![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Adusi de berze insa luati de vulturi
Last Updated: Mar 06 2013 01:09, Started by
medley
, Dec 19 2012 20:39
·
0

Posted 19 December 2012 - 20:39

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/CE0Q904gtMI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
iar aici spun unii ca se vede dovada faptului ca este fake, insa tot asa de bine acest al 2-lea clip putea sa fie editat pentru a induce impresia ca primul e trucat. real or fake: make your choice [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/GjOljUMc-Nc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by medley, 19 December 2012 - 20:41. |
Posted 19 December 2012 - 22:00

Daca este real, maaare noroc a avut copilasul.
Bine ca nu a scapat pe la 20m inaltime. Totusi cred ca a bagat ghearele in el. ![]() LE, deci fake. ![]() "The “Golden Eagle Snatches Kid” video, was made by Normand Archambault, Loïc Mireault and Félix Marquis-Poulin, students at Centre NAD, in the production simulation workshop class of the Bachelors degree in 3D Animation and Digital Design. The video shows a royal eagle snatching a young kid while he plays under the watch of his dad. The eagle then drops the kid a few feet away. Both the eagle and the kid were created in 3D animation and integrated in to the film afterwards." Sursa Inca o sursa Edited by xymzar, 19 December 2012 - 22:10. |
Posted 19 December 2012 - 22:08

Eu zic ca e acvila, nu vultur. Din cate stiu eu majoritatea vulturilor sunt necrofagi, dar avand in vedere ca acvila poate sa doboare prazi medii, teoretic poate ridica un copil, practic e un videoclip editat.
Edited by danielfp, 19 December 2012 - 22:11. |
Posted 06 March 2013 - 01:09

pai copilul ala .... e impaiat ? ca asta ar fi singura explicatie a modului in care se misca dupa ce l-a inhatat pasarea aia .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users