![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Tip SOMATIC
Last Updated: Dec 07 2012 16:47, Started by
wesa95
, Nov 26 2012 16:40
·
0

Posted 26 November 2012 - 16:40

buna, as vrea sa stiu cum pot afla ce tip somatic sunt. OK, am cautat pe Google tot felul de chestii insa nu sunt lamurit. Cand am fost mic eram slab de mama focului, apoi prin clasa a 5 am inceput sa ma ingras, am ajuns obez, iar din clasa a 8-a m-am apucat de sala si am slabit si acum sunt la fel ca o persoana normala.
am 17 ani, 69kg, 1.75cm daca mai trebuie informatii sa imi cereti. Edited by wesa95, 26 November 2012 - 16:40. |
Posted 26 November 2012 - 16:46

incadreaza-te singur http://valentinbosio...ipuri-somatice/
|
Posted 26 November 2012 - 17:21

Cu doua mentiuni referitoare la ce scrie in acel site dat de @florindron:
-ectomorful poate sa aiba orice inaltime nu doar ,,lung '', -endomorful poate de asemenea sa aiba orice inaltime, chiar si doi metri, ori mic ca Danny DeVito. |
Posted 26 November 2012 - 18:06

La cat sa slabanog esti, esti ectomorf cu probleme hormonale de te ingrasi
![]() Si serios... daca nu aveti 1.80 + nu mai faceti sala ca faceti degeaba ![]() Edited by extreme123, 26 November 2012 - 18:12. |
Posted 26 November 2012 - 18:39

Ce treaba are a face inaltimea cu sala ?!
Dexter Jackson a castigat Mr. Olympia in fata altor culturisti mult mai inalti. Ce are .ula cu prefectura ?! |
Posted 26 November 2012 - 22:13

Ce treaba are a face inaltimea cu sala ?! Dexter Jackson a castigat Mr. Olympia in fata altor culturisti mult mai inalti. Ce are .ula cu prefectura ?! lasa-l sa se bage in seama...oricum nimeni nu il baga..sa se bage el macar deci din cate vad, sunt si endo si mezo
La cat sa slabanog esti, esti ectomorf cu probleme hormonale de te ingrasi ![]() Si serios... daca nu aveti 1.80 + nu mai faceti sala ca faceti degeaba ![]() fratele meu din cate vad din restul de postari esti un incepator. Faci sala de o luna si ceva si te dai mare in stamba, parerea mea este sa taci pana mai acumulezi ceva ani de experienta, plus ca deschizi un topic in care sa spui cat ti s-a marit bicepsul intr-o luna ceea ce demonstreaza ca esti un copil asa ca mai ai rabdare sa treaca niste ani peste tine. |
Posted 26 November 2012 - 23:15

Ce sa mai... la cei 17 ani ai tai
![]() Hai sa-ti zic... Daca ai oase subtiri, forta putina, umeri sub medie = semn ca esti ecto.(ceea si ce zic eu ca esti, cunosc pe cineva la 1.75 si 65 de kg si e endo 100%, are 65kg de la 17 ani si nu mai ia in greutate ![]() Daca ai picioare mari,umeri medii (45+cm, se masoara stand la un perete relaxat, spatele pe perete, dai cu pixu la clavicule si bagi ruleta intre, ca sa nu te masori aiurea cel mai mult a avut unul 60cm, ca sunt unii paraleli msoara si 67,...), forta mare = esti endo Daca ai picioare normale , umeri lati esti mezo Daca ai picioare mari si umeri lati ( peste medie, 48-50 cm) si forta esti mezo/endo. Edited by extreme123, 26 November 2012 - 23:43. |
Posted 27 November 2012 - 13:12

Si serios... daca nu aveti 1.80 + nu mai faceti sala ca faceti degeaba ![]() Bai 32 in brat (cat aveam eu in antebrat acu` juma de an), de unde scoti atatea informatii si esti asa sigur pe tine? Ia vezi cine e Frank Zane si ce inaltime are... si baga capu` la cutie! |
Posted 27 November 2012 - 21:07

Ce sa mai... la cei 17 ani ai tai ![]() Hai sa-ti zic... Daca ai oase subtiri, forta putina, umeri sub medie = semn ca esti ecto.(ceea si ce zic eu ca esti, cunosc pe cineva la 1.75 si 65 de kg si e endo 100%, are 65kg de la 17 ani si nu mai ia in greutate ![]() Daca ai picioare mari,umeri medii (45+cm, se masoara stand la un perete relaxat, spatele pe perete, dai cu pixu la clavicule si bagi ruleta intre, ca sa nu te masori aiurea cel mai mult a avut unul 60cm, ca sunt unii paraleli msoara si 67,...), forta mare = esti endo Daca ai picioare normale , umeri lati esti mezo Daca ai picioare mari si umeri lati ( peste medie, 48-50 cm) si forta esti mezo/endo.
Bai 32 in brat (cat aveam eu in antebrat acu` juma de an), de unde scoti atatea informatii si esti asa sigur pe tine? Ia vezi cine e Frank Zane si ce inaltime are... si baga capu` la cutie! |
Posted 28 November 2012 - 15:03

Nu-l luati in seama pe extreme, e doar un troll. Banuiam dupa threadul celalalt dar asta mi-a confirmat.
|
Posted 28 November 2012 - 21:32

|
Posted 29 November 2012 - 10:04

Posted 07 December 2012 - 16:47

Din ce motiv m-ar da moderatorii afara de pe acest "forum"??? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users