Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...
 Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie
 Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare
 Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?
 

Filmcafe HD.

- - - - -
 • Please log in to reply
70 replies to this topic

#55
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

FilmCafe difuzează “The Prestige” și “Blood Diamond”

Attached File  18707.R.jpg   108.38K   3 downloads
“Prestigiul” / “The Prestige” (2006) și „Diamantul sângeriu” / “Blood Diamond” (2006) sunt programate de FilmCafe în ultimele două sâmbete ale lunii noiembrie.

“The Prestige” se difuzează la FilmCafe sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:20 și - în reluare - luni, 23 noiembrie, de la ora 14:05. Este cel de-al cincilea film al lui Christopher Nolan, regizor și scenarist.

Cu fratele său Jonathan Nolan drept co-scenarist și avându-i în distribuție pe actorii Hugh Jackman, Christian Bale, Scarlett Johansson și Michael Caine, filmul descrie intensa rivalitate dintre doi magicieni.

Dacă filmele cu final neașteptat se numesc "twist end movie", The Prestige este un "twist content movie" pentru că o ține din răsturnare de situație în răsturnare de situație. Doi tineri magicieni ai epocii victoriene aprind scânteia unei rivalități puternice care se va transformă într-o bătălie a trucurilor și o sete neîncetată de a-și descoperi secretele unul altuia. Acești doi oameni pun fată în fată indrăzneala și dorință, artă spectacolului și știință, ambiția și prietenia, cu rezultate periculoase, mortale și amăgitoare.

Truc după truc, spectacol după spectacol, competiția dintre ei crește până când nu mai cunoaște margini, iar cei doi încep să recurgă la orice, chiar la fantastica nouă putere a electricității și geniul științific al lui Nikola Tesla -în timp ce viață celor din jurul lor atârnă în balanța.

Conform lui Cutter (Michael Caine), tehnicianul care a realizat iluziile din spatele scenelor, „fiecare mare truc magic constă din trei etape. Prima este numita 'The Pledge'/'Promisiunea': magicianul îți arată ceva obișnuit, dar bineînteles că nu este chiar așa. A doua etapă este numită 'The Turn'/'Transformarea', în care magicianul face ca acel lucru obișnuit să facă ceva extraordinar.

Acum, dacă vă veți uita după un secret, nu-l veți putea găsi. De aceea există o a treia etapă numita 'The Prestige'/'Iluzia'. Aceasta este partea cu vârtejuri și întoarceri, unde viața atârnă în balanță și tu vezi ceva care te șochează, așa cum nimic nu a mai făcut-o până acum”.

„Blood Diamond” (2006) se difuzează la FilmCafe sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20:00.

„Alăturarea dintre un om obsedat de găsirea unui valoros diamant și altul ce-și riscă viață pentru a-și găsi fiul este bătaia de inimă a acestui film”, spune regizorul Edward Zwick (The Last Samurai, Jack Reacher: Never Go Back).

„Acești doi bărbați pornesc într-o călătorie, unul cu intenția de a plecă de pe continent, celălalt dorindu-și să-și recupereze familia", spune Leonardo Dicaprio, care interpretează rolul lui Danny Archer. „Dar fiecare personaj sfârșește prin a se luptă cu propriile decizii morale”.

Djimon Hounsou, care-i da viață lui Solmon Vandy, adaugă: „Archer caută un diamant, dar diamantul lui Solomon este propriul sau fiu”.

Recomandat de cinci nominalizări la premiile Oscar, inclusiv una pentru interpretarea lui Leonardo DiCaprio, acest film ne poartă în Sierra Leone, țară africană aflată în plin război în anii '90. Aici Danny (DiCaprio), un fost mercenar din Zimbabwe, și Solomon (Djimon Hounsou, și el nominalizat la Oscar), membrul unui trib de pescari, au parte de aventura vieții când pornesc în căutarea unui neprețuit diamant.

Filmul lui Zwick este un thriller politic despre controversatele „diamante ale sângelui”, pietrele prețioase folosite pentru a finanța distrugătoarele războaie de care Africa nu a scăpat nici acum.

Filmul are rating-ul „Interzis minorilor”.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18707

#56
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

Filme de Crăciun la FilmCafé: Zorro sau Astérix și Obélix, printre titluri


Attached File  Asterix-si-Obelix-768x505.jpg   58.21K   0 downloads

FilmCafé anunță programul de Crăciun. Aduce filme de clasice ca Zorro și Asterix la Jocurile Olimpice, printre altele.

Paginadeseriale.ro prezintă, în continuare, filmele pe care postul TV le-a programat în perioada următoare:

Cactus Jack/The Villain (1979)

Luni, 21 decembrie, ora 20:10
Joi, 24 decembrie, ora 17:35

Parodia e înțesată de gaguri preluate din desenele animate. Un cowboy arătos (Arnold Schwarzenegger în vârstă de 28 de ani) o escortează pe domnișoara Jones (Ann-Margret) pentru că îi datorează viața tatălui ei. Tânăra trebuie să ducă în siguranță un seif plin cu bani tatălui ei, domnul Jones (Strother Martin). Pe de altă parte, Jack (Kirk Douglas) – care se consideră „cel mai rău om din vest” – e pe cale să fie spânzurat, în urma unui jaf de bancă ce a mers prost. Șeful corupt al băncii – Avery Simpson (Jack Elam) – are pentru Jack un job, în schimbul libertății.

The Legend of Zorro (2005)
Joi, 24 decembrie, ora 19:25

The Legend of Zorro (2005), cu lupte în tren, are un calup întreg de zece minute de nebunie care cuprinde urmăriri pe trăsuri aflate în goana cailor, lupte cu sabia, lupte corp la corp, încăierări și explozii uriașe. Deznodământul cutremurător vine atunci când eroul mascat jucat de Antonio Banderas îl învinge pe vicleanul erou negativ (Rufus Sewell), aflat la capătul unui tren ce stă să explodeze.

Astérix aux jeux olympiques (2008)

Sâmbătă, 26 decembrie, ora 19.35

Cu cel mai mare decor construit vreodată în Franța (stadionul Jocurilor Olimpice) și nume extrem de grele din lumea sportului și a filmului în distribuție (Alain Delon – în rolul lui Cezar, Michael Schumacher, Zinedine Zidane, Toni Parker etc.), Asterix la Jocurile Olimpice aduce pe micul ecran – în săptămâna Crăciunului – umor franțuzesc, unele dintre cele mai palpitante aventuri ale celebrilor Asterix și Obelix și unele dintre cele mai bune efecte speciale făcute vreodată în Hexagon.

Return to the Blue Lagoon (1991)

Joi, 31 decembrie, ora 20:00

Printre primele roluri ale fotomodelului Milla Jovovich s-a numărat Lilli Hargrave în Return To The Blue Lagoon și sequel-ul său. Milla avea 15 ani când a primit rolul. Aventură, suspans, poveste de maturizare, romance – toate se combină în acest film desfășurat pe fondul unor peiseja exotice de o rară frumusețe din Sudul Pacificului. Filmul e inspirat din romanul The Blue Lagoon din 1908, scris de Henry De Vere Stacpoole și este un remake al The Blue Lagoon, cu Brooke Shields și Christopher Atkins.

Sursa: https://tinyurl.com/ycnvs7vk

#57
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

Dacă nu știați ce să mai vedeți la TV: acțiune, mister și comedie la Filmcafe

Attached File  18968.R.jpg   100.64K   2 downloads
FilmCafe a programat câteva producții cu acțiune explozivă, mister, dar și o comedie de zile mari la finalul lunii ferbuarie: ”Bibliotecarul 3: Dracula și Pocalul blestemat”, pe 26 februarie, de la ora 20:10, „Demolatorul”, pe 27 februarie, de la ora 20.00 și ”Harold and Kumar evadează din Guantanamo Bay”, duminică, 28 februarie, de la ora 22:00.

”Bibliotecarul 3: Dracula și Pocalul blestemat”, programat pe 26 februarie, de la ora 20:10, este regizat de Jonathan Frakes și îi are în rolurile principale pe Noah Wyle și Bruce Davidson.

Bibliotecarul Flynn Carsen recuperează piatra filosofală în cadrul unei licitații, dar la scurt timp își pierde iubita, ceea ce îi cauzează o cădere nervoasă. Sfătuit de prieteni să își ia o vacanță, Flynn pleacă la New Orleans, unde se îndrăgostește de o cântăreață franceză, Simone Renoir.

La scurt timp află că fata este păzitoarea unei formule secrete care poate să reînvie vampirii. Între timp, fostul ministru rus al apărării, Sergei Kubichek caută o metodă de a-l învia pe Vlad Țepeș și de a forma o armată de zombi pentru a face din Rusia cea mai puternică țară din lume.

Când Simone îi mărturisește că este vampir, Flynn se întreabă dacă nu cumva fata îl folosește pentru a-și mari puterile. Un film de acțiune și aventură ce a fost nominalizat la 3 Primetime Emmy Awards!

O conspirație stă în centrul producției „Demolatorul”, difuzate pe 27 februarie, de la ora 20.00, care-l trimite pe polițistul interpretat de Sylvester Stallone într-un viitor aproape imposibil de înțeles.

Stallone este polițistul John Spartan, pedepsit pentru o crimă pe care nu a comis-o și criogenizat pentru 36 de ani. Atunci când Simon Phoenix (Wesley Snipes), criminalul pe care Spartan îl prinsese, este eliberat din aceeași închisoare criogenică, Spartan este și el eliberat pentru a reîncepe jocul de-a șoarecele și pisica.

Dar multe s-au schimbat în 36 de ani, iar Spartan nu ar ști de unde să înceapă căutarea fără ajutorul tinerei polițiste Lenina Huxley (Sandra Bullock), care-l învață să se descurce în viitor. Un film de acțiune devenit clasic, perfect pentru ultima sâmbătă din această iarnă.

Filmcafe încheie luna februarie cu o porție zdravănă de râs și bună dispoziție, difuzând duminică, 28 februarie, de la ora 22:00, ”Harold and Kumar evadează din Guantanamo Bay”.

În avion, în drumul spre Amsterdam, Harold și Kumar sunt confundați cu niște teroriști și sunt trimiși în Guantanamo Bay, dar nu pentru mult timp. Ei reușesc să scape și pornesc într-o călătorie de-a lungul țării pentru a-și dovedi nevinovăția și pentru a cuceri cât mai multe fete!

Dar mai întai, cei doi vor trebui să păcălească familia Fed, să întreacă familia Klan și să se asigure de ajutorul primit de la Neil Patrick Harris. Aventura lor se dovedește a fi o cursă nebună cu cei mai căutati infractori ai Americii, dar și cei mai nebuni!

FilmCafe face parte din portofoliul AMC find difuzată în România pe principalele rețele de cablu și satelit.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18968

#58
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

Duminici cu filme romantice, la Filmcafe


Luna aprilie vine cu multă iubire la Filmcafe, iar romanticii incurabili sunt invitați în fața televizoarelor pentru a se bucura de filme pe sufletul lor, anunta televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Robert Downey Jr. și Marisa Tomei ar putea împlini o profeție romantică în „Cum ți-e scris”. Faith (Tomei) știe din copilărie că numele ursitului ei este Damon Bradley. Acum o femeie matură, Faith primește o cerere în căsătorie de la altcineva și se simte tentată să accepte, pentru că nu a cunoscut niciun Damon Bradley și vrea să renunțe la acel vis. Dar cu câteva zile înainte de nuntă, Faith primește un telefon de felicitare de la un coleg al logodnicului ei, de la… Damon Bradley. Ea pleacă în Italia pentru a-l cunoaște măcar pe acest bărbat, dar ajunge să-l întâlnească pe Peter Knight (Downey Jr.), care se simte atras de ea și se preface că el e Damon. Dacă povestea lor e scrisă în stele, aflați pe 18 aprilie, la Filmcafe.

Milla Jovovich și Brian Krause trăiesc o poveste de dragoste pe un fundal tropical în „Întoarcere la laguna albastră”, difuzat pe 25 aprilie. La sfârșitul secolului al XIX-lea, văduva unui preot călătorește cu un vapor din Tahiti înspre San Francisco, alături de Lilli, fetița ei de un an. În timpul călătoriei, echipajul vaporului salvează un băiețel de 2 ani de pe o ambarcațiune în derivă, numit Richard. Atunci când vaporul e copleșit de o epidemie de holeră, femeia și cei doi copii ajung cu o barcă pe o insulă tropicală, exact locul în care s-a născut Richard. Văduva reușește să-i crească pe cei doi până la vârsta pubertății, dar apoi moare. Acum Lilli și Richard trebuie să se descurce singuri și să descopere pe cont propriu ce înseamnă dragostea și atracția pe care o simt unul față de celălalt, departe de civilizație.

Basmele sunt povești romantice care nu se demodează niciodată și pot fi reinventate iar și iar. Este cazul și în „O Cenușăreasă modernă”, difuzat duminică, 2 mai. Hilary Duff este Samantha, o adolescentă concentrată pe învățat, care a fost marcată de moartea prematură a tatălui ei și care crește împreună cu mama vitregă toxică. Situația aproape insuportabilă se schimbă din ce în ce mai mult atunci când Sam începe o corespondență prin mesaje cu un tânăr misterios. Acesta se dovedește a fi Austin (Chad Michael Murray), cel mai popular băiat din școală. Cum vor reacționa cei doi atunci când află cu cine corespondează? Rămâne să vedeți pe FilmCafe.

Sursa: https://www.hdsateli...a-filmcafe.html

#59
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio și Nicolas Cage în filmele lunii mai la Filmcafe


„Destul”, „Orașul polițiștilor”, „Django Unchained” și „Capcana viitorului” sunt patru povești intense despre indivizi care se confruntă cu situații în care sunt profund defavorizați, dar ajung să spună multe despre puterea instinctului de supraviețuire și despre reziliență.

Filmele lunii mai de la Filmcafe reușesc să vorbească despre triumful spiritului uman în fața adversităților în stiluri complet diferite, de la thriller la poveste de epocă cu accente de comedie, de la dramă cu polițiști la călătorie în timp, anunta televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

„Destul” („Enough”) este difuzat în noaptea de sâmbătă 8 mai și o are în rolul principal pe Jennifer Lopez. Aceasta o interpretează pe Slim Hiller, o femeie angrenată într-o relație abuzivă. Atunci când Slim încearcă să fugă alături de fiica ei, Abbie, soțul ei, Mitch Hiller (Billy Campbell) îi oprește încercarea. Slim își dă seama că are o singură șansă: să învețe să se lupte, pentru a se apăra de atacurile soțului ei. Din distribuție fac parte și Juliette Lewis și Noah Wyle.

„Orașul polițiștilor” îi are în rolurile principale pe Sylvester Stallone și Harvey Keitel și este difuzat pe Filmcafe pe 15 mai. Cândva în anii ‘70, polițiștii din New York și-au dorit un oraș în care să locuiască, desparte de pericolele de pe străzile din metropola americană. Atunci au pus bazele unui oraș al polițiștilor, Garrison din New Jersey. Freddy Heflin (Stallone) a vrut să fie polițist dar nu a reușit, pentru că este parțial surd. A reușit să câștige alegerile pentru postul de șerif din Garrison. Dar ce se întâmplă atunci când Freddy descoperă că are polițiști corupți care lucrează cu mafia în jurisdicția lui și au o putere imensă? Aflați sâmbătă, 15 mai, la Filmcafe.

Quentin Tarantino este cunoscut pentru filmele sale care abordează povești violente și brutale, dar care nu uită niciodată să aibă un simț al umorului. Pentru „Django Unchained”, difuzat sâmbătă, 22 mai, pe Filmcafe, Tarantino se inspiră din cea mai brutală pagină din istoria Statelor Unite: epoca sclaviei.
Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx și Christoph Waltz dețin rolurile principale în acest film premiat cu două Oscaruri, pentru scenariu original și rolul secundar al lui Waltz. Django (Foxx) este un sclav eliberat care vrea să își salveze soția de pe o plantație și care luptă cu un sistem profund dezumanizant.

Cum ar fi viața dacă ai putea să știi cum arată viitorul? „Capcana viitorului” nu este foarte optimistă în această privință. Filmul difuzat de Filmcafe sâmbătă, 29 mai, îi are în rolurile principale pe Nicolas Cage, Julianne Moore și Jessica Biel. Cage este un magician din Las Vegas care poate vedea fix două minute în viitor, ceea ce de obicei îl ajută să scape de probleme. O agentă FBI încearcă să-l recruteze pentru a opri un atac terorist cu o armă nucleară, dar va descoperi în curând că profeția nu e știință.

Sursa: https://www.hdsateli...icaprio-si.html

#60
TheSignMetro64

TheSignMetro64

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 870
 • Înscris: 07.09.2018
Filme science-fiction la [ https://i.imgur.com/1zQYYTL.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] în luna noiembrie

Attached File  19643.R.jpg   88.28K   0 downloads

„Oblivion. Planeta uitată”, cu Tom Cruise în rolul principal, și „Ex Machina”, cu Oscar Isaac, sunt filmele science-fiction de neratat la Filmcafe luna aceasta.

Cum va arăta Pământul în viitor? Producția „Oblivion. Planeta uitată”, difuzată de Filmcafe sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 19:20, nu este deloc optimistă în această privință. În urma unui război dificil și prelungit cu o rasă extraterestră, Pământul este complet devastat și foarte puțini oameni mai activează pe suprafața sa. Unul dintre aceștia este Jack (Tom Cruise) care repară drone și îndeplinește alte sarcini, legate mai mult de mentenanță, însă misiunea lui se apropie în curând de final.

Într-o zi, însă, Jack descoperă o navă spațială prăbușită, iar conținutul acesteia - o femeie atrăgătoare care a reușit să supraviețuiască - îl face pe bărbat să se îndoiască de toate certitudinile pe care le avea despre război, despre soarta omenirii și mai ales despre propria lui identitate.

Din distribuția filmului fac parte și Morgan Freeman, Melissa Leo și Olga Kurylenko (din filmul Bond „Quantum of Solace”). „Oblivion. Planeta uitată” este o poveste science-fiction care emite un avertisment legat de viitorul omenirii, atât timp cât nu suntem destul de atenți pentru a-l împiedica.

Două săptămâni mai târziu, e timpul pentru o altă întrebare importantă contemporană: care sunt implicațiile apariției inteligenței artificiale despre care auzim atât de multe lucruri? Regizorul și scenaristul Alex Garland, o voce originală a genului science-fiction (care a lucrat la filme precum „Annihilation”, „Never Let Me Go”, „28 Days Later” și serialul „Devs”), explorează posibile răspunsuri în producția „Ex Machina”.

Filmul e despre un tânăr programator, Caleb (Domhnall Gleeson), care lucrează la cea mai mare companie din domeniul tehnologiei din lume. El câștigă un concurs și abia așteaptă să aibă parte de premiu: un weekend la o stațiune montană privată care-i aparține lui Nathan (Oscar Issac), CEO-ul companiei. Atunci când ajunge acolo, însă, lucrurile se complică. Caleb trebuie să participe la un experiment ciudat: interacțiunea cu prima „încarnare” pe bune a inteligenței artificiale, un robot care arată ca o femeie extrem de atrăgătoare, Ava (interpretată de Alicia Vikander).

„Ex Machina” este o poveste provocatoare despre limitele umanității - acceptați această provocare sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 20:00, pe Filmcafe.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19643

#61
Totti10

Totti10

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 298
 • Înscris: 09.11.2019
Am observat ca au schimbat subtritrarea ...Acum este fara banda neagra...

#62
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

Magie și mit, în decembrie la Filmcafe


Basme super-îndrăgite, personaje din antichitate care au devenit legende și multă mitologie - aceasta este oferta magică a lunii decembrie, la Filmcafe.
Cleopatra, Merlin, Spartacus, Șeherezada și Hercule sunt pregătiți să vă farmece de sărbători, anunță televiziunea Filmcafe printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit Romania.

Programul de sărbători de la Filmcafe începe în forță luni, 20 decembrie, cu o miniserie în două părți despre cea mai faimoasă regină a Nilului, „Cleopatra”. Miniseria apărută în 1999 se concentrează pe cele două povești de dragoste celebre în care a fost implicată Cleopatra: cele cu Cezar și cu Marc Antoniu. Leonor Varela o interpretează pe regina egipteană, iar Timothy Dalton (unul dintre interpreții Agentului 007) este Iulius Cezar, în timp ce Billy Zane („Titanic”) este Marc Antoniu. Cleopatra este celebră pentru relațiile ei romantice, dar mini-seria ne aduce aminte că scopul ei principal era protejarea Egiptului, iar aceste relații erau arme diplomatice pentru a-și atinge scopul.

Cele două episoade ale miniseriei „Cleopatra” sunt difuzate consecutiv luni, 20 decembrie, de la orele 16:40 și 18:40.

O altă figură, de această dată din mitologia engleză, este vrăjitorul Merlin, protagonistul miniseriei „Tânărul Merlin”, cu cele două episoade difuzate miercuri, 22 decembrie, de la orele 14:10 și 16:10. Sam Neill este interpretul faimosului magician de curte al Regelui Arthur în miniseria câștigătoare a patru Premii Emmy. El își spune povestea despre cum a învins-o pe regina Mab și despre cum a fost creat Camelotul, o cetate care a devenit un exemplu de dreptate și egalitate. Distribuția este plină de vedete: Helena Bonham Carter (Morgan Le Fey), Isabella Rossellini (Nimue - iubita lui Merlin), Martin Short (Frik), Miranda Richardson (Doamna din lac), James Earl Jones (Regele muntelui) și Lena Headey (Guinevere).

Joi, 23 decembrie, de la orele 16:00 și 17:50, a venit vremea pentru mini-seria despre cel mai cunoscut gladiator: „Spartacus”. Goran Visnjic joacă rolul principal, cel al sclavului vândut romanilor încă din copilărie care ajunge să conducă o revoltă împotriva puternicilor generali și politicieni ai Romei.

Ajunul Crăciunului este perfect pentru spus povești în casă, la căldură. E timpul ca Șeherezada să ne farmece pe toți, în miniseria „O mie și una de nopți”, cu Mili Avital și Rufus Sewell în rolurile principale. Cele două episoade sunt difuzate vineri, 24 decembrie, de la orele 16:10 și 18:10. Sultanul Riar-Șah se căsătorește doar pentru a-și salva regatul, dar are de gând să-și execute soția, pentru că primul mariaj l-a lăsat cu sechele. Mireasa, Șeherezada, se dovedește a fi foarte cuceritoare și o povestitoare excelentă, care-și salvează propria viață prin puterea basmului.

Dacă pofta de povești și mituri v-a crescut în urma miniseriilor, atunci aveți un prilej de bucurie, pentru că după Crăciun e momentul faimosului erou Hercule. În interpretarea lui Kevin Sorbo, acesta va veni la televizor în fiecare zi, pentru a vă purta în aventuri care de care mai magice.

Sursa: https://www.hdsateli...a-filmcafe.html

#63
sorin96

sorin96

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,146
 • Înscris: 13.03.2016
Back to the Future n-are subtitrare

#64
ARG1985

ARG1985

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 388
 • Înscris: 08.07.2018
Acum este Hercule! Se vede binisor!

#65
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

Acțiunea este dezlănțuită în filmele lunii februarie, la Filmcafe


În fiecare sâmbătă seară, în luna februarie, aveți parte de acțiune, fantezie și divertisment, chiar din propria sufragerie: Ron Perlman este cel mai ciudat supererou în „Hellboy – Eroul scăpat din infern”, un film regizat și scris de regizorul mexican premiat cu Oscar Guillermo del Toro. Hellboy este găsit în copilărie și arată ca un mic drăcușor crescut de o organizație secretă care speră că, în viitor, el va salva lumea, precizează televiziunea Filmcafe într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Atunci când forțele întunericului amenință planeta, Hellboy și prietenii lui la fel de ciudați ca el, Liz Sherman (Selma Blair) și Abe Sapien (Doug Jones), trebuie să-și împlinească destinul eroic.

„Hellboy - Eroul scăpat din infern” este difuzat de Filmcafe sâmbătă, 12 februarie, de la ora 19:40.


În a treia sâmbătă din februarie, Donnie Yen este un expert în arte marțiale în filmul „Dragon”, difuzat de la ora 20:00. Eroul nostru a renunțat la practicarea artelor marțiale, din cauza păcatelor din trecut care-i provoacă în continuare un sentiment puternic de vină. El încearcă din răsputeri să ia viața de la capăt, însă trecutul nu-l lasă în pace: este urmărit de un detectiv plin de determinare, dar și de fostul său maestru de arte marțiale. De luptat, va trebui să lupte!

Denzel Washington și John Travolta sunt capetele de afiș ale thrillerului „Pirații din metrou/ The Taking of Pelham One Two Three”, difuzat de Filmcafe în ultima sâmbătă din februarie, pe 26, de la ora 20:00. Nemilosul Ruth și trei aghiotanți răufăcători atacă metroul din New York și iau ostatici mai mulți pasageri, cerând la schimb pentru eliberarea lor suma de 1 milion de dolari, bani gheață, livrați într-o oră. Denzel este Walter Garber, cel care trebuie să gestioneze situația și care trebuie să-l înfrunte pe Ruth, interpretat de Travolta, pentru a salva viețile oamenilor din metrou.

Producția este regizată de Tony Scott, regretatul frate mai tânăr al celebrului Ridley Scott, care a încetat din viață în 2012, și care a fost și el recunoscut de breaslă pentru talentul său.

Sursa: https://www.hdsateli...in-filmele.html

#66
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018
Filmele lunii martie la Filmcafe
Un jaf în condiții meteorologice extreme și un război intergalactic reprezintă oferta Filmcafe pentru finalul lunii martie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Pe 23 martie, de la ora 17:50, nu rata „Cod roșu de jaf”, filmul serii la Filmcafe, lungmetraj produs de Matt Damon și regizat de Rob Cohen. Acțiunea începe în 1992, în statul american Alabama, atunci când vânătorul profesionist de uragane Bruce Ruthledge își pierde viața, lăsând în urmă doi băieți. Ani mai târziu, Will (Toby Kebbell) este meteorolog angajat al guvernului american, pe urmele unui alt uragan de categoria 5, în drum spre Alabama. Localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Însă un grup de tâlhari are alte planuri cu banii. Will, alături de agenta specială Casey (Maggie Grace), trebuie să apeleze la fratele lui, Breeze (Ryan Kwanten), pentru a supraviețui. Pe parcurs, cei doi frați trebuie să se confrunte cu trauma pierderii tatălui lor.

O adaptare a unuia dintre cele mai iubite romane science-fiction din istorie, „Jocul lui Ender” este difuzat sâmbătă, 26 martie, de la ora 19:55. Producția regizată de Gavin Hood se petrece pe fondul unui război intergalactic îndelungat, iar cei mai talentați și inteligenți copii de pe Pământ sunt recrutați pentru a fi antrenați la o academie militară de elită. Ender Wiggin (Asa Butterfield) a fost mereu un singuratic și ciudățel, dar se pare că mintea lui este perfectă pentru a învăța strategie militară și poate pentru a aduce victorie flotei spațiale a Pământului.

Alături de talentatul Butterfield, din distribuția filmului fac parte și Ben Kingsley, Harrison Ford, Viola Davis, Hailee Steinfeld și Abigail Breslin.

Filmcafe încheie luna mărțișorului pregătindu-ne pentru luna următoare, cea a sărbătorilor Pascale, prezentând filmul lui Mel Gibson, ”Patimile lui Hristos”. Lungmetraj despre ultimele 12 de ore din viața lui Iisus din Nazaret, respectă întocmai adevărul biblic. Filmul începe în Grădina Ghetsimani, unde, retras pentru a se ruga, după Cina cea de Taină, Iisus rezistă ispitelor Satanei. Trădat de Iuda Iscarioteanul, Hristos este arestat și dus în cetatea Ierusalimului, unde preoții farisei Îl învinuiesc de blasfemie, acuzații care Îi vor aduce condamnarea la moarte. Iisus este dus în fața lui Pilat din Pont, guvernatorul roman al Palestinei, care ascultă acuzațiile ce Îi sunt aduse la cunoștință de către farisei. Conștient că se află în fața unui conflict politic, Pilat lasă soluționarea problemei în seama împăratului Irod. Acesta Îl aduce din nou pe Iisus în fața lui Pilat, care determină mulțimea să hotărască între Iisus și criminalul Barabas. Masele vor alege să îl elibereze pe Barabas și să îl condamne pe Iisus. Pe 31 martie, de la ora 22:00, lungmetrajul nominalizat la 3 premii Oscar va rula la Filmcafe.

Sursa: https://www.hdsateli...a-filmcafe.html

#67
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018
În Ungaria au schimbat pachetul grafic
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vIy3mnZLhVQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#68
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018
Film Café va avea un nou look din 10 mai 2022

Începând cu 10 mai 2022, Film Café va avea un nou look. Imaginea proaspătă își păstrează principalele caracteristici, dar cu un aspect mai curat, mai modern și mai dinamic, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

"Schimbarea de branding va veni în data de 10 mai, prin reîmprospătarea unor elemente artistice cheie din imaginea canalului. Scopul AMC Networks este de a simboliza atmosfera metropolitană și conținutul premium și sofisticat al "metropolei cinematografiei". Conceptul de brand al canalului rămâne confortabil, reflectând divertismentul de calitate, de aceea menținerea continuității vizuale a fost foarte importantă. Logo-ul nu se va schimba și va rămâne așa cum este în prezent, pentru o identificare ușoară. Elementele vizuale caracteristice canalului vor continua să prezinte clădiri metropolitane 3D, dar într-un mod mai abstract, mai grafic - zi și noapte, în funcție de momentul zilei. Coloana sonoră care însoțește spoturile televizate se schimbă, de asemenea, ușor; motivele muzicale rămân recognoscibile, dar sunt completate de zgomotul agitat și vibrant al orașului", se precizează în comunicat.


Culorile Film Café au fost, de asemenea, actualizate: portocaliu și violet au fost adăugate la actualul albastru turcoaz.

Noul design va fi afișat pe Film Café începând din 10 mai 2022.

"Sub umbrela televiziunii AMC, Film Café se numără printre preferatele telespectatorilor autohtoni. Este prezent de ani de zile cu un branding bine recunoscut, familiar pentru consumatorii de televiziune din majoritatea gospodăriilor, aflați în grupa de vârstă 19-49 de ani. În luna mai, telespectatorii se pot bucura de filme interesante și fascinante, precum trilogia de aventuri fantastice. ”Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților, Întoarcerea la Minele Regelui Solomon, Dracula și Pocalul blestemat”, saga fantastică romantică cu tematică vampiriană Amurg, cu cele 5 filme: Amurg, Lună Nouă, Eclipsa, Zori de zi – părțile 1 și 2; sau personajul preferat din toate timpurile, Piedone, aventuri cu pumni și picioare în Africa, Egipt și Hong Kong", mai precizează televiziunea in comunicatul de presă.

Sursa: https://www.hdsateli...ook-din-10.html

#69
-TINO-

-TINO-

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,122
 • Înscris: 11.08.2019
„conținut premium și sofisticat”

E cea mai bună glumă auzită anul ăsta. :lol:

#70
_Gaby_

_Gaby_

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 797
 • Înscris: 15.11.2021
Film Cafe va difuza filmele ,,Omul-Păianjen".
☆Omul-Păianjen 1 : pe 3 august, ora 19:35;
☆ Omul-Păianjen 2: pe 10august, ora 19:30;
☆ Omul-Păianjen 3: pe 17 august, ora 19:15.

#71
Lopatar

Lopatar

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,275
 • Înscris: 21.11.2008
Nu acelea sunt Relevante, ci Raritatile Nepreadifuzate de Alte Canale.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate