Norton 360
Last Updated: Dec 19 2012 13:49, Started by
Bumtzy
, Dec 19 2012 11:26
·
0

Posted 19 December 2012 - 11:26

Ce ziceti de antivirusul asta? E bun pentru un laptop performant?
PS: Daca am dat system restore si l-am inshis fortat si laptopul la fel, si cand l-am deschis a aparut o fereastra cum ca nu s-a efectuat system restore, are ceva? patesc ceva? Cum pot face un backup dar nu din ala de 30-40 GB cum am facut odata si l-am sters... ? Multumesc ! |
Posted 19 December 2012 - 11:32

Nu e doarAntivirus. E suita de securitate, deci nu are ce cauta pe Antivirus.
Se muta pe aria corespunzatoare. |
Posted 19 December 2012 - 11:51

Ce ziceti de antivirusul asta? E bun pentru un laptop performant? PS: Daca am dat system restore si l-am inshis fortat si laptopul la fel, si cand l-am deschis a aparut o fereastra cum ca nu s-a efectuat system restore, are ceva? patesc ceva? Cum pot face un backup dar nu din ala de 30-40 GB cum am facut odata si l-am sters... ? Multumesc ! 1. In general fiecare suita de securitate e mai buna decat concurenta la anumite capitole. Nu stiu sa-ti spun cu ce anume exceleaza Norton 360 fata de Kaspersky IS sau Bitdefender IS, dar e bun si nu ar trebui sa ai probleme cu virusii. 2. Ai oprit procesul de restaurare la o data anterioara, sau ai dat sa-ti salveze un punct de restaurare si ai anulat operatiunea? In primul caz pot aparea probleme, chiar destul de mari, dar in al doilea caz nu e nicio problema. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users