca tu esti de fapt tatal copilului. Cand vede ca nu i-a iesit planul planuieste sa te ucida. Il vei saruta pe David jigodia asta care te-a necinstit pe cand tu il slujeai si il cinsteai ? Ca sa nu mai spun ca dupa moartea ta iti ia femeia si mai face o carutza de copii, adica a babardit-o non stop acum ca esti oale si ulcele. Tu crezi ca astfel de taratura merita iertare ? Scarba de David la inviere trebuie si el decapitat de o infinitate de ori. Daca cumva dumnezeu tot tine mortis sa-l invie inseamna ca e jigodie ca el si nu doreste armonie si pace in vesnicie. Cine crezi ca ar putea ierta asa ceva chit ca nu i s-a intamplat lui ? Eu unul nu-mi pot imagina unul ca David sa fie pastrat pentru vesnicie. Prefer neantul decat intr-o vesnicie cu astfel de jigodii.

View PostXlander, on 14 iulie 2022 - 13:26, said:

Pacoooo, hei dude, ce mai faci pe aici hombre? Astept sa-mi dai report bre. Si daca tot sunt pe aici, in ce situatie mai esti cu teza aia lansata in eterul teologic acum cativa ani, ceva update-uri la procentul ala, ceva nou pe acolo? Chiar ma gandesc cateodata cum esti tu un adevarat Batman al teologiei si nimeni nu-ti recunoaste meritele. Inca esti pe aici, nu? Fiindca dupa o asemenea idee, un om normal s-ar fi retras intr-o pestera, hranindu-se cu ciuperci si licheni si ar fi vanat ursi cu mainile goale. Ma gandesc ca vrei sa ne tii in suspence, tu deja stii si care sunt versetele false insuflate de cel rau si alea bune, carte cu carte, verset cu verset, totul aranjat frumos intr-un tabel excel si astepti momentul prielnic sa ne spui si noua.
Nu am dat report nici lui penticostalul aka sfantul jakob,
Vorbele tale ma fac sa ma gandesc chiar la mine, adica intai ma judec, si apoi ma gandesc ca am spus ceva ce te-a oripilat/suparat/necajit. Stiu ca spun multe la manie insa nu vreau sa fac cuiva rau, si atat mai putin sa planuiesc sa fac rau cuiva.
Eram candva cand doream sa fac mult rau catorva jigodii ce le-am intalnit in viata, si bine ca am avut intuitia sa las in grija lui Dumnezeu aceasta lucrare. Intre timp am inteles ca Tatal ceresc nu face asa ceva. Ei bine ori de cate ori vei citi din biblie ca Dumezeu, adica Tatal ceresc a pedpsit oamenii omorandu-i sau punand pe altii sa-i omoare, sa nu crezi asa ceva, findca asa ceva Tatal ceresc nu a facut. Biblia minte ca Tatal ceresc a casapit oameni. Si din pacate toate religiile care au interpretat in sensul spus de biblie, acestia au comis atrocitati mari zicand ca fac o slujba lui Dummnezeu. Si una din biserici e chiar cea catolica folosindu-se de inchizitie. Ei bine acestia nu au nimic in comun cu duhul divin. Ce i-a manat sa interpreteze astfel ? Probabil dorinta lor de a suprima orice constinta libera ce a inteles ca asa ceva nu poate veni de la Tatal ceresc.

#377
Sfantul Jakob

Sfantul Jakob

  membru anodin

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,770
 • Înscris: 26.01.2007

View PostPaco_ste1, on 14 iulie 2022 - 16:54, said:

Nu am dat report nici lui penticostalul aka sfantul jakob,
Cum adică nu mi-ai dat mie report?
Pentru ce să-mi dai tu report? Posted Image

Poate pentru că te-am făcut pastor?

View PostSfantul Jakob, on 03 martie 2017 - 11:36, said:

Popa Paco are o inima de pastor. Dupa cum zice si cantecelul "Isus iubeste pe fiecare", la fel si Popa Paco iubeste pe toti. Iubeste indienii, Iubeste si chinezii, Si africanii negri, Si albii, tot la fel. Adica, vreau sa zic si musulmanii si evreii, toti inseamna toti. Si pentru pastorul Paco, toti au dreptate. Daca cineva zice ca Isus e un simplu profet, are dreptate. Daca altul zice ca un verset n-ar trebui sa fie in Biblie, pentru Paco, el are dreptate. Paco inghite tot, ca un adevarat pastor. Si pentru a-i iubi si a-i impaca pe toti, Paco a gasit si o portita de salvare: o mare parte din Biblie este inspirata de Dumnezeu. Dar o si mai mare parte e inspirata de satana. Si doar lui Paco i s-a descoperit unde, cum si ce fel.


View PostPaco_ste1, on 14 iulie 2022 - 16:54, said:

Cred ca ceva ti-a scapat din vedere, ca din biblie multe chestii nu au legatura cu divinitatea.
Păi... versetele și cărțile alea inspirate de satana, nu?

View PostPaco_ste1, on 14 iulie 2022 - 16:54, said:

Spre exemplu faptul ca David ca rege a fost ateu
David, ca rege, a fost un om după inima lui Dumnezeu.
Este scris. Dar tu ești orb din punct de vedere spiritual.

View PostPaco_ste1, on 14 iulie 2022 - 16:54, said:

Sa zicem ca tu ai fost Urie, si esti inviat , si te intalnesti cu David.
Cam ce vei discuta cu David si cum vei trece peste faptul ca a planuit sa te ucida, iar cand tu iti puneai viata in pericol ca sa-i aperi tronul lui David, el iti babardea nevasta ?, si apoi esti chemat in fata lui David, planuieste sa te drogheze si ca apoi sa te pacaleasca, ca tu esti de fapt tatal copilului. Cand vede ca nu i-a iesit planul planuieste sa te ucida.
Dacă eu aș fi Urie, în cer fiind, îl voi ierta pe David. Din toată inima.
Voi considera că a păcătuit grav pe pământ, desigur. Dar voi fi sigur că și pocăința i-a fost pe măsură. Pentru că altfel dreptatea lui Dumnezeu nu i-ar fi permis să ajungă în Rai. Îmi voi aduce aminte că și eu sunt păcătos și am ajuns în Rai doar prin harul lui Dumnezeu. Și cu asta basta!
Tot Cerul va fi plin de tot soiul de ticăloși care într-o zi s-au pocăit și Dumnezeu le-a schimbat viața.

View PostPaco_ste1, on 14 iulie 2022 - 16:54, said:

Il vei saruta pe David jigodia asta care te-a necinstit pe cand tu il slujeai si il cinsteai?
O, fără îndoială că da!
Îl voi socoti ca pe fratele meu.
În Cer nu va fi loc de niciun pic de ranchiună.
Toți cei care ajung acolo vor avea inimile pline de dragostea lui Dumnezeu.

Tu nu ai experimentat niciodată dragostea lui Dumnezeu și ce înseamnă să fii plin de Duhul Sfânt.
Toate astea pe care le enumeri tu pe acolo nu au absolut niciun pic de greutate atunci când ești plin de Dumnezeu.
Atunci ai putere să ierți și să iubești pe cei care și-au făcut rău.

Edited by Sfantul Jakob, 14 July 2022 - 19:30.


#378
Paco_ste1

Paco_ste1

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,476
 • Înscris: 19.03.2022

View PostSfantul Jakob, on 14 iulie 2022 - 19:41, said:

Poate pentru că te-am făcut pastor?David, ca rege, a fost un om după inima lui Dumnezeu.
Este scris. Dar tu ești orb din punct de vedere spiritual.
Tu esti in stare sa numesti pastor si un lup. Posted Image
E zero barat ce m-ai facut tu, pentru mine conteaza ce zice Dumnezeu.


David ca REGE  a fost o lepra, insa abia cand a fost detronat a inceput sa aiba mustrari de constinta. Psalmii sunt dovada ca regreta ce a facut, adica o jigodie mereu se pocaieste cand atarna ghilotina deasupra capului, insa cat a fost rege de multe ori i s-a atras atentia ca ce face e gresit insa el a mers mai departe in nenorociri.

View PostSfantul Jakob, on 14 iulie 2022 - 19:41, said:

Dacă eu aș fi Urie, în cer fiind, îl voi ierta pe David. Din toată inima.
Voi considera că a păcătuit grav pe pământ, desigur. Dar voi fi sigur că și pocăința i-a fost pe măsură. Pentru că altfel dreptatea lui Dumnezeu nu i-ar fi permis să ajungă în Rai. Îmi voi aduce aminte că și eu sunt păcătos și am ajuns în Rai doar prin harul lui Dumnezeu. Și cu asta basta!
Tot Cerul va fi plin de tot soiul de ticăloși care într-o zi s-au pocăit și Dumnezeu le-a schimbat viața.

O, fără îndoială că da!
Îl voi socoti ca pe fratele meu.
Bine ca vorbesti din afara lucrurile, ma gandesc cu groaza cand spuneai ca vei iesi cu Kalasnikovul si vei face dreptate.
Nu dragule, prezenta lui David in vesnicie va fi mereu ca un mar stricat in cos. Una e sa comiti raul din necunoastere si altceva sa crezi ca esti rege uns de dumnezeu si tu sa comiti grave nenorociri. Deci nu e acelasi lucru. Inteleg pe talharii de langa isus, chiar si pe cel ce nu s-a pocait, dar pentru David nu poate exista compasiune. Mai multa compasiune am pentru iuda iscarioteanu decat pentru lepra de David. Daca facea la fel ca iuda adica sa se spanzure imediat dupa ce a atras-o pe Batsheba, atunci i-as fi inteles pocainta. Doar ca el rege uns de Dumnezeu a devenit ateu, findca poruncile "sa nu poftesti la nevasta altuia" , " sa nu curvesti" ," sa nu ucizi" "sa nu minti"  . . . . chiar i se pareau ca sunt emanatiile prostilor.

View PostSfantul Jakob, on 14 iulie 2022 - 19:41, said:

În Cer nu va fi loc de niciun pic de ranchiună.
Toți cei care ajung acolo vor avea inimile pline de dragostea lui Dumnezeu.
Tu nu ai experimentat niciodată dragostea lui Dumnezeu și ce înseamnă să fii plin de Duhul Sfânt.
Toate astea pe care le enumeri tu pe acolo nu au absolut niciun pic de greutate atunci când ești plin de Dumnezeu.
Atunci ai putere să ierți și să iubești pe cei care și-au făcut rău.
Ca sa nu mai existe asa ceva trebuie si sa excluzi orice exemplu care ar putea crea aceasta situatie.
Nu poti iubi pe Dumnezeu daca EL nu face intai dreptate celui nedreptatit.
Poti ierta daca Dumnezeu nu curata cerurile de jeg si lepre. David tot lepra a ramas si la batranete.

Edited by Paco_ste1, 15 July 2022 - 08:44.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate