![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110
Last Updated: Apr 20 2017 11:21, Started by
DaniJ90
, Jul 13 2012 22:33
·
0

Posted 13 July 2012 - 22:33

Aceasta noua tableta de la Samsung chiar mi-a atras atentia si din cauza pretului si a specificatiilor (cat de cat).
Display Diagonala 7 inch Rezolutie 1024 x 600 pixeli Tehnologie PLS LCD, 16M colorscolorscolors Tip touchscreen Capacitive Caracteristici MultiTouch TouchWiz UX UI Geo-tagging, smile detection Procesor Producator ARM Familie Cortex Model A9 Dual Core Frecventa 1000 MHz Numar nuclee 2 Tehnologie 45 nm Memorie Capacitate 1024 MB Stocare NAND Flash 8 GB Placa Video Producator chipset PowerVR Seria SGX Model 540 Conectivitate Wireless 802.11 a/b/g/n Bluetooth 3.0 3G Nu GPS Da Altele DLNA, Wi-Fi Direct, Infrared port Porturi micro-USB 1 Iesire audio 1 Multimedia Camera web 3.15 Mpixeli Camera web secundara 0.3 Mpixeli Cititor carduri microSD max. 32 GB Boxe Stereo Formate audio MP3/WAV/eAAC+/WMA/AC3/Flac player Formate video MP4/DivX/Xvid/H.264/H.263/WMV player Alte functii - HTML5, Adobe Flash - Email, Push Email, IM, RSS - Accelerometer, gyro, compass Alte caracteristici - Redare 1080p - GPS GLONASS - TV Out - SNS integration - Organizer - Image/video editor - Quickoffice HD editor/viewer - Voice memo - Predictive text input (Swype) - Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa integration Software Sistem de operare Android 4.0 Baterie Tip Li-Ion Dimensiuni Fizice Dimensiuni 193.7 x 122.4 x 10.5 mm Greutate 0.34 kg Diverse Culoare Argintiu Am pus specificatiile,sper ca se intelege ceva,daca nu cautati pe google,nu am testat-o inca,dar as vrea sa o cumpar sa ii fac cadou la sora mea,ma gandesc ca nu se compara cu asus-ul de care am intrebat cu ceva timp in urma dar banuiesc ca e mai buna ca si un allview alldro 3 speed,chiar daca are ecran de doar 7". Pretul bate unde la 1050 de ron. |
Posted 04 August 2012 - 20:42

Salut..Si? L-ai cumparat? Cum functioneaza? Esti multumit?
|
Posted 07 August 2012 - 17:33

l-am butonat o zi.se misca foarte bine,foarte foarte bine,insa pt mine ecranul e prea mic,mai un minus ar fi ca nu dispune de usb host,rezolutia nu e HD,doar 8 gb interna,dar daca as avea undeva la 1000 de lei numa si ar fi sa aleg intre asta si oricare de la allview,nici nu as sta pe ganduri si as alege samsung-ul.
|
Posted 19 August 2012 - 19:58

Salut, din atatea cautari, insa nu am gasit un post despre aceasta tableta "Samsung Galaxy Tab 2 7.0" si rog frumos cine are sa contribuie pe aici cu ceva noutati. Am incercat sa pun iGO si nu reusesc.
1. Nu gasesc rezolutia potrivita adica 1024x600, am instalat o alta rezolutie 480x800, si imi zice de IMEI si sa sterg 2 fisiere device, si activation_codes, le-am sters si tot nimic. 2. A reusit cineva sa foloseasca site-uri cu flash, de exemplu siteul vplay si sa mearga bine, fara sacadat ? Un pic de ajutor..multumesc frumos ![]() Edited by adytzul89, 19 August 2012 - 20:15. |
Posted 19 August 2012 - 21:00

Vplay-ul merge fara sacadare (depinde de providerul de net), IGO merge dar nu la rezolutie maxima, e drept nici nu am sapat prea mult
|
Posted 19 August 2012 - 21:18

Vplay-ul merge fara sacadare (depinde de providerul de net), IGO merge dar nu la rezolutie maxima, e drept nici nu am sapat prea mult |
Posted 19 August 2012 - 21:27

Cred ca html5, nu am cum sa verific acum pt ca nu mai am net pe tableta acum. Dar acum o luna cind o folosem mergea perfect vplayul (pe vodafone).
iGO_320x480 asta este rezolutia, iar kitul nu am cum sa dau link, dar denumirea este iGo Myway for Android. Edited by viocons72, 19 August 2012 - 21:34. |
Posted 19 August 2012 - 21:58

Cred ca html5, nu am cum sa verific acum pt ca nu mai am net pe tableta acum. Dar acum o luna cind o folosem mergea perfect vplayul (pe vodafone). iGO_320x480 asta este rezolutia, iar kitul nu am cum sa dau link, dar denumirea este iGo Myway for Android. Căutați "iGo primo 2 final all resolutions". Eu l-am instalat pe 1280x800 și merge foarte bine. Adobe a retras oficial flash din Google play din 15 august dar dacă cauți după "flash for Android download", sigur îl găsești. Cum va merge vplayul depinde mult de provider... Mie nu mi-a mers deloc o luna pe upc apoi si-a revenit și merge decent. Sporuri, Robert |
Posted 19 August 2012 - 22:36

Căutați "iGo primo 2 final all resolutions". Eu l-am instalat pe 1280x800 și merge foarte bine. Adobe a retras oficial flash din Google play din 15 august dar dacă cauți după "flash for Android download", sigur îl găsești. Cum va merge vplayul depinde mult de provider... Mie nu mi-a mers deloc o luna pe upc apoi si-a revenit și merge decent. Sporuri, Robert |
Posted 20 August 2012 - 10:31

Eu am de 16 Gb, si scrie spatiu total 11,87 Gb, restul e spatiu rezervat pentru sistem.
|
|
Posted 20 August 2012 - 11:19

Multumesc frumos pentru informatii, inca caut pentru iGo si nu prea gasesc ..ai kitt-ul salvat pe undeva ? Mai am o intrebare la voi, eu am memoria interna de 8 GB, presupun ca si voi, la spatiu de stocare->cat spatiu total aveti? la mine afiseaza doar 4,59 GB nu ci 8 GB cum scrie la descriere. Este si al voi asa? sau ma duc la ei sa mi-l schimbe ? "igo primo 2 android all resolutions" cautat cu google te duce la mai multe site-uri interesante. alternativ o persoana dispusa spre piratare ar putea cauta si pe torrentz.eu ![]() |
Posted 23 August 2012 - 19:56

salut din nou baieti.am si eu o mare rugaminte la voi. am tot cautat iGO fie PRIMO, fie My Way si nu am gasit sa fie compatibil, ba probleme cu imei etc. Asa ca rog frumos cine ma poate ajuta si pe mine cu niste link-uri(pe care il folositi si voi pe samsung galaxy tab2 7.0 cu o rezolutie acceptabila).v-as fi recunoscator.numai bine
Edited by adytzul89, 23 August 2012 - 19:58. |
Posted 25 August 2012 - 12:53

salut din nou baieti.am si eu o mare rugaminte la voi. am tot cautat iGO fie PRIMO, fie My Way si nu am gasit sa fie compatibil, ba probleme cu imei etc. Asa ca rog frumos cine ma poate ajuta si pe mine cu niste link-uri(pe care il folositi si voi pe samsung galaxy tab2 7.0 cu o rezolutie acceptabila).v-as fi recunoscator.numai bine Vezi asta.... |
Posted 08 October 2012 - 11:56

Pentru cei care foloseste aceasta tableta, avetii idee daca stick-ul modem de la vodafone se poate folosi pe aceasta tableta ? any idee ? binenteles printr-un adaptor usb ..
|
Posted 29 October 2012 - 12:19

Salutare. Eu as vrea sa aflu cum merge functia de te telefon incorporata in Galaxy Tab 2 7.0. A folosit-o cineva?
|
Posted 12 November 2012 - 14:12

Salut baieti,
ma poate ajuta cu un sfat? Am un card de 32gb, pe langa cei 8gb ai tabletei. L-am instalat in ideea de a descarca pe el filme sau orice alt continut ce depaseste capacitatea de stocare interna a tabletei. Intampim urmatoare problema: conectez tableta la laptop, dau copy paste la fisierul ce vreau sa-l descarc in cei 32 gb si transferul se blocheaza. Am incercat de cateva ori cu filme hd de 4-5gb. Am instalat in schimb torrent pe ea si am reusit sa descar un film, la fel de mare, dar s-a salvat in memoria interna a tabletei. Se poate transfera in cei 32 de gb? Am incercat conectand tableta la laptop si intrand in fisierele tabletei, dar am intampinat aceeasi problema, transferul s-a blocat spunandu-mi ca nu exista destula memorie pe tableta. Cardul de 32gb este formatat. Ce setari ar mai trebui sa fac? Multumesc. |
Posted 12 November 2012 - 14:26

Sa-l formatezi NTFS (default allocation) sau ext3.
Edited by conu, 12 November 2012 - 14:27. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users