Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...
 Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete
 A murit Vasile Diba 1954-2024

A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...
 Pareri plita cu inductie cu hota ...

Credit si avans cu plata cash - l...

alternativa pentru artelac night ...

Alarma daca pulsul scade prea mult
 

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110

- - - - -
  • Please log in to reply
278 replies to this topic

#73
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Postfloringeo, on 17 iunie 2013 - 13:47, said:

Foloseste cineva aplicatii tip "task killer" ? Am vazut ca e o chestiune controversata .... Eu incercat vreo doua, dar nu am avut rezultate pozitive, asa ca le-am dezinstalat.
O problema pe care o are tableta mea P3100: daca ma conectez la calculator prin cablu USB, nu-mi mai indica corect procentajul bateriei ! Problema persista si dupa ce ma deconectez de la calculator si trebuie sa restartez tableta pentru a reveni la normal. Azi, de exemplu, cand m-am conectat la calc. bateria era la 35 %. Dupa ce m-am deconectat am folosit tableta circa doua minute si apoi s-a inchis singura fiindca bateria se "descarcase" complet ! Am pus-o la incarcat, dupa 10-15 minute am pornit-o si bateria imi arata 45 % ! S-a mai intamplat la cineva asa ceva ?

1. Cu riscul de a repeta a cincea oara pe acest forum, citeste putin aici!: http://goo.gl/M0fJO
2. Cel mai probabil problema ta e cauzata de vre-o aplicatie instalata de tine. Daca ai timp si chef, da-i un factory reset si vezi daca face la fel. In alta ordine de idei, vezi ca de la calculator se incarca foarte incet, USB-ul de pe calc neavand decat 500mA.

#74
floringeo

floringeo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 20.08.2011
Se poate ca problema mea sa fi fost intr-adevar de la vreo aplicatie, dupa resetare functioneaza corect. Cateva sfaturi pentru folosirea tabletei gasiti aici : http://www.phonetips...-tablet/?page=1

#75
floringeo

floringeo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 20.08.2011
Imi recomanda si mie cineva niste casti bune compatibile cu GT P 3100 ? Am probat castile de la telefonul meu Nokia N9 (casti care in telefon se aud foarte bine), dar nu sunt compatibile cu aceasta tableta, sunetul este distorsionat.

#76
BIBION

BIBION

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 17.09.2008
Surpriza mai mult decat neplacuta. La 5 zile de la cumparare am incercat sa folosesc cartela sim pe tableta. A intrat f. greu in slot si nu exista conexiune. Tableta nu "vede" cardul. Incercat si cu alte simuri=0. La vomashop au butonat un pic si au decretat: service la B termen 2 saptamani. Alt produs in loc pe perioada respectiva=nu mai e asa legea. Schimbat pe loc= nu . Vomafone sa traiasca( ca morcovu`). A mai patit cineva chestia asta. Fiind problema de hard se face pe garantie sau vechile texte: ai stricat-o  blabla...?

#77
danutzu_1069

danutzu_1069

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 17.01.2008
Sigur ai bagat cartela cum trebuie? Tre` sa fie cu contactele spre capacul din spate, si parte cu tesitura intra prima.... nu cum ar fi logic cu contactele spre fata (LCD)

#78
BIBION

BIBION

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 17.09.2008
Cu aia am inceput. E si desenat pe capac . Io banuiesc ceva la slot pentru ca sim-ul a intrat si iesit destul de greu si la manevrele mele si la dugheana.Porcaria e ca a fost nefasta ( atehnica) la cumparat si maimuta  de la dugheana nu a probat divaisul in fata ei. A dat un start a vazut ca e lumina pe display si i-a luat banii.Parca vad ca service-ul ala penibil a lui voma  o sa spuna ca am bagat toporul  sau autobuzul in slot or sa gaseasc un paragraf ca nu e e garantie si or sa bage un deviz cat zece tablete.Ma pregatesc sa il duc la magazinu din colt sa mi-o repare =un pret decent. Intrebarea mea era despre cum e cu garantiile la voma.?! Pe cand aveam Nokia aia care faceau service pentru Voma au declarat dupa trei spatamani de tinut la TM plimbat la B ca trebe o placa de baza care nu face parte din garantie...Am fost inspirat nu am acceptat reparatie propusa nu l-am aruncat la gunoi  ci l-am dus la un service local unde contra 30 roni a reinstalat softul si divaisu e ok si in ziua de azi.

#79
valivaru

valivaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 19.01.2012
am o interbare se poate pune HDD extern si daca da cum trebuie ceva adaptoare multumesc

#80
danutzu_1069

danutzu_1069

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 17.01.2008
Da, se poate pune hdd extern dar sa fie cu alimentare separata. Hdd extern inseamna din ala cu USB

#81
valivaru

valivaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 19.01.2012
Banuiesc ca se pune un adaptor de USB si daca bag in acest USB un stick cu internet va merge?

#82
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
Presupun ca ai modelul P3110 care nu suporta sim.

Din pacate nu vei reusi sa conectezi un stick de interenet prin USB.

Am incercat si personal, ca nu cred chiar orice scrie pe net.

#83
valivaru

valivaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 19.01.2012
Da ceea care nu are  GSM

#84
valivaru

valivaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 19.01.2012
Cum pot schimba sa descarce din bluetooth pe sd card multumesc

#85
danutzu_1069

danutzu_1069

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 17.01.2008
@master_oz , valivaru

Stick-ul ala alb cu verde de la RDS (21,6Mbps) merge pe tableta, tre sa faci update la android 4.2.2. Evident iti trebuie si cablu OTG.
DAca mai vrei in acelasi timp si alte dispozitive USB poti pune un HUB usb si merge fara pb. Ar fi de preferat sa pui si alimentare la acel HUB

#86
valivaru

valivaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 19.01.2012
si cum fac asta trebuie root la actualizare zice ca am ultima versiune 4.1.2

#87
danutzu_1069

danutzu_1069

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 17.01.2008
incearca stick-ul si pe versiunea asta... ca parca merge...

#88
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009

View Postdanutzu_1069, on 15 august 2013 - 21:10, said:

@master_oz , valivaru

Stick-ul ala alb cu verde de la RDS (21,6Mbps) merge pe tableta, tre sa faci update la android 4.2.2. Evident iti trebuie si cablu OTG.
DAca mai vrei in acelasi timp si alte dispozitive USB poti pune un HUB usb si merge fara pb. Ar fi de preferat sa pui si alimentare la acel HUB

Pai da mai multe detalii despre stick. Din cate stiu eu, RDS a distribuit stick-uri pentru net mobil de la mai multi producatori ZTE, huawey si mai multe modele. Ar fi destul de aiurea sa ma duc sa schimb actualul stick cu un altul despre care stiu doar ca e alb si permite o rata de transfer de 21,6Mbs (pe site-ul oficial nu este nimic precizat despre ceea ce spui tu ci doar despre cel cu o viteza maxima de 14,4 Mbps, dar pe alte site-uri am mai citit ca ar exista .... L.EDIT Se pare ca stick-ul ar exista de mai mult timp, dar daca site-ul oficial nu-l precizeaza n-am de unde sa stiu despre el)

In ceea ce priveste Android 4.2.2 a aparut oficial doar in Anglia, conform arfticolului cam acum 2-3 saptamani.
Sau neoficial? Link? Desi personal n-am de gand sa instalez nimic neoficial.

Edited by master_oz, 17 August 2013 - 23:51.


#89
danutzu_1069

danutzu_1069

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 17.01.2008
modemul este 3G Huawei E3131, instalezi din G PLAY PPP widget (https://play.google....pppwidget&hl=ro)
Androidul este 4.2.2

#90
newages

newages

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 21.01.2011
Buna ziua, Am o tableta Samsung tab2, 7 inch.
Memoria dispozitivului este aproape plina.
Paradoxul este ca banda grafica care figureaza memoria dispozitivului si memoria ocupata /libera, nu corespunde cu detaliul de masura a segmentelor ocupate.
Cu alte cuvinte Spatiul total de 4,49 GB apare ca fiind folosit astfel:
0,99 gb - aplicatii
188 mo - imagini, videoclipuri
200 ko  - audio
236 mo - diferite fisiere
729 mo - spatiu disponibil, ... este evident ca detaliile de mai sus, adunate nu dau 4,49 GB.
Incarc si o poza in acest sens :
Attached File  samsung tab2.jpg   29.84K   21 downloads

In partea de sus a pozei, sub "Memorie dispozitiv" se vede o banda colorata : verde, apoi mov, portocaliu si rosu, urmata de negru pe o portiune mai mare, zona neagra ar trebui sa fie libera. Ce putin asa cred.
Ce parere aveti? Cum pot remedia aceasta situatie sa eliberez spatiul respectiv?

Edited by newages, 18 August 2013 - 15:54.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate