![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Gyno cu Andreea si BlatJargon
Last Updated: Feb 13 2006 19:20, Started by
Gyno
, Nov 14 2005 03:20
·
0

Posted 14 November 2005 - 03:20

Piesa mea de debut,ca sa zic asa...
Inginer de sunet: BlatJargon . Negativ refacut in totalitate de BlatJargon , in propriul studio, cu circuit deschis! ( pretz, 10E / h , detalii , id messenger : gynosvs ) Vocile trase in studioul lui Blatjargon,exceptand partea Andreei. Aveti 2 linkuri,de unde puteti downloada: http://www.filehost...._Lumea_Mea_mp3/ http://rapidshare.de...ea_Mea.mp3.html Astept pareri,impresii,critici.... Auditie Placuta ![]() |
Posted 14 November 2005 - 04:07

ce mi se pare aiurea ....
tu zici in melodie de viata grea & shit si dup-aia o scoti ca ai studio in care inregistrezi cu 10 euro/ora ![]() melodia mi se pare banala, tot aceleasi rime, tot aceleasi subiecte ... ctc said: prea multi copii care cred ca hip-hop-ul e o joaca/ vor sa fie profunzi dar creatia lor e seaca bafta in continuare, daca o faci din placere ... daca o faci doar ca sa te afli in treaba si nu simti fenomenul si nu ai talent... lasa-i pe altii ... oricum ar fi, multa bafta ![]() |
Posted 15 November 2005 - 14:15

Noroc
Vorbesc ce simt,faza cu studiou..care e problema? Daca euam preferat sa-mi dau banii de mancare,si altre alea,pe studio sa trag piesa? ( m,-a costat doar 1 milion - negativu prinicpal il aveam,si versurile la fel,BlatJargon la final,a zis ca-mi schimba el si negativu,ca nu-i place,si sa-i dau o bere,ca prefera sa iasa treaba buna) Melodia este banala,pentru ca este o melodie din 2003,atunci e gandita,dar nu am avut posibilitatea sa o trag pana acum,din n motive. Multi copii... dar,asta este prima mea piesa... si este peste multe piese ale multor trupe,neafirmate pe piata,la fel ca mine. Treaba cu injectia aia cu hip-hopu si copiii.... e ca unii copii kiar se pricep,pe cand altii doar critica,dar nu fac nimic concret. Alte pareri? |
Posted 11 February 2006 - 15:04

As downloadao dar trebuie sa-mi fac cont pe filehost si mi-e lene www.rapidupload.com www.filegone.com e mai simplu
![]() |
Posted 12 February 2006 - 23:25

Posted 13 February 2006 - 01:23

e bine pentru prima piesa...ce pot sa spun, continua....poate mai lucrezi la versuri
Ne anunti cand ajungi pe atomic ![]() |
Posted 13 February 2006 - 18:25

Posted 13 February 2006 - 19:02

am luat-o, am ascultat-o, este... slaba
![]() instrumental destul de slabut, mergea lucrat mai mult, unele versuri sunt hai sa le zicem ciudate ![]() ![]() ![]() e un inceput, nu neaparat grozav... |
|
Posted 13 February 2006 - 19:05

am luat-o, am ascultat-o, este... slaba ![]() instrumental destul de slabut, mergea lucrat mai mult, unele versuri sunt hai sa le zicem ciudate ![]() ![]() ![]() e un inceput, nu neaparat grozav... ai punctat bine, cam pe aici e si parerea mea |
Posted 13 February 2006 - 19:20

Melodia are un iz de manea. În rest, nimic deosebit, a trebuit să derulez să ajung mai departe. Neah, n-a fost să fie...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users