Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @marinel1976!

La multi ani de Sfanta Maria!

La multi ani @xcit!
 Chiuveta de baie (alba) ceramica ...

Sapa autonivelanta - uscare

Parere Audi/VW/Skoda

ROA (Rise Of Artificial) - FLOW D...
 Sfaturi dimensiuni elemente lemn

Se mai dau tichete de masa pentru...

Nu imi apare chat-ul pe YouTube

Modem Huawei E3372 vs E3372h / al...
 Indepartare pete infiltratii cu c...

Sfaturi pentru ingrasare

Relatie disfunctionala cu sotul d...

Decizia FINALA a boxelor de podea...
 

Magnetofon Rostov 105

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#19
USB

USB

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 05.02.2007
Probabil ca nu o sa ii fac nimic, doar daca cineva a mai intampinat problema asta si imi impartaseste rezolvarea. Multumesc.

#20
padufln

padufln

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.06.2012
Am si eu un traf de rostov 105 si as vrea sa stiu ce tensiuni ies din el. Nu am aparat de masura, asa k va cer voua ajutorul. Multumesc anticipat.

#21
vergil_br

vergil_br

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 934
  • Înscris: 02.11.2008
Poate te ajuta schema asta . Macar sa stii cu ce ai de aface . E un traf complicat , dar bine facut .
Fara un multimetru , nu ai mari sanse sa afli ceva .

Attached Files



#22
oli67

oli67

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 22.04.2006
Va salut stimati colegi.
Am primit de la copii din Germania o banda de test pentru magnetofoane de 1khz la 275 mbw.
Am 3 "Rostoave 105" pe care vreau sa le calibrez,premplif si Vu-metrele.
Intrebarea mea este cati mV trebuie sa am pe iesirile la Rostov? 0,775 mV ca la Akai nu scoate pe iesire doar 600 si ceva de mV din reglajul semi-reglabililor.
Si procedura de reglare al vumetrelor de pe net pe "tube" nu bate nicicum.
Toti condensatorii sunt schimbati la toate magurile.
Astept ceva idei de lacei care au mai facut asa ceva.
Cu respect.

#23
oli67

oli67

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 22.04.2006
Va salut stimati colegi.
Am primit de la copii din Germania o banda de test pentru magnetofoane de 1khz la 275 mbw.
Am 3 "Rostoave 105" pe care vreau sa le calibrez,premplif si Vu-metrele.
Intrebarea mea este cati mV trebuie sa am pe iesirile la Rostov? 0,775 mV ca la Akai nu scoate pe iesire doar 600 si ceva de mV din reglajul semi-reglabililor.
Si procedura de reglare al vumetrelor de pe net pe "tube" nu bate nicicum.
Toti condensatorii sunt schimbati la toate magurile.
Astept ceva idei de lacei care au mai facut asa ceva.

Cu respect

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate