Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut un VPN gratuit si un Antivir...

ajutor VPN

Sfaturi montaj folie antivapori l...

Borseta barbateasca
 Ce este cu declaratiile cerute ce...

Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season
 Informatii complete despre servic...

tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker
 Schimbare difuzor Golf 7

Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...
 

Text UnderLine

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
tushady

tushady

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 15.11.2007
Salut,

Am o problema si as fi recunoscator celui ce ma ajuta :) cum pot sa scriu text pe line gen underline fara sa folosesc <U> sau _

Vreau sa fie _____________Text___________________

Thanks

#2
Nemesis-

Nemesis-

    Zeitsă

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,253
  • Înscris: 23.05.2011
cu border?

#3
Andrey__

Andrey__

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 30.06.2012
Da, cu border-bottom merge. Dacă problema ta era distanța dintre linie și text, atunci border e perfect. Poți pune și padding ca să distanțezi și mai mult.

#4
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006
http://jsfiddle.net/GaMJF/

#5
tushady

tushady

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 15.11.2007
multumesc pentru ajutor,  dar problema este ca se sublinieaza doar textul cum as putea face sa dau ce size vreau eu la linie.
codu meu este
<style>
.uline {
	border-bottom: 1px solid black;
	text-align: center;
}
.uline span {
	position: relative;
	bottom: -1px;
	background: white;
}
</style>

<table >
<TR>
<TD WIDTH="240" HEIGHT="0"><font size="3">Continut</font><br/></TD>
<TD><font size="3">Number:</font></TD>
<TD ><font size="3"><div class="uline" size="16"><span>2118</span></div></font></TD>
</TR>
</table>



#6
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006
Învaţă CSS, nu te mai prosti cu "width", "height", sau tagul <font>, nu aşa se face în web developmentul modern.

Ba chiar <font> a şi dispărut din HTML5.

Mai bine descrie ce vrei să faci, că am impresia că nici despre structurarea semantică a documentelor HTML nu ştii.

#7
Andrey__

Andrey__

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 30.06.2012

View Posttushady, on 21 noiembrie 2012 - 23:39, said:

multumesc pentru ajutor,  dar problema este ca se sublinieaza doar textul cum as putea face sa dau ce size vreau eu la linie.
codu meu este
Se subliniază doar text-ul ? Păi și cam ce-ai mai vrea să se sublinieze ?

Size în lățime sau înălțime ?

Dacă te referi în înălțime, atunci schimbă numărul de pixeli din "border-bottom: 1px solid black;".

Dacă te referi în lățime, atunci el se ajustează pe cât ține textul, sau, dacă este într-un element ca block, atunci se întinde maxim, pe cât poate, cât îi permiți.

#8
eduardpantazi

eduardpantazi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 30.12.2012
Poti incerca prin CSS cu:
.textsubliniat {
text-decoration: underline;
}



Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate