ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall - pareri
Last Updated: Nov 25 2012 22:47, Started by
aaron111
, Nov 25 2012 21:42
·
0

Posted 25 November 2012 - 21:42

Am vazut ca Check Point are de ceva timp solutia asta de securitate, care este free. Spre desosebire de ZoneAlarm Internet Security Suite, antivirusul isi face update o data pe zi, nu are parental controls si nici suport 24/7 via live chat.
M-ar interesa parerea voastra despre aceasta solutie gratuita de securitate, eventual daca o mai utilizeaza sau a mai utilizat-o cineva. |
Posted 25 November 2012 - 21:49

Astea-s singurele difererente dintre versiunea free si cea platita?
|
Posted 25 November 2012 - 22:47

f bun, cat l-am avut pe xp nu am avut nici o problema. Pe W7 insa imi dadea blue screen-uri, nu am inteles faza de ce, ceva cu netbiosu, nu am citit mai mult, cum am aflat de problema l-am si dat jos si am pus comodo. La inceput a fost greu cu comodo ptr mine dar m-am obisnuit cu el. Am scris mesajul asta in caz ca vei avea probleme dupa ce-l pui sa stii de la ce provine, 99% sanse sa nu ai nici o problema cu el. Mie imi dadea BSOD aleatoriu, nu avea durata determinata, de 2 ori intr-o zi sau odata la o saptamana, imi mancase nervii la propriu. Vezi ca si comodo parca are antivirus integrat. Insa odata pus firewall si umblat cu atentie pe net nu cred ca ai mai avea nevoie de antivirus.
Edited by xkos, 25 November 2012 - 22:49. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users