Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Firma de prestari servicii a facu...

Reparare aplica LED

Trapa nu se inchide

Tv care sa suporte aplicatie i.p....
 Pareri polistiren expandat Adeplast

beneficiar card de energie

Casuta vocala pe roaming

Cutii transport conectabile
 Siguranta banilor in banci / Sfat...

pc cu 2 monitoare legate cu cablu...

Tractare vehicul neinmatriculat

Ce inseamna aceste informați...
 Dosar de daune Euroins

Alimentare navigatie auto

e60 probleme audio

Sincronizare declansator cu recep...

AJUTOR! Problema cu php Nuke

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

acidhouse

acidhouse

Member

• Grup: Members
Salut ! am si eu o pb in caz de ati mai intalnit pb asta sau stiti ce se petrece poate ma ajutati si pe mine thx!

Deci ..

am instalat pe http://underclub.lx.ro un php nuke e drept o versiune mai veche..dar cred ca pb nu e de versiune..versiunea e 6.5

cand da omu sa creeze un user nou intra completeaza datele..dupa care trebuie sa se duca in mail sa il activeze ..iar in mail ce gaseste ...

http://phpnuke.org/m...75c947b08a8af48
asta e linku care apare ca activare...

are cineva idee de unde e ?

sau macar cum pot face sa numai fie nevoie a ase activa contu din mail? sa mearga direct ?

Salut

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate