Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare banca pentru firma

Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...
 Denon AVR 1804

Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune

Cat costa un pui la rotisor?
 cum leg firele de la o pompa subm...

PC Voltage +3.3V Red!

Cum conectez la net o centrala Fe...

w11 nu mentine profil power proce...
 DIGI se lanseaza in Belgia cu ser...

Setari XMP ram pentru 5900x - BSO...

Iphone 13, 14 sau 15?

Dune: Prophecy (2024 _ ...)
 

Google.ro hacked

- - - - -
  • Please log in to reply
64 replies to this topic

#1
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
sa dea naiba daca stiu unde sa pun subiectul asta. il
pun si eu aici, cui nu-i convine, sa-l mute unde crede.

deci, cred ca unii deja stiti ca google.ro e praf la ora asta.
pe la 6:30 a fost pus unde se vede si in print-ul de mai jos.

alte google-uri vad ca merg, .cn, .bg, .hu, etc. algerianu' (cica)
a avut boala p-asta romanesc. sa-i umplem frigideru' dac-asa vrea.

Attached Files


Edited by dygey, 28 November 2012 - 06:55.


#2
krax

krax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,099
  • Înscris: 15.05.2012
ALGERIANULE - F.M.M tale de imbecil notoriu, la mine la munca chiar e nevoie mare de gogul ma pasarelule

#3
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
intra si tu pe alt google, nu punct ro, ca altele merg. baga direct in browser google .bg,
.hu, .ru sau .md. sau orice alta tara vrei, cautarea va merge normal ca si cum ai fi pe .ro.

#4
AlinI

AlinI

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.01.2007
nu e problema de rds...... :)
baga in /etc/hosts de exemplu

74.125.225.216  google.ro
74.125.225.216  www.google.ro

#5
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
adica? eu il accesez din UPC acum. din RDS merge? Posted Image

LE: nici din GTS si Dial Telecom nu merge, deci nu stiu ce-ai vrut
sa zici mai sus, ca aia cu etc/hosts nu-i valabila in cazul de fata.

Edited by dygey, 28 November 2012 - 07:09.


#6
AlinI

AlinI

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.01.2007

View Postdygey, on 28 noiembrie 2012 - 07:03, said:

adica? eu il accesez din UPC acum. din RDS merge? Posted Image

nu merge de nicaieri. probabil problema e de la rotld.

#7
LORELYAN

LORELYAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,704
  • Înscris: 15.08.2006
http://www.google.com/ ....merge
....se pare ca doar google.ro e cu probleme

#8
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,342
  • Înscris: 14.06.2006
Asa-i si la mine. Prima data am crezut ca e un doodle din ala.
Attached File  google.jpg   360.01K   74 downloads

Edited by December, 28 November 2012 - 07:14.


#9
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,210
  • Înscris: 27.06.2007
Citat din marii clasici! Hă Hă Hă! :) Posted Image

#10
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
ROTLD? mda, cum sa nu...tu ai idee asa, despre ce vorbesti? intreb si eu...

acum vad ca e picat de tot, probabil s-a prins deja de faza careva de la google.

#11
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,342
  • Înscris: 14.06.2006
Pe mobil merge perfect algerianu' ala:
Attached File  poza.PNG   168.79K   115 downloads

#12
razor2611

razor2611

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 10.01.2007
Merge foarte bine daca modifici hosts si iti adaugi ip-urile de la google acolo.Problema e la nivel de dns-uri unde iti raporteaza alt ip pentru google.ro si providerii mari vor forta un refresh la serverele lor de dns mai mult ca sigur.

#13
Alex-Softpedia

Alex-Softpedia

    Împărat Republican

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,383
  • Înscris: 10.03.2009
La mine functioneaza.

Attached Files


Edited by Alex-Softpedia, 28 November 2012 - 07:39.


#14
bambucea76

bambucea76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,140
  • Înscris: 14.02.2009
La mine merge.ro si a mers sde la 06.00 fara probleme - pe RDS.

#15
stormwatch

stormwatch

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,772
  • Înscris: 18.04.2010
No problem here.
Attached File  untitled.JPG   58.8K   35 downloads

#16
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,342
  • Înscris: 14.06.2006
Pe desktop si-a revenit. Pe mobil dureaza o gramada sa incarce google.ro/

#17
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Cine ce cache-uri aveti setate? Cu 8.8.8.8 si 8.8.4.4 am aceiasi problema ca mai sus, colegi de la munca cu cahe-uri de erdeesh nu au probleme.

#18
Extra3OO

Extra3OO

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 489
  • Înscris: 23.11.2009
yahoo.ro e spart.

Attached File  yahoo.ro2.jpg   64.88K   274 downloads

Edited by Extra3OO, 28 November 2012 - 07:46.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate