![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Switch RDS-UPC
Last Updated: Dec 02 2012 23:45, Started by
johnflorin
, Nov 21 2012 18:06
·
0

Posted 21 November 2012 - 18:06

Nu stiu daca e zona potrivita (sau daca e cineva interesat), dar m-am gandit sa impartasesc cateva aspecte din trecerea pe care tocmai am facut-o de la RDS la UPC:
Pachete&pret: Pretul "Premium" mi se pare doar relativ la UPC, pentru ca la RDS luand cam tot (net 100Mb, toate canalele+HBO Maxpak, decodor HD in chirie, telefonie basic) plateam 96 RON, pe cand acum platesc 104 RON pentru o solutie pe care o consider superioara (net 150Mb, toate canalele in afara de HBO, pr0n, Filmbox si cele in maghiara, 2 carduri CI+). E drept, nu mai am HBO si as fi preferat sa existe un pachet de 10 lei care sa contina HBO+HBO HD, 20 in plus mi se pare cam mult pentru Maxpak, astfel ca momentan ma mai gandesc. Daca as opta pt. Maxpak, ar creste deci diferenta, dar in pachetul actual am totusi Sundance HD care pare un canal chiar interesant, fara echivalent la RDS. In rest, RDS-ul sta infinit mai bine la fotbal, dar in principiu la cat de des ma uit la fotbal TVR HD e cam suficient si Eurosporturile HD au diverse sporturi interesante pentru cand mai am chef. De asemenea, chit ca nu m-am abonat, apreciez ca pachetul de pr0n macar pare sa contina productii de calitate, pe cand SuperOne (fie el si HD) este echivalentul TV al Centurii Bucuresti ![]() Echipamente: Aici este un avantaj net al UPC-ului...mi-au adus un f. rezonabil router Gigabit+WiFi-N Cisco, astfel ca cel putin la nivel de apartament nu vad de ce as avea nevoie de echipament in plus - prind 70+Mbps pe wireless si 500-600Mbps pe fir intre calculatoarele din casa. De asemenea, am dreptul la un telefon wireless gratis, alt lucru inexistent la RDS. Cat despre CI+...au fost niste probleme initiale de autentificare care m-au tinut la telefon cu ei, dar am rezolvat din prima zi si in afara de faptul ca nu-mi merg diacriticele (BTW, le pot seta de undeva?) e genial sa nu mai am nevoie de telecomenzi universale sau in plus. Viteza net: Viteza mica de upload pe UPC imi era cunoscuta, dar cum n-am rabdarea sa-mi bat capul cu trackerele romanesti, experienta generala e f. OK. M-am dat si pe Speedtest si era pe la 120/5.5-6 aseara, deci multumitoare pentru nevoile mele. Ce-i drept, in blocul meu aproape toata lumea cred ca e pe RDS, deci s-ar putea sa nu sufar (inca) de load-ul la anumite ore mentionat prin diverse topicuri pe-aici. Experienta generala: cei care au venit sa-mi faca instalarea au fost rapizi si eficienti, au taiat cablul coaxial intre mine si cutia RDS (nu stiu cat de practicata/legala e solutia asta ![]() Cam asta fuse experienta mea...poate ajuta pe cineva care se gandeste sa treaca fie ca mine fie invers, e clar ca ambele variante au avantaje unice si dezavantaje si ele destule. Edited by johnflorin, 21 November 2012 - 18:10. |
Posted 21 November 2012 - 18:24

Felicitari pentru ca ai ales UPC!
![]() Usor-usor incep tot mai multi clienti sa faca diferenta intre a plati mai putin si a fi tratat prost si a plati mai mult, dar a avea calitatea dorita. De curiozitate, de unde esti? |
Posted 21 November 2012 - 18:46

Sunt din Bucuresti.
Totusi nu pot sa zic ca oamenii UPC-ului par mai buni decat la RDS, dar se vede faptul ca structura corporatista e facuta cu cap din Vest pentru lucrurile de baza - EPG-ul merge bine si toate echipamentele EXISTA fara sa alergi dupa ele...e drept ca si cu RDS-ul rezolvai multumita oamenilor de pe forumul asta (am facut rost de decodor HD chiar inainte de WC2010 si destul de usor, urmarind stocurile raportate aici), dar mi se pare stupid ca o firma sa nu aiba pe stoc chestii care la urma urmei le-ar aduce bani in plus...ca daca nu exista decodor HD, nu pot sa-l cumpar sau sa-l inchiriez, nu? |
Posted 21 November 2012 - 18:55

Da, corect. Clientul nu asteapta. (Cel putin nu toti). N-ai echipamentele intr-un timp scurt? Pa si la gara.
![]() |
Posted 21 November 2012 - 18:59

Posted 21 November 2012 - 19:04

Sa vezi tu ce mult conteaza structura corporatista cand pica netul ca are Steaua meci ![]() Asta ramane de vazut ![]() ![]() Edited by johnflorin, 21 November 2012 - 19:05. |
Posted 22 November 2012 - 09:17

as fi preferat sa existe un pachet de 10 lei care sa contina HBO+HBO HD, http://www.upc.ro/te...nale-extra/hbo/ |
Posted 22 November 2012 - 13:45

Posted 23 November 2012 - 04:23

eu am facut exact invers am renuntat la upc si am ramas doar cu rds dupa o perioada lunga de timp in care le-am folosit in paralel.
singurul lucru dupa care imi pare rau e dvr+combinat cu epg. defapt usurinta in utilizare+plus calitatea inregistrarii. |
Posted 29 November 2012 - 14:26

Cum e cu infrastructura de UPC? La tine in bloc aveau trasa fibra? Ma gandesc si eu sa plec de la RDS si dar nu cred ca au trasa fibra in bloc (stau un Buc, Titan)
|
|
Posted 30 November 2012 - 22:15

Nu sunt sigur daca e fibra pana la intrare in bloc, dar cred ca e...cert e ca in bloc am coaxial, dar jocurile de pe Steam se trag cu peste 12MB seara si TVul e impecabil...la torrentz merge cam la fel ca RDS (adica undeva intre 2-7MB, dar cred ca din cauza ca folosesc piratebay in loc de trackere metropolitane). Oricum, chit ca e teoretic o tehnologie inferioara mi se pare cool ca iti trag un singur cablu in casa in loc de doua ca la RDS.
Edited by johnflorin, 30 November 2012 - 22:16. |
Posted 02 December 2012 - 10:37

Eu as vrea sa trec la UPC, dar doar la partea de televiziune. Ma gandeam sa iau pachetul familia HD + mediabox HD (fara DVR pentru ca nu ma ajuta la nimic). Merita sa fac aceasta trecere? Ma intereseaza in primul rand canalele Discovery care la RDS nu le mai am si decodorul HD pentru care astept de 6 luni... Per total ar ajunge cu 5 lei mai mult, dar fara pachetul HBO care il am acum la RDS si pe care oricum nu prea il bag in seama (am filme destule la PC sau la cinema).
|
Posted 02 December 2012 - 23:43

Eu zic ca merita...m-a tentat si pe mine de fapt ceva asemanator dar din comoditate am vrut serviciile de la un singur operator. La tine in bloc ar fi mult mai slab netul de la UPC?
|
Posted 02 December 2012 - 23:45

Nu e vorba ca e mai slab netul, dar ma intereseaza si viteza de upload care la UPC e foarte mica si momentan sunt multumit de netul de la RDS.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users