Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd
 Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 

Oua moi

- - - - -
  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#1
DegeteRapide

DegeteRapide

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 18.12.2012
Stiti cumva cat trebuie sa las ouale la fiert ca sa fie moi?
Multumesc

#2
opop

opop

    bolnav cronic :(

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 06.01.2007
era greu sa cauti pe google, o asa intrebare importanta
s-a discutat si aici

Edited by opop, 19 December 2012 - 22:03.


#3
data

data

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,114
  • Înscris: 11.06.2004
edit:

am fost rau Posted Image

Edited by data, 19 December 2012 - 22:17.


#4
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
5 minute.

#5
River_Song

River_Song

    Regina Mundi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,298
  • Înscris: 17.07.2012
3 minute

#6
data

data

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,114
  • Înscris: 11.06.2004

 don_dannielo, on 19 decembrie 2012 - 22:15, said:

5 minute.

eu stiam 3 ... max. 4 minute pentru un ou mediu aflat la temperatura camerei

#7
yonutz2032

yonutz2032

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 02.11.2011
Eu stiam tot 3

#8
afrondra

afrondra

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 21.03.2012
Din momentul cand fierbe apa ;3 min sa fie moi, 4 min sa fie cleioase, 5 min sa fie tari. Apoi torni apa rece peste ele.

#9
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Mie nu mi se pare ca in 5 minute sunt tari. Le las 7 daca vreau tari.

#10
LL13G

LL13G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 08.08.2006
gasesti prin hypermarketuri sau supermarketuri niste oua artificiale, le pui in apa odata cu oul si alea iti indica cat de bine e facut galbenusul, incearca asa..cronomoetreaza.. aflii...

#11
danutz_2009

danutz_2009

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,975
  • Înscris: 22.02.2009

 afrondra, on 19 decembrie 2012 - 22:25, said:

Din momentul cand fierbe apa ;3 min sa fie moi, 4 min sa fie cleioase, 5 min sa fie tari. Apoi torni apa rece peste ele.

Proteinele din galbenusul de ou sunt termoreversibile: fierte bine devin tari, dar
daca le puneti in apa rece (imediat, cat sunt fierbinti) revin la "stadiul" de moale/cleios!
Daca vreti oul tare: fierbeti 6-7 min (din momentul clocotirii) si lasati oul sa se raceasca singur.

#12
Quantum

Quantum

    verklarung

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,543
  • Înscris: 24.05.2005
2 min de cand incep sa fiarba.

#13
SylexMM

SylexMM

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,986
  • Înscris: 15.04.2010

 Quantum, on 20 decembrie 2012 - 03:32, said:

2 min de cand incep sa fiarba.
Cam puţin. În două minute nici albuşul nu se coagulează cum trebuie. E aproape crud.

#14
NexT20

NexT20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 762
  • Înscris: 24.09.2012
2 minute.
Bre, nu mai pune asa titlul ca, am crezut ca, ti-s moii oule :))

#15
Quantum

Quantum

    verklarung

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,543
  • Înscris: 24.05.2005

 SylexMM, on 22 decembrie 2012 - 20:42, said:

În două minute nici albuşul nu se coagulează cum trebuie. E aproape crud.
Eu mi-am facut si ieri si am tinut 1,5 min si albusul e facut bine integral, iar oul il manaci frumos cu lingurita, pui putina sare din cand in cand - a iesit excelent (doar incerca si spune-mi cum e!), altfel ies tari, ramane moale in centru doar 1 cm.

#16
Fumez_Vodca

Fumez_Vodca

    I'm so mean I make medicine sick

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,460
  • Înscris: 04.11.2012
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/58-O1_qZWe0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Fumez_Vodca, 23 December 2012 - 11:45.


#17
DegeteRapide

DegeteRapide

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 18.12.2012
Haha!Stai linistit!

#18
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Eu  obţin un ou absolut similar cu d-l Heston fierbându-l 2 minute măsurate din momentul când începe fierberea deplină a apei. Apoi, pun oul în apă rece pe care o las să curgă, ca să fie rece permanent. Se spune că ar trebui să stea în apă rece un timp egal cu cel de fierbere. Dar nu am niciodată răbdare...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate