Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Oua moi
Last Updated: Jan 06 2013 15:15, Started by
DegeteRapide
, Dec 19 2012 22:00
·
0
#1
Posted 19 December 2012 - 22:00
Stiti cumva cat trebuie sa las ouale la fiert ca sa fie moi?
Multumesc |
#2
Posted 19 December 2012 - 22:03
era greu sa cauti pe google, o asa intrebare importanta
s-a discutat si aici Edited by opop, 19 December 2012 - 22:03. |
#3
Posted 19 December 2012 - 22:10
edit:
am fost rau Edited by data, 19 December 2012 - 22:17. |
#6
Posted 19 December 2012 - 22:19
#8
Posted 19 December 2012 - 22:25
Din momentul cand fierbe apa ;3 min sa fie moi, 4 min sa fie cleioase, 5 min sa fie tari. Apoi torni apa rece peste ele.
|
#9
Posted 19 December 2012 - 22:28
Mie nu mi se pare ca in 5 minute sunt tari. Le las 7 daca vreau tari.
|
#10
Posted 19 December 2012 - 22:41
gasesti prin hypermarketuri sau supermarketuri niste oua artificiale, le pui in apa odata cu oul si alea iti indica cat de bine e facut galbenusul, incearca asa..cronomoetreaza.. aflii...
|
|
#11
Posted 19 December 2012 - 23:09
afrondra, on 19 decembrie 2012 - 22:25, said:
Din momentul cand fierbe apa ;3 min sa fie moi, 4 min sa fie cleioase, 5 min sa fie tari. Apoi torni apa rece peste ele. Proteinele din galbenusul de ou sunt termoreversibile: fierte bine devin tari, dar daca le puneti in apa rece (imediat, cat sunt fierbinti) revin la "stadiul" de moale/cleios! Daca vreti oul tare: fierbeti 6-7 min (din momentul clocotirii) si lasati oul sa se raceasca singur. |
#13
Posted 22 December 2012 - 20:42
#14
Posted 22 December 2012 - 20:44
2 minute.
Bre, nu mai pune asa titlul ca, am crezut ca, ti-s moii oule ) |
#15
Posted 23 December 2012 - 04:39
SylexMM, on 22 decembrie 2012 - 20:42, said:
În două minute nici albuşul nu se coagulează cum trebuie. E aproape crud. |
|
#16
Posted 23 December 2012 - 11:42
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/58-O1_qZWe0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Edited by Fumez_Vodca, 23 December 2012 - 11:45. |
#18
Posted 23 December 2012 - 13:41
Eu obţin un ou absolut similar cu d-l Heston fierbându-l 2 minute măsurate din momentul când începe fierberea deplină a apei. Apoi, pun oul în apă rece pe care o las să curgă, ca să fie rece permanent. Se spune că ar trebui să stea în apă rece un timp egal cu cel de fierbere. Dar nu am niciodată răbdare...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users