![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
eroare la inchiderea kde
Last Updated: Nov 28 2012 21:17, Started by
A_Catalin
, Nov 27 2012 12:11
·
0

Posted 28 November 2012 - 19:33

draga shogun, vezi ca tot la vorba mea ai ajuns!
pana la urma, trebuie sa ne spuna si initiatorul daca isi doreste sa foloseasca linuxul zi de zi sau vrea sa experimenteze diferite chestii. si altceva, sa ne dea si noua detalii despre masina lui, sau macar un link daca are laptop. eu ii recomand mint cu cinnamon peste care pune gnome-shell. cu mageia 2 kde am avut probleme cu sunetul, s-a oprit din senin. mint cu gnome-shell nu mi-a facut niciodata probleme atat de grave. |
Posted 28 November 2012 - 20:35

Te-nșeli! Eu i-am sugerat ceva modalități de remediere a problemelor sale, iar ca răspuns la frustrarea sa i-am recomandat în plus alte distribuții.
Probleme audio, video, și multe altele n-au legătură cu interfața grafică sau distribuția! Oricum în multe distribuții se rezolvă foarte simplu. Familia Mandriva (Mandriva, Mageia, Rosa) are MCC, rezolvai imediat dacă știai ce și cum! ![]() |
Posted 28 November 2012 - 21:17

mie mi s-a parut inadmisibil ca sa se modifice o setare din senin. pentru folosire de zi cu zi e aiurea. adevarul este ca eu nu sunt utilizator de kde, m-am axat pe gnome.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users