Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Noul legamant

ecranul laptopului se intuneca ri...

Centrala ferroli pe peleți
 Tv cu slot card CI și intrar...

My Profit Land - MPL

Otel carbon

Capcane pentru șoareci
 Passat B8

La volan baut si fara permis? Ped...

Reconditionare gard fier forjat/p...

7artisans 4mm F/2.8 fisheye circu...
 DVD-uri INTENSO

Perlele internetului in Germania

Invision Community, Editați ...

Despre cei ce ti se adreseaza agr...
 

Alegere SSD

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
3639 replies to this topic

Poll: Nota: (48 member(s) have cast votes)

Inainte de a pune intrebari la care deja poate s-a raspuns:

  1. Cititi primul post - contine linkuri utile. (10 votes [20.83%])

    Percentage of vote: 20.83%

  2. Cititi si ultimele 2-3 pagini - pot contine informatii actualizate. (38 votes [79.17%])

    Percentage of vote: 79.17%

Vote Guests cannot vote

#3565
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,169
  • Înscris: 03.07.2019
Mi se pare ca un A400 i-am pus si eu la laptop, lu' taica-meu. E multumit de cum se misca. :)

#3566
c_anicai

c_anicai

    Constantin Aanicai

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 25.01.2007
Unii zic ca n-are viteza insa pt utilizare obisnuita a unui pc/laptop e ok, am 5 buc., doua de 480, unul de 240 si doua de 120, inca n-am avut probleme.

Edited by c_anicai, 27 September 2021 - 19:57.


#3567
ARG1985

ARG1985

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 345
  • Înscris: 08.07.2018
Nu stiu daca scriu unde trebuie sau daca nu trebuia sa fac un topic nou. Dar va scriu cu speranta ca ma veti ajuta(Alta solutie nu am).
De 3 zile am si eu net adevarat de la 10 mbs cat aveam la RTC la 1000 mbs - Digi(400 mbs real. dar e  wow). Dar laptopul gafaie rau de tot cu noul net. in special Torrentul care se blocheaza si afiseaza mereu: cache disc supraincarcat. Pe laptop am un hdd de 1tb si am renuntat la dvd writer si am bagat un SSD de 250 GB pentru a rula sistemul. Asta din 2019 si am simtit schimbarea in bine. Acum o cunostiinta mi-a recomandat sa inlocuiesc HDD-ul cu un SSD de un Terra. Daca fac asta imi voi rezolva problema? Voi putea rula torrentul fara sa vad cum imi moare sistemul? va rog din inima sa ma ajutati! Nu as vrea sa iau SSD-ul si sa raman totusi cu problema!

#3568
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,722
  • Înscris: 30.07.2003
Daca iei o petarda de SSD ce nu scrie cu viteza mereu, nu rezolvi nimic. Ia un Samsung EVO, WD Blue, Crucial MX 500.

#3569
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,169
  • Înscris: 03.07.2019
E bine sa limitezi viteza aia de net.
De exemplu, eu mi-am pus maxim 10 MB, pe uTorrent.
Asta ca sa nu strangulezi laptop-ul.

#3570
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,625
  • Înscris: 30.08.2006
Schimba clientul de torrent. E mai ieftin decat sa achizitionezi harware suplimentar pentru un soft neoptimizat.

#3571
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,722
  • Înscris: 30.07.2003
Fiind un HDD de 1 TB de laptop e clar ca-i SMR. Si asta moare cu brio la scriere.

#3572
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,169
  • Înscris: 03.07.2019

View PostLeo2006, on 12 decembrie 2021 - 14:50, said:

Schimba clientul de torrent. E mai ieftin decat sa achizitionezi harware suplimentar pentru un soft neoptimizat.
qBittorrent. Posted Image

#3573
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,183
  • Înscris: 23.05.2013
Este vreun SSD M.2 NVME de 2TB care sa fie rapid, fara radiator (parca unele pierdeau garantia daca scoteai radiatorul?!) si sa coste ~1000lei?

Asta ca sa inlocuiesc un Samsung nu-stiu-de-care dintr-un laptop, singurul SSD asadar pentru OS+stocare+lucrat pe el, care totodata are viteze de ~1800MB/s parca.
Deci sa fie la fel sau mai rapid si 2TB. Sunt unele, dar nu stiu care ar fi mai bune, Intel 660p Series, Kingston NV1 2TB si cam atat din pacate. Merita oare?
Altele mai rapide sunt pe la 1400-1500lei precum Samsung.

Dar la banii aia as lua un Kingston XS2000 ca SSD extern, foarte mic, foarte rapid, scap si de desfacut laptop. Oricum si pentru SSD-ul asta M.2 din laptop mi-ar trebui un rack extern care iar e scump pentru M.2 NVME cu Type-C.

#3574
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,169
  • Înscris: 03.07.2019
Ia-l pe care vrei, ca si Intel si Kingston fac SSD-uri bunicele.

#3575
__roman__

__roman__

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 08.03.2021

View PostARG1985, on 12 decembrie 2021 - 00:51, said:

Nu stiu daca scriu unde trebuie sau daca nu trebuia sa fac un topic nou. Dar va scriu cu speranta ca ma veti ajuta(Alta solutie nu am).
De 3 zile am si eu net adevarat de la 10 mbs cat aveam la RTC la 1000 mbs - Digi(400 mbs real. dar e  wow). Dar laptopul gafaie rau de tot cu noul net. in special Torrentul care se blocheaza si afiseaza mereu: cache disc supraincarcat. Pe laptop am un hdd de 1tb si am renuntat la dvd writer si am bagat un SSD de 250 GB pentru a rula sistemul. Asta din 2019 si am simtit schimbarea in bine. Acum o cunostiinta mi-a recomandat sa inlocuiesc HDD-ul cu un SSD de un Terra. Daca fac asta imi voi rezolva problema? Voi putea rula torrentul fara sa vad cum imi moare sistemul? va rog din inima sa ma ajutati! Nu as vrea sa iau SSD-ul si sa raman totusi cu problema!
Are legatura mai degraba cu memoria RAM insuficienta. Vezi cat are alocat pentru cache pe disk si pune o valoare mai mare, daca este posibil.
Nu folosi torentii pe SSD!!!! Se descurca si cu un HDD extern USB 3, caci nu cred ca ai viteze de 125MB/s cat e maximum la 1000mbps.

#3576
c_anicai

c_anicai

    Constantin Aanicai

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 25.01.2007

View Postlost_in_a_dream, on 30 decembrie 2021 - 22:41, said:

Kingston fac SSD-uri bunicele.

Doua a400 pe un pc care n-a mai fost oprit de cand le-am pus decat pt curatare periodica de praf, vad ca rezista.

Attached Files

  • Attached File  a400.png   288.18K   22 downloads

Edited by c_anicai, 01 January 2022 - 19:33.


#3577
__roman__

__roman__

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 444
  • Înscris: 08.03.2021
Din 2014 isi face datoria cu sistem de operare pe el, care toaca ssd-urile in timp cu scrierile.
Attached File  king.jpg   229.01K   33 downloads

Legat de intrebarea de mai sus, eu am de ceva timp varianta de 1TB al acestuia.
Attached File  intel.jpg   143.35K   28 downloads

Lucreaza cf. specificatiilor, dar il folosesc strict pentru jocurile de pe Steam, unele dintre ele avand enervant de multe actualizari.
Din ce vad la al meu, cel de 2TB are cam 1.91TB disponibili.

#3578
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,169
  • Înscris: 03.07.2019
Eu am pus un SSD Kingston de 240GB pe laptop-ul lui tata. Un prapadit de Celeron.
Laptop-ul pe care l-am luat anul asta, a venit tot cu SSD Kingston. Un VivoBook, de la Asus.

Pe desktop-ul sora-mii, am pus un Intel de 1TB. De 1 an, merge foarte bine.

#3579
nicuberbec01

nicuberbec01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 263
  • Înscris: 26.09.2011
Ajutati-ma va rog cu un sfat ptr. acest SSD, care are un pret tentant.
Poate fi folosit pe un descktop ptr. a instala pe el Win.10, sau este doar
un gadget made in China?
Multumesc.Attached File  SSD 8TB.png   786.85K   41 downloads

Attached Files


Edited by nicuberbec01, 08 January 2022 - 12:00.


#3580
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,440
  • Înscris: 15.06.2004
La banii aia e mai curand o teapa.
Ori nu are o asemenea capacitate, ori viteza e alta ori amandoua, ori nu vei primi nimic.

Fa o comparatie - https://www.emag.ro/...6/pd/DQ2M7RBBM/

P.S. Ai postat unde trebuie. Nu are sens alt topic.

#3581
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,454
  • Înscris: 10.12.2006
Stick-ul ala e teapa 100%. Il bagi in PC si iti arata 8TB, dar cand scrii pe el o sa descoperi ca nu merge mai mult de 32GB sau alta capacitate apropiata de acel pret. Sunt patit.

Am intrat pe produs, uite comentariu:
They claim they are 4TB but I can not put more than 58 GB on them. I read about these practices and it looks like they are true.

Edited by Mizu, 08 January 2022 - 15:01.


#3582
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,169
  • Înscris: 03.07.2019
Nu are cum sa fie reala oferta.
Au dreptate colegii. Vezi zeci / sute de clipuri pe YouTube cu cei care si-au luat teapa de la chinezi.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate