Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...
 [UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay
 Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd
 Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110

- - - - -
  • Please log in to reply
278 replies to this topic

#145
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,325
  • Înscris: 30.09.2011
master_oz , este recomandat sa il faci cu cablu de date cu Kies si dupaia vorbim , ca am niste surprize pentru voi.

#146
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
Pai mai intai spune daca a aparut 4.4.2 oficial pentru Romania. Insa devreme ce nu-l detecteaza prin wi-fi nu cred ca a aparut. (nu mai vreau sa instalez kies, imi displace profund)

De obicei nu imi plac surprizele, asa ca spune-le ca nu suntem la film sa ne povestesti fazele inainte de a se intampla.

Posted Image Posted Image

#147
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Nu a aparut oficial pentru Romania, ci doar pentru Franta: http://www.sammobile...laxy-tab-2-7-0/
Dar asta nu inseamna ca nu poti face update. Io l-am facut via OdiN instalat pe PC, nu via Kies.

Edited by SOCRATE_MMXII, 30 August 2013 - 12:40.


#148
sergiue

sergiue

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 25.10.2008
Si eu am instalat cu ODIN. Nu am avut probleme.
Tableta se misca mult mai bine.

#149
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,325
  • Înscris: 30.09.2011
Mai daca aveti P3100 ultimul este de Anglia , si pentru P3110 ultimul este de Franta. Ca sa ne intelegem cine are P3100 si care are P3110

#150
sergiue

sergiue

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 25.10.2008
Eu am P3100, si...... 4.2.2 e pentru Franta.
De fapt doar pt Franta a aparut 4.2.2. Pentru celelalte tari e versiunea 4.1.2

Uite aici:
http://www.sammobile.com/firmwares/

Edited by sergiue, 30 August 2013 - 16:51.


#151
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
Am P3110. In sensul ultimelor discutii, respectiv despre trecerea la versiunea 4.2.2 nu vad care ar fi diferenta (desi o fi) intre P3110 si P3100. Mai degraba diferente vad intre cei care au tablete P3100 la liber versus P3100 blocate intr-o retea, adica primele vor primi update de indata ce va fi disponibil, cei din retele trebuie sa astepte mai mult; aici ma refer la versiunile oficiale, pe tari.

Repet: am p3110, astept versiunea oficiala android 4.2.2 si astept pareri pro si contra privitoare la aceasta versiune (nu surprize) din partea userilor de aici, altfel pot vedea si de aici care sunt imbunatatirile oficiale (se da pagina mai in jos).

Edited by master_oz, 30 August 2013 - 21:34.


#152
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
nu mai pot edita
si
revin cu o problema si sunt curios daca v-ati lovit de ea:

1.Cand caut imagini in browser imi afiseaza imaginile dupa criteriul de cautare, insa in momentul in care vreau sa intru pe o imagine imi afiseaza un ecran negru. dau inapoi si pentru o clipa imi afiseaza imaginea pe care voiam sa o vad si se revine imapoi la toate imaginile. Ulterior pot sa revin pe aceiasi imagine sau pe alta fara probleme. Enervanta este insa prima parte.

2.De asemenea daca sunt in imagini si vreau sa acesez pagina specifica acelei imagini, tin lung apasat pe link pentru a mi se deschide mai multe optiuni din care vreau sa aleg si aleg "deschidere in pagina noua", dar in acelasi timp imi ia in considerare atat optiunea mea iar in pagina initiala imi incarca acelasi lucru.

3.Tot in imaginile din browser uneori (mai rar fata de punctul 1.) imi afiseza o imagine mai jos sau mai sus decat de obicei si pentru a putea vizualiza corect trebuie sa dau inapoi si sa revin la imaginea dorita.

Pentru 1, 2 si 3 folosesc browserul oficial, dar si in altele folosite, testate am intampinat aceiasi problema: opera, firefox, chrome.

#153
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,325
  • Înscris: 30.09.2011

View Postmaster_oz, on 30 august 2013 - 21:11, said:

Am P3110. In sensul ultimelor discutii, respectiv despre trecerea la versiunea 4.2.2 nu vad care ar fi diferenta (desi o fi) intre P3110 si P3100. Mai degraba diferente vad intre cei care au tablete P3100 la liber versus P3100 blocate intr-o retea, adica primele vor primi update de indata ce va fi disponibil, cei din retele trebuie sa astepte mai mult; aici ma refer la versiunile oficiale, pe tari.

Repet: am p3110, astept versiunea oficiala android 4.2.2 si astept pareri pro si contra privitoare la aceasta versiune (nu surprize) din partea userilor de aici, altfel pot vedea si de aici care sunt imbunatatirile oficiale (se da pagina mai in jos).
Vezi cauta pe Sammobile ,, P3110 ,, si cauta Firmware de Anglia ca e 4.2.2 official

View PostAl3xandru35, on 30 august 2013 - 16:36, said:

Mai daca aveti P3100 ultimul este de Anglia , si pentru P3110 ultimul este de Franta. Ca sa ne intelegem cine are P3100 si care are P3110
Este invers. Scuzati pentru confuzie. P3100- France
       P3110 - United Kingdom
Inca odata scuzati pentru confuzie.

#154
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Diferenta dintre P3100 si P3110 e ca prima are 3G, iar a doua nu. In rest, tabletele sunt la fel. Desi folosesc Firefox, Chrome si browser-ul implicit, nu am intampinat problemele mentionate de tine.
P3100 are update la 4.2.2 in FRANTA
P3110 are update la 4.2.2 in ANGLIA

Contra ar fi lipsa butonului de "desktop screenshot" din 4.1.2. Ca sa faci "desktop screenshot" acum trebuie sa apesi concomitent butoanele Power + Volume Down.
In rest, doar cuvinte de lauda la adresa 4.2.2.

#155
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
Pentru problemele mentionate de mine voi merge si eu intr-un magazin sa butonez, eventual trimit tableta la service.

Pentru screenshot ai folosit vreo aplicatie sau tastele Power + Volume Down ? Daca ai folosit vreo aplicatia din Play da-mi un link. In 4.1.2 am apasat butoanele respective dar n-a zis ca ar fi facut ceva (stiam ca trebuia sa scrie un mesaj pe ecran plus un sunet) si nu am gasit in fisiere nici o imagine. Unde ar trebui salvate (in caz ca n-am cautat bine)?

Multumesc

Edited by master_oz, 31 August 2013 - 06:37.


#156
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Screenshot-ul l-am facut in final cu Power+Volume Down (dupa ce am incercat in prealabil o gramada de aplicatii gratuite/platite, dar fara succes), iar imaginea mi-a salvat-o pe memoria interna, si am gasit-o accesand Gallery. Io am auzit un zgomot ca de blit si m-a informat ca imaginea a fost salvata, iar pe bara de notificari de sus a aparut o mica pictograma cu o fotografie.

Edited by SOCRATE_MMXII, 31 August 2013 - 07:24.


#157
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
Da merge screenshot cu Power+Volume down , trebuie tinut apasat mai mult, eu procedam gresit.

#158
newages

newages

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 21.01.2011
Am incercat si eu screenshot, merge de minune, ... Posted Image

#159
valivaru

valivaru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 19.01.2012
cum mut o aplicatie instalata pe cardul extern

#160
newages

newages

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 21.01.2011
nu te mai chinui, la acest tip de tableta nu se poate

#161
sergiue

sergiue

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 25.10.2008

View Postvalivaru, on 01 septembrie 2013 - 17:12, said:

cum mut o aplicatie instalata pe cardul extern

Cu 4.2.2 exista optiunea la setari - manager de aplicatii - si intri pe aplicatia pe care vrei sa o muti.

Edited by sergiue, 01 September 2013 - 20:12.


#162
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,325
  • Înscris: 30.09.2011

View Postnewages, on 01 septembrie 2013 - 19:25, said:

nu te mai chinui, la acest tip de tableta nu se poate
Ba se poate. Dar eu o folosesc numai la "data" la jocuri, se numeste Foldermount. O gasesti pe Google Play.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate