Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TCL 98X955

Concursuri false ce ziceti?

Recomandare AC pentru o camera

Sunet ambreiaj - Opel meriva z17dth
 C-BooL - Magic Symphony ft. Giang...

Pret instalator

Fire lipite cu banda sub scaunul ...

RCA mai ieftin online - unde?
 Configurare PC AMD Ryzen 9 7950x3d

Sony Oled

[python] dependențe clase

Curatare piese de calcar
 Mediabox Vodafone TV fara cablu c...

Intrebari laptop Panasonic (Secon...

Tractor Case 4210 fum in radiator

Recomandare ciclocomputer cu GPS
 

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110

- - - - -
  • Please log in to reply
278 replies to this topic

#109
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
In SO original al tabletei se putea face screenshot, acu am impresia ca trebuie descarcata o aplicatie din Play.

Am observat ca ai SO 4.2.2. Intrebarea este: si inainte de update iti afisa 8 GB?

Oricum asteptam un screenshot.

edit: acu ma uit si intr-un samsung Gio si spatiu disponibil afisat este de 23,92MB desi memoria sa interna este de 158 MB. Are Android 2.3.6

Edited by master_oz, 23 August 2013 - 23:31.


#110
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Am mai spus ca nu stiu, caci atunci cand am avut v4.0.3, nu m-am uitat. Pana acum am incercat o duzina de aplicatii pentru screenshot, dar degeaba.Mai caut. O alta metoda de verificare a capacitatii cardului, e sa cuplezi tableta la PC/laptop sa vezi ce capacitate iti arata ca are cardul SD.

#111
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
Tocmai am conectat la pc si imi afiseaza 4,39 GB.
Sunt convins ca asa ii afiseaza si lui newages.


edit: Ma duc prin magazine si iau tableta sa ii studiez setarile.

Edited by master_oz, 23 August 2013 - 23:41.


#112
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Intr-un final am reusrit sa fac un screenshot si l-am atasat aici.Dupa cum vedeti, imi arata 8 GB.

Attached Files



#113
danutzu_1069

danutzu_1069

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,686
  • Înscris: 17.01.2008
La tableta colegului newages e ceva dubios cu memoria interna. Poat o fi din cauza interfetei in romana (incearca sa treci in engeleza).
Ca la celelalte tablete nu indica "in clar" cat ocupa androidul, cum e la SOCRATE ....
Tot la un TAB2 cu SIM, spatiul total este de 8G si apare si "memoria de sistem" - 3.41G
O idee ar fi sa butonezi la magazin o tableta identica cu a ta...

#114
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Indiferent de limba folosita, spatiul cardului SD intern, e aratat ca fiind 8 GB.

#115
DayDreamer

DayDreamer

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,724
  • Înscris: 07.07.2007

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 august 2013 - 00:15, said:

Intr-un final am reusrit sa fac un screenshot si l-am atasat aici.Dupa cum vedeti, imi arata 8 GB.
Ai incercat cu un soft dedicat sau cu un ''navigator'' in genul celor clasice? Posted Image De pilda: https://play.google....ander&hl=en  

Sau: https://play.google....71;ż˝


Poti sa faci si curatenie cu astea, insa cu grija, sa nu stergi ceva fisiere de sistem, te lasa sa navighezi si prin zonele alea(desi aici intervin mai multi factori, daca e root-at device-ul s.a.m.d.)

Edited by DayDreamer, 24 August 2013 - 09:50.


#116
danutzu_1069

danutzu_1069

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,686
  • Înscris: 17.01.2008
Ca o simpla observatie, nu exista un card SD interm.... ci un simplu cip de memorie...
Card SD e doar ala la care ai acces din exterior...
Sa nu creem confuzie,, ca vine unu si zice ca vrea sa schimbe "cardul SD intern" cu unul mai mare....

#117
newages

newages

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 21.01.2011

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 august 2013 - 00:15, said:

Intr-un final am reusrit sa fac un screenshot si l-am atasat aici.Dupa cum vedeti, imi arata 8 GB.
Da, foarte foarte curioasa aceasta diferenta intre tab tau si al meu. Mie in loc de 8GB imi arata 4,49GB.
O sa ma duc un pic prin magazine sa butonez alte tablete.

P.S. 1) Am schimbat in engleza si imi arata la fel.
2) m-am conectat la PC si imi arata la fel cum ii arata lui master_oz, adica 4,39 GB (deci nu 4,49 Gb cum imi apare pe tableta)

...si inca ceva, versiunea Android este 4.1.2

Edited by newages, 24 August 2013 - 13:42.


#118
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013

View Postdanutzu_1069, on 24 august 2013 - 13:23, said:

Ca o simpla observatie, nu exista un card SD interm.... ci un simplu cip de memorie...
Card SD e doar ala la care ai acces din exterior...
Sa nu creem confuzie,, ca vine unu si zice ca vrea sa schimbe "cardul SD intern" cu unul mai mare....

View Postdanutzu_1069, on 24 august 2013 - 13:23, said:

Ca o simpla observatie, nu exista un card SD interm.... ci un simplu cip de memorie...
Card SD e doar ala la care ai acces din exterior...
Sa nu creem confuzie,, ca vine unu si zice ca vrea sa schimbe "cardul SD intern" cu unul mai mare....

Era evident acest fapt, de aceea n-am mai specificat. Cine vrea spatiu de stocare intern mai mare, n-are decat sa ia alta tableta. Simplu.

#119
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009

View Postnewages, on 24 august 2013 - 13:38, said:


...si inca ceva, versiunea Android este 4.1.2

In postul 89 de pe pagina 5 am gresit versiunile android mentionate acolo: 4.0.4 este vesiunea cu care vine instalat si 4.1.2 este versiunea pe care o am in prezent.

In ceea ce priveste faptul ca userului SOCRATE ii arata 8 GB e doar de la un sistem de operare mai avansat, daca faci diferenta: 8GB-4,49GB=3,51GB care e aproape de 3,41 cat ii afiseaza lui la System memory (diferenta poate fi de la o imbunatatire a SO sau e diferenta dintre biti si byte, daca m-am exprimat bine). Oricum spatiul ocupat pare mai bine reprezentat in versiunea 4.2.2.

#120
newages

newages

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 21.01.2011
Da, si eu ma gandesc ca asta ar fi explicatia, diferentele de versiune

#121
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Sper ca Samsung sa faca update si la Android 4.3.

#122
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,325
  • Înscris: 30.09.2011

View PostSOCRATE_MMXII, on 23 august 2013 - 00:08, said:

Am luat Galaxy Tab2 P3100 (3G+WiFi) cu Android 4.0.4 pe ea, dar am pus pe ea v4.2.2 si merge excelent. Sunt super multumit de ea. Pentru internet folosesc un SIM de la RDS care merge OK. Singurul "inconvenient" e ca n-am gasit inca un kernel pentru OC, deoarece procesorul A9 ruleaza la 1GHz, dar poate rula lejer la 1.5 GHz.
kernel pentru OC gasesti pe XDA Developers. ia de aici :  http://forum.xda-dev...play.php?f=1600 . Daca ai versiunea oficiala 4.2.2 recomand NEXT KERNEL , cu o functie de DUAL BOOT , ca la calculator . Eu personal recomand dual boot daca ai destul spatiu pe memoria interna. Corectez, processorul nu este un A9 ci un Texs Instruments OMAP 4430 la 1 Ghz si nu ruleaza lejer la 1.5 GHz, ci iti prajeste mandria de tableta. Daca mai ai vreo intrebare baga pe forumul asta si in cel mai scurt timp o sa-ti raspund.

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 august 2013 - 15:03, said:

Sper ca Samsung sa faca update si la Android 4.3.
Avem pentru tab 2 android 4.3 prin forma Cyanogenmod 10.2

View Postnewages, on 24 august 2013 - 13:38, said:

Da, foarte foarte curioasa aceasta diferenta intre tab tau si al meu. Mie in loc de 8GB imi arata 4,49GB.
O sa ma duc un pic prin magazine sa butonez alte tablete.

P.S. 1) Am schimbat in engleza si imi arata la fel.
2) m-am conectat la PC si imi arata la fel cum ii arata lui master_oz, adica 4,39 GB (deci nu 4,49 Gb cum imi apare pe tableta)

...si inca ceva, versiunea Android este 4.1.2

Salutare newages,

Niciodata nu o sa-ti arate capacitatea scrisa pe cutie. Normal, androidul "fura"" 1/4 din memoria interna si o foloseste pentru diferitele partitii, ca de exemplu :

partitia /cache are ~ 690 MB

partitia /system are 1377.96 MB

partitia /data , partitia care apare ca memorie interna in setari are 4.6 GB

si asa mai departe.

CA TOTAL NE DA 8 GB , CAT SCRIE PE CUTIE.

#123
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
@Al3xandru35:OMAP nu e un procesor in sine, ci o "platforma", precum Centrino de la Intel, iar OMAP 4430 are ca CPU, un Cortex A9 dual core care poate rula de la 1 la 1.5 GHz, depinde de producatorul tabletei.
Stiu ca cyanogenmod 10.2 e bazat pe Android 4.3, dar nu ma tenteaza deoarece inca e prea "crud".

Edited by SOCRATE_MMXII, 25 August 2013 - 04:11.


#124
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,325
  • Înscris: 30.09.2011

View PostSOCRATE_MMXII, on 25 august 2013 - 04:10, said:

@Al3xandru35:OMAP nu e un procesor in sine, ci o "platforma", precum Centrino de la Intel, iar OMAP 4430 are ca CPU, un Cortex A9 dual core care poate rula de la 1 la 1.5 GHz, depinde de producatorul tabletei.
Stiu ca cyanogenmod 10.2 e bazat pe Android 4.3, dar nu ma tenteaza deoarece inca e prea "crud".
nah, nu te cred. Folosesc in dual boot PAC-man ROm, combiantie de Paranoid Android, AOKP si Cyanogenmod 4.3 si merge ca un vis.

#125
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
@Al3xandru35: nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, ci cauta pe google dupa "omap 4 platform" si te vei lamuri. Texas Instruments a scos chiar si OMAP 5. OMAP vine de la Open Multimedia Applications Platform.
Nu contest ca cyanogenmod 10.2 nu e OK, dar prefer sa mai astept.

#126
Al3xandru35

Al3xandru35

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,325
  • Înscris: 30.09.2011

View PostSOCRATE_MMXII, on 25 august 2013 - 11:02, said:

@Al3xandru35: nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, ci cauta pe google dupa "omap 4 platform" si te vei lamuri. Texas Instruments a scos chiar si OMAP 5. OMAP vine de la Open Multimedia Applications Platform.
Nu contest ca cyanogenmod 10.2 nu e OK, dar prefer sa mai astept.
salut, eu nu contestez despre platforma celor de la Texas Instruments, ci despre Cm10.2 , pentru mine e in regula.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate