Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Motocultor / motosapa "made in china" versus marci consacrate

- - - - -
  • Please log in to reply
332 replies to this topic

#1
robuadr

robuadr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 17.07.2011
Bunaseara
As avea nevoie de un sfat. Este vorba de marcile ZUBR, ZIRCA, BIZON. Sunt de provenienta ruseasca, sau sunt aduse din China? La un pret de cca 1500 de euro si o putere de 12,5 cp, avand piug si freza, merita a se face investitia? Ar fi oare mai intelept sa dai cam aciasi bani pe marci ca, goldoni, bertolini...cam la aceias putere dar la mana a doua?
Eu ma pricep mai putin, asa ca orice sfat, orice opinie mi-ar prinde bine.
Va multumesc.

#2
pufarin

pufarin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,597
  • Înscris: 21.02.2006
ZUBR, ZIRCA, BIZON sant chinezesti, gasesti si la noi la tractoras.ro, cat despre sh cum ti-e norocul. Poate merge fara probleme sau sa te lase cand ai nevoie mai mare de el si in loc sa iti faci treaba cu el, stai si cauti piese.

#3
Bogdan_AGRi

Bogdan_AGRi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 07.10.2011

 robuadr, on 15 decembrie 2012 - 20:02, said:

Bunaseara
As avea nevoie de un sfat. Este vorba de marcile ZUBR, ZIRCA, BIZON. Sunt de provenienta ruseasca, sau sunt aduse din China? La un pret de cca 1500 de euro si o putere de 12,5 cp, avand piug si freza, merita a se face investitia? Ar fi oare mai intelept sa dai cam aciasi bani pe marci ca, goldoni, bertolini...cam la aceias putere dar la mana a doua?
Eu ma pricep mai putin, asa ca orice sfat, orice opinie mi-ar prinde bine.
Va multumesc.

Cam toate motosapele rusesti,ucrainiene,moldovenesti sunt doar importate din China ca si la noi s-a cam incheiat productia lor.Motoutilajele Goldoni,Bertolini,BCS..sunt extraordinare si mai compacte fata de cele chinezesti dar sa ai norocul sa-l nimeresti intr-o stare buna de functionare.Daca pentru motor iti pot aduce cam orice piesa ai avea nevoie la el,pentru partea de transmisie este ceva mai greu.Sincer,orice alegere ai face nu ai avea de ce da gres.Cel chinezesc este nou,cel SH este facut sa te tine o viata(fara a exagera)

#4
robuadr

robuadr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 17.07.2011
Va multumesc pentru comentarii. Am aflat cate ceva, dar am ramas tot in ceata. Sursa mea de informare a fost tocmai.ro si mi-a ramas mintea la ce am gasit mai ales in jud Botosani si Valcea. Inca nu pot lua o decizie. Poate imi dati totusi o indicatie.
    Din cate stiu te ocupi de depanare, Bogdan_AGRI, poate ai si de vanzare, atat motocultoare cat si accesorii. M-ar interesa un motocultor de 12-20cp,plug, freza, instalatie de ierbicidat compatibila cu motocultorul si un motocultor mai mic 6-8cp cu freza sub 60 cm pentru a intra cu ea pe randul de porumb.
    Poate dl Scaiba, ai idei, dai sfaturi sau ai de vanzare.
    Eu sunt din jud olt.
Multumesc

#5
hunor66

hunor66

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 15,413
  • Înscris: 23.11.2006
Dl. Scaiba are si idei, da si sfaturi, si are si de vanzare. Numai ca nu vrea s-o faca pe forum. Intri matale pe tractoras.ro, vezi nr. de telefon, suni si afli ce si cum ....

#6
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Validating
  • Posts: 12,602
  • Înscris: 03.11.2006

 horia66, on 16 decembrie 2012 - 21:32, said:

...Numai ca nu vrea s-o faca pe forum...
De-mi mai iei vorba din gură, mi se umflă vena [ http://1.1.1.5/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/tongue.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Și doară știm că-i greu cu trasu' de umflătură.
Scot și semnătura, după ce consider că-i spartă hierea...

 andrei_ci, on 16 decembrie 2012 - 10:45, said:

Știe cineva cam ce turație are "ventilatorul" de la freza de zăpadă...
Simplă-i tare întrebarea, da' complicat răspunsul.
Cu toate datele pe foaie, (unghi, număr de pale, cuplu motor, viteză de deplasare, suprafață și or mai fi și altele ascunse), consider că numai experimental vei găsi un optim.
Nu ești singurul care-i sătul de lopătat, cu tine suntem minim doi...

ps: dacă găsești ceva profi, mă bag și io' la copiat/optimizat [ http://1.1.1.3/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/happy.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
ps2: ce apucături dom'le, ce apucături...

#7
robuadr

robuadr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 17.07.2011
Caii din rasa Goldoni, zice-se ca ar fi mai mari de cat caii din rasele chinezesti. Sa fie oare adevarat?
Intr-un pamant mai tare se poate oare ara cu 12 cp goldoni? Dar cu 12 cp chinezesti?
  Multumesc pentru raspuns.

#8
Ion_Bumbu

Ion_Bumbu

    User asocial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,587
  • Înscris: 31.01.2010
Cauta ceva pagini mai in spate si o sa gasesti ce fac doar 8Cp chinezesti in pamint cu pir nearat de citiva ani buni.
Si trebuie sa mai repet , nu atit caii fac cit greutatea si cutia de viteze!

Grig

#9
sudest_om

sudest_om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,132
  • Înscris: 22.02.2011
@robuadr
Diferenta dintre cele chinezesti si restul, consta in calitatea materialelor din care sunt confectionate.Chiar daca 12 cai chinezesti sunt similari celor nemtesti, de ei te vei bucura inzecit mai putin, vei constata ca nu motorul cedeaza, dar tu trebuie sa repari tot felul de subansamble si suduri care se strica, rulmenti care prind joc din primul an, scurgeri de ulei...
Cei de le lauda pe aici sunt prietenii comerciantilor si comerciantii insisi (citeste posturile anterioare, nu trebuie sa ma crezi pe mine), iar acestia din urma au tot interesul sa dezimformeze, ca sa-si vanda marfa.
Pe un site mult laudat pe aici scrie ca:

Quote

"Utilajele sunt produse in China, montajul acestora si control final al calitatii este efectuat in cadrul societatii noastre".
Produsele se testeaza in laboratoare de testare si pe teren, in conditii simulate extreme, nu pornindu-le la cheie, cand sunt noi si cam atat, ca sa nu se murdareasca.Astfel de minciuni apar si in alte site-uri care vand aceleasi porcarii.
Eu si nu doar eu, sunt patit cu produsele chinezesti. Nu mai am incredere nici in produsele "de firma" (consacrate) produse in China.
(masina de frezat Bosch...s-a stricat comutatorul dupa vreo 10-15 utilizari.Intra rumegus fin deoarece nu e bine etansat).Despre chinezariile agricle (motocultor, motosape) am tot scris pe aici.
Acum am primit cadou un Loncin LC40 (China, evident). Socul trebuie sa-l imping de la parghia de langa carburator, altfel nu porneste, distanta dintre frezele de langa transmisie e prea mare si ramane brazda de 15cm nelucrata, fuliile sunt din plastic...dar e cadou si tre' sa ma bucur de el asa cum e.
E treaba ta ce vrei sa cumperi, dar e bine sa stii cine si cum te dezinformeaza pe aici. Fa un efort si citeste retroactiv. Vei intelege.
@scaiba
Provocarile tale ma lasa rece, dar nu inert. Sunt slab construite si mai devreme sau mai tarziu se va aplica zicala "fiecare pasare pe limba ei piere".Toti cei care ti-au scris pe aici, criticandu-te direct sau indirect, sunt utilizatori reali, nu clone ale mele.Acestora li se vor alatura si altii...clientii tai care vor avea de tras in urma experientelor cu produsele cumparate de la tine.E doar o chestiune de timp.
Te plangi ca te atac si de atunci ai facut vreo cinci aluzii [...], la adresa mea. Nu-i bai...e bine, eu nu-s comerciant.Continua, te rog...ai si sustinere...

Edited by horia66, 18 December 2012 - 14:27.
Fara epitete, please ...


#10
Bogdan_AGRi

Bogdan_AGRi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 07.10.2011
In mare parte ai dreptate,calitatea produselor chinezesti este inferioara produselor similare dar costand de 2 ori mai putin,uneori chiar mult mai putin.Controlul calitatii se face nu la importator ci la producator, ele fiind testate in laboratoare din EU pentru obtinerea certificatelor de calitate( fara ele nu se pot importa in EU).Orice vanzator ar trebui sa explice faptul ca,calitatea pieselor este alta fata de piesele folosite la Honda spre ex (chiar daca e fabricata in china) si e ceva normal ca asta ridica pretul( un rulment chinezesc costa 2 ron acelasi, SKF 20 ron).
Cat despre experinta ta cu LC40,parerea mea este ca ar fi cea mai proasta motosapa concurand cu SV200 de la Bronto.

Edited by horia66, 18 December 2012 - 16:36.


#11
andrei_ci

andrei_ci

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 18.07.2009
N-am vrut şi nu vreau să intru în polemica „de firmă” sau „chinezesc”. Consider că este mai bine să fie prezentate celor care vor să intre în rândul „agricultorilor moderni, cu cai motorizaţi” avantajele şi dezavantajele unor motosape sau motocultoare, modul de întreţinere, folosire, adaptarea sau chiar construirea unor accesorii, şi să nu folosim modul imperativ „nu lua asta – ia-ţi asta”. Fiecare, ştiind ce poate să facă una sau alta dintre „scule”, va cumpăra ce vrea.
@sudest-om
„Diferenta dintre cele chinezesti si restul, constă in calitatea materialelor din care sunt confectionate.”
Dar diferenţa este şi aceasta „ iau o Dacie 1300, şi la nevoie o repar eu, cu un patent, şurubelniţă şi o bucată de sârmă direct pe locul unde s-a stricat, sau cumpăr un Mercedes, la care şi schimbarea uleiului trebuie s-o fac în Service?”
În altă ordine de idei
1. De acord cu tine, dar când ai de lucrat până la 1000 – 1500 m.p., nu ştiu dacă-ţi dă mâna să cumperi un utilaj la peste 1000 euro. În cât timp se amortizează investiţia? Şi acel utilaj îl iei SH, fără nici o garanţie. Că dacă vrei unul nou cu garanţie,… sari binişor de 2000 euro.
2. Preţul  pieselor de schimb pentru cele de firmă. La cele chinezeşti, un motor nou este până la 1000 RONI, bani pe care-i dai la zilieri într-o lună sau chiar mai puţin.
3. Majoritatea celor care cumpără produse chinezeşti, cumpără „motosape”, nu motocultoare, deoarece lucrează suprafeţe mici, în grădini pe lângă casă sau în solarii, cu diferite culturi (în special legume) – distanţe între rânduri de 30  – 60 cm. Cu frezele de la motosapă se poate, dar cu freză de la motocultor nu cred (eu n-am văzut una mai mică de 70 cm). Scopul principal este de a reduce cât mai mult posibil nr. zilierilor. Asta am văzut din propria experienţă în această vară, când folosind motosapa, ceea ce făceam anul trecut în 2-3 zile 2 -3 oameni, acum terminam în 4-5 ore singur.
4. Pentru cei care lucrează peste 2500 m.p., cu culturi mari, inclusiv vie, într-adevăr, este mai rentabil un motocultor, şi atunci, să fie de firmă. Dacă ai de lucrat 1 ha sau mai mult, mai bine îţi iei un tractoraş de 15-20 Cp

#12
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Validating
  • Posts: 12,602
  • Înscris: 03.11.2006

 Bogdan_AGRi, on 18 decembrie 2012 - 09:56, said:

...Controlul calitatii se face nu la importator ci la producator...

În aliniatul copiat de individ de la noi de pe site (oare o fi citit înainte de a da paste, "termenii și condițiile" ?!? ) zice clar: "Utilajele sunt produse in China, montajul acestora și controlul final al calitatii este efectuat în cadrul societății noastre."
Controlul calității se face la numai la producător zici matale și deloc la importator...Păi da, fiindcă altfel nu ar ajunge pe piață moto ca și cel din povestea lui Iorgu...

Rețeta perfectă pentru eșec: vânzător BogdanAGR (control de calitate strict la producător), client sudest (beta tester la aruncat moto din porkbagaj) [ http://1.1.1.4/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/roll2.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#13
Bogdan_AGRi

Bogdan_AGRi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 07.10.2011

 scaiba, on 18 decembrie 2012 - 10:43, said:

În aliniatul copiat de individ de la noi de pe site (oare o fi citit înainte de a da paste, "termenii şi condiţiile" ?!? ) zice clar: "Utilajele sunt produse in China, montajul acestora şi controlul final al calitatii este efectuat în cadrul societăţii noastre."
Controlul calităţii se face la numai la producător zici matale şi deloc la importator...Păi da, fiindcă altfel nu ar ajunge pe piaţă moto ca şi cel din povestea lui Iorgu...

Reţeta perfectă pentru eşec: vânzător BogdanAGR (control de calitate strict la producător), client sudest (beta tester la aruncat moto din porkbagaj) [ http://1.1.1.4/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/roll2.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Controlul calitatii se face in laboratoare specializate,de personal calificat unde rezulta un certificat unde indeplineste niste norme.nu o asamblam,ii punem ulei,benzina strangem un surub,reglam ambreiaj si gata calitatea.:)
Astea nu sunt decat abureli de luat ochii clientului cum se procedeaza des pe majoritatea site-urilor de vanzari.
Sunt importator/vanzator de produse chinezesti si nu numai.La cele chinezesti mai se intample sa 'cada' carburatorul,rulmentul..etc care intr-un service sau nu neaparat se pot solutiona foarte repede.Durata de viata este mult mai mica fata de utilajele profesionale dar si pretul este cu mult mai mic.Calitatea materialelor(inclusiv a motorului) este alta fata de utilajele profesionale.De multe ori am citit la multi care spun ca nu ar fi puterea reala de 6.5,7,12...CP.Complet fals.Puterea e reala ca nu ar risca nimeni si piarda tot pentru 1CP in plus.

#14
sudest_om

sudest_om

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,132
  • Înscris: 22.02.2011

 Bogdan_AGRi, on 18 decembrie 2012 - 09:56, said:

In mare parte ai dreptate,calitatea produselor chinezesti este inferioara produselor similare...
Apreciez modul onest in care intelegi sa prezinti produsele. E o diferenta imensa intre atitudinea ta si cea a lui @scaiba. Sper sa observe asta si clientii vostri. Atitudinea unui comerciant care scrie pe un forum (nu pt. a promova ceva), e similara atitudinii pe care o va regasi clientul in cazul vreunei probleme de garantie. Nu la cumparare, ca atunci toti comerciantii sunt "lapte si miere".

 andrei_ci, on 18 decembrie 2012 - 10:00, said:

N-am vrut şi nu vreau să intru în polemica „de firmă” sau „chinezesc”.
Daca ar fi doar polemica civilizata ar fi in regula. Polemica e constructiva.
In parte ai dreptate, dar sa stii ca sunt multi care cumpara si motocultoare in necunostinta de cauza (eu fiind unul dintre ei...prost desigur), fiindca nu ma asteptam sa ma lovesc de atatea probleme. Daca il luam sh. am convingerea ca era mai bun.O confirma si cei care au asemenea produse, marci consacrate, si care nu trebuie sa "surubareasca"  zilnic.
La 1500 de euro gasesti oferte exceptionale iar despre service si cum se face acesta in Romania, s-a tot scris. E mai ieftin sa-l repari la un mester, decat sa-l plimbi cu remorca, masina pt. transport...Deci e mai ieftin fara garantie, fiindca nici motoarele chinezesti nu pica in primii doi ani, dar se strica atatea altele, incat numai drumul te-ar determina sa renunti la garantie.
Acum la motocultorul meu s-a stricat contactul de pornire.Sa-l urc in remorca unui cunoscut si sa-l duc 60km pana la punctul de preluare, apoi sa astept ca ei sa-l trimita la service, sa astept sa-l repare, sa mi-l trimita, sa ma duc iar dupa el...si sa constat ca au facut o treaba romaneasca, sau sa mi-l repar singur? E drept ca nu mai am garantie, dar si cat am avut, tot picau de pe el (se stricau d-le filolog @scaiba, ca tu le ai cu limbile).

#15
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Validating
  • Posts: 12,602
  • Înscris: 03.11.2006
@sudest: am înţeles acum, frustrarea matale este dată nu de faptul că ai avea mari probleme ...(singura explicaţie logică pentru cineva care care crede că ştie totul despre sistemul de garanţii oferit de tractoras.ro ) ci din dorinţa de a nu mai avea eu bani pentru bere selectă [ http://1.1.1.5/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/tongue.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Pentru a te calma, îţi promit că voi proceda ca şi până acum, nu voi vinde nimic pe SP, însă nici celor care sunt mulţumiţi nu le pot cere să nu-şi facă mulţumirea publică.
Marea diferenţă este că a lor este reală şi sunt oameni calculaţi şi cu mai mult bun simţ decât ţi-ai putea matale imagina că există în astă lume.

Se pare că ţi-ai lins rănile, poate îmi povesteşti (cu link, evident) ce voieşti a spune aici: Te plangi ca te atac si de atunci ai facut vreo cinci aluzii cretine, la adresa mea
Sper să nu aştept degeaba, din nou.

@Bogdan_AGRi: din experienţă, ştiu că trebuie să existe o frustrare.
Nu mi-a fost greu deloc să o găsesc pe-a matale:

Attached File  img019.jpg   396.59K   291 downloads
Cu menţiunea că, eu nici măcar nu aş fi considerat că merită să răspund la email unuia care vrea a se subînţelege că ar avea putere de decizie în cadrul unei SC, dar nu-şi poate permite a plăti un IT-st pentru configurarea unui server de email, cu atât mai puţin unuia care-i "după softpedia şi să ocupă cu aceeaşi chestie"  Posted Image

ps: vezi că situl a devenit empatic şi afişează ceva idioţenii:

Attached File  agro-textile.jpg   254.53K   262 downloads

Nu trebuie să-mi mulţumeşti, te ajut cu mare plăcere [ http://1.1.1.5/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/wink.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Iar dacă am greşit şi acel email nu este real ori are vreo virgulă schimbată, îmi voi cere scuze public, considerând că frustrarea ţi se trage de la altceva...


ps2: scuze andrei_ci, şi mie-mi pare OK discuţia despre freze de zăpadă, însă nu-i puteam lăsa în voia lor fiindcă vor abera în continuare, iarăşi din experienţă o spun...

#16
Bogdan_AGRi

Bogdan_AGRi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 07.10.2011
Daca eram frustrat iti raspundeam la mail ceea ce nu am facut din simplul motiv ca am uitat.
Cat despre problema site-ului in primavara o sa fie gata.Cel putin nu mint lumea cu DongFengul,ca lucrez cu el..( sunt tipul DongFeng) si cu controlul calitatii Posted Image) N-am nici un motiv de frustrare stai linistit.Tu te arunci singur in polemici cu toata lumea.Eu doar spun adevarul ca utilajele chinezesti dupa 10 ani ruginesc si nu se marita 6000Ron + accesorii pe un utilaj chenezesc cand sunt SH mult  mai bune si mult mai trainice(asta ar fi motivul tau de frustrare) Posted Image
Si probabil tu ai ramas frustrat ca nu ti-am raspuns la mail Posted Image)
Iti propusesem o varianta de colaborare si nimic mai mult.

Edited by horia66, 18 December 2012 - 15:30.


#17
scaiba

scaiba

    Pastafarian

  • Grup: Validating
  • Posts: 12,602
  • Înscris: 03.11.2006
Toata lumea fiind reprezentată de sudest și matale ?
Vreau negru pe alb minciuna cu Dong Feng.
Așa cum șade bine unuia care știe despre ce vorbește.

Eu îți pun DVI și fitosanitar pentru export DF, plus siglă de turnare, matale poți face asta ?

Dacă se mărită ori nu, nu-i problema mea, problema mea sunt cei care dezinformează din neștiință pe pe motive de fiere mărită.
Evident că ruginesc, doar sunt din fier și nu din plastic [ http://1.1.1.2/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/thumbsup.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] , unii spun că până și tractoarele se revopsesc după o vreme...

Îmi pare mie, ori deveniți incoerenți la stress ? [ http://1.1.1.3/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/naughty.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

le:

 Bogdan_AGRi, on 18 decembrie 2012 - 14:16, said:

...
Iti propusesem o varianta de colaborare si nimic mai mult.
Nu mie, eu nu aş fi răspuns la asemenea email, am spus-o clar mai sus.
Şi nu avem colaborări cu SC-uri cu capital social de 200 lei şi email-uri agramate,  din motive de fiţe, evident [ http://1.1.1.5/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/tongue.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#18
Bogdan_AGRi

Bogdan_AGRi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 07.10.2011

 scaiba, on 18 decembrie 2012 - 14:38, said:

Toata lumea fiind reprezentată de sudest şi matale ?
Vreau negru pe alb minciuna cu Dong Feng.
Aşa cum şade bine unuia care ştie despre ce vorbeşte.

Eu îţi pun DVI şi fitosanitar pentru export DF, plus siglă de turnare, matale poţi face asta ?

Dacă se mărită ori nu, nu-i problema mea, problema mea sunt cei care dezinformează din neştiinţă pe pe motive de fiere mărită.
Evident că ruginesc, doar sunt din fier şi nu din plastic [ http://1.1.1.2/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/thumbsup.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] , unii spun că până şi tractoarele se revopsesc după o vreme...

Îmi pare mie, ori deveniţi incoerenţi la stress ? [ http://1.1.1.3/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/naughty.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Daca vinzi numai utilaje chinezesti nu ai cum sa vezi nici o diferenta,cele profesionale se utilizeaza chiar si 30 de ani pe cand cel chinezesc e 'mort' de 20 de ani.Si sa nu ma minti ca nu e asa.

Changzhou Dongfeng Agricultural Machinery Group Co.,LTD( DFAM) hai trimite-mi si mie o poza cu asta
Si nu e vina mea ca nu au nici o denumire.Pot sa fie si Honda Posted Image

Si dc nu ai afisate datele firmei la contact?O firma serioasa cum pretinzi s-ar lauda cu asta tu ne ascunzi.

 scaiba, on 18 decembrie 2012 - 14:45, said:

Nu mie, eu nu aş fi răspuns la asemenea email, am spus-o clar mai sus.
Şi nu avem colaborări cu SC-uri cu capital social de 200 lei şi email-uri agramate,  din motive de fiţe, evident [ http://1.1.1.5/bmi/forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/tongue.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Posted Image) Da ti-am explicat ca uitasem de tine (probabil din frustrare) si firma e din 1991 nu cred ca-mi trebuie capital social mai mare Posted Image)

Edited by Bogdan_AGRi, 18 December 2012 - 15:02.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate