Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...
 Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie
 Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare
 Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?
 

Filmcafe HD.

- - - - -
 • Please log in to reply
70 replies to this topic

#37
KLM2009

KLM2009

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 25,554
 • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/1zQYYTL.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Recomandările lunii februarie 2018


Attached File  2.jpg   175.17K   1 downloads

Filmul săptămânii
În fiecare sâmbătă, de la 20:00

3 februarie: Prietenul la nevoie se cunoaște (1981)
10 februarie: Băieți buni, băieți răi (1985)
17 februarie: Banana Joe (1982)
24 februarie: Superpolițistul (1980)


Attached File  0_2171_12461.jpg   488.31K   2 downloads

Trilogia „Înapoi în viitor”
în fiecare miercuri, din 21 februarie, de la 20:00


Sursa: https://ro.crt-tv.co...februarie-2018/

#38
Veverita_8

Veverita_8

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 378
 • Înscris: 08.10.2018
Attached File  Film Cafe.png   4.54K   3 downloads va difuza aceleași filme și seriale de pe Attached File  AMC.png   1.4K   4 downloads, între orele 20:00 și 22:00, în perioada 15 – 28 octombrie 2018

În luna octombrie, postul de televiziune Filmcafe își trimite telespectatorii în culisele AMC, difuzând în fiecare seară, de la ora 20:00 și 22:00, aceleași pelicule și seriale de pe AMC, unele dintre ele, în premieră pe Filmcafe, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Attached File  Superman revine.jpg   93.07K   2 downloads

În perioada 15 – 28 octombrie, cele două posturi care fac parte din portofoliul AMC Networks International promit un amalgam de serii de succes, filme de acțiune și SF-uri de impact, dar și seriale producție proprie AMC, difuzate simultan pe ambele canale TV.

Attached File  Better Call Saul.jpg   80.46K   1 downloads


Ce văd telespectatorii în a doua lună a toamnei, pe Filmcafe și AMC? Printre cele 14 pelicule difuzate în fiecare seară, de la ora 20:00, se numără pelicule din francizele „Harry Potter” (20 și 27 octombrie), „Matrix” (19 și 26 octombrie) și „Austin Powers” (17 și 24 octombrie).

Attached File  Harry Potter și Camera Secretelor.JPEG   79.5K   1 downloads

În plus, cele două posturi de televiziune vor difuza, în același timp: „Ruptura” (cu Ryan Gosling și Anthony Hopkins, pe 15 octombrie), „Poseidon” (cu Kurt Russell, pe 16 octombrie), „Cursa din Hazzard” (cu Seann William Scott și Burt Reynolds, pe 18 octombrie), „Dosarele X: Vreau să cred” (cu David Duchovny și Gillian Anderson, pe 21 octombrie), „Regii deșertului” (cu George Clooney și Mark Wahlberg, pe 22 octombrie), „Alerta” (cu Dustin Hoffman, Rene Russo și Morgan Freeman, pe 23 octombrie), „Masca” (cu Jim Carrey, pe 25 octombrie) și „Superman revine” (cu Brandon Routh și Kevin Spacey, pe 28 octombrie).

De la ora 22:00, fanii serialelor au ocazia să descopere luna aceasta, pe Filmcafe, câteva dintre producțiile proprii marca AMC: „Humans” (sezonul 3, pe 15 și 22 octombrie) și „Better Call Saul” (sezonul 4, pe 18 și 25 octombrie). Ambele producții au avut recent premiera pe AMC (8 octombrie, respectiv 27 septembrie).

Sursa: https://hdsatelit.blogspot.com/2018/10/filmcafe-va-difuza-aceleasi-filme-si.html

#39
AidenIrish

AidenIrish

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,732
 • Înscris: 08.08.2018
Numai așa vedem și noi, abonații DIGI, un pic de AMC. Poate că ar fi fost o idee bună ca din bugetele celor 2 posturi să se facă o grilă comună permanentă pe tronsonul ăla orar.

Sau poate ar fi o idee bună să transmită pe Film Cafe un bloc de programe cu producții originale de pe AMC. În weekend ar putea da câte 2-3 ore pe zi seriale de pe AMC, iar banii economisiți ar putea fi folosiți să crească calitatea filmelor din timpul săptămânii.

#40
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018
Premierele FilmCafé din luna august

"În luna august, postul FilmCafé programează o serie de filme care au înscris câteva recorduri, scriind istoria în această industrie", anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. Filmul „Django dezlănțuit” (10 august) ni-l arată pe Leonardo DiCaprio pentru prima dată într-un rol negativ, cel al infamului proprietar de plantație Calvin Candie, producția „Trainspotting - Din viață scapă cine poate” (17 august) a rămas în istoria filmului ca pelicula ce capturează cel mai acut oroarea dependenței de droguri; pe de altă parte, filmul „Cel care dansează cu lupii” (25 august) a înregistrat momentul de maximă glorie din cariera lui Kevin Costner iar pentru pelicula „Îngeri și demoni” (30 august), Tom Hanks ar fi primit cel mai mare onorariu al tuturor timpurilor (suma vehiculată se ridică la 50 de milioane de dolari).

Attached File  ingerisidemoni3.jpg   16.44K   1 downloads

Iată când sunt programate filmele și detalii despre acestea:

Django dezlănțuit/Django Unchained (2012)

difuzat pe post sâmbătă, 10 august, de la ora 22:00
reluări marți, 13 august, ora 00:05 și Vineri, 16 august, ora 02:15

Iubirea este cea care îl impulsionează pe Django și care-i dă forța să o caute pe Broomhilda pentru a o elibera din sclavie. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense. Întâlnirea cu infamul Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) va fi mai dificilă decât preconizaseră cei doi.

Povestea filmului a început în anul 2002, când regizorul și scenaristul Quentin Tarantino a avut ideea personajului principal, Django. Numele Django este familiar fanilor genului western. Cel care a interpretat pentru prima oară personajul cu acest nume a fost Franco Nero, în 1966. „Dintotdeauna mi-am dorit să fac un western, deoarece filmele de genul western-spaghetti-au fost preferatele mele”, mărturisește regizorul Quentin Tarantino. Pentru el, acestea reprezintă, în esență, înfruntarea între Bine și Rău.

Actorul Christoph Waltz a declarat că „în Austria, de unde sunt eu, toate filmele de genul western-spaghetti aveau, în versiunea germană, numele ‘Django’ în titlu, chiar dacă în film nu exista niciun personaj cu acest nume. Era un fel de cuvânt-cheie, care indica imediat despre ce gen de film e vorba”.

„Ceea ce mi se pare extrem de interesant la Sudul dinaintea Războiului Civil este faptul că plantațiile lucrate de sclavi erau echivalentul marilor corporații de azi, cu deosebirea că erau afaceri de familie”, continuă regizorul.

Attached File  trainspotting2.jpg   108.38K   0 downloads

Trainspotting - Din viață scapă cine poate (1996)

Se difuzează pe post sâmbătă, 17 august, ora 22:00 și în reluare marți, 20 august, ora 02:20

Cei patru prieteni de-o viață/asociați/dușmani crânceni - Mark Renton (Ewan McGregor), Spud, Sick Boy și Begbie au ajuns la Londra ca să vândă o pungă de heroină, obținută prin violență. În timp ce toți dorm, Mark Renton fuge cu toată prada: 16.000 de lire sterline. El lasă într-o cușetă-seif 4000 de lire pentru Spud. Un dar amabil, dar și otrăvit, pentru un destinatar care e în mod clar dependent de heroină.

Sick Boy, care n-a fost niciodată bântuit de frământări legate de loialitate, simte furie și în mod egal invidie. Dacă trebuia ca cineva să-și trădeze prietenii, acela trebuia să fie el. Acum regretă din cauză că s-a dovedit a fi un sentimental și visează să se răzbune. Frank Begbie a fost toată viața lui matură ca o grenadă pe două picioare. Renton tocmai i-a scos cuiul. Furia lui poate deveni distructivă, dar el nu va fi singurul care va suporta consecințele.

Attached File  Celcaredanseazaculupii.jpg   15.16K   0 downloads

Cel care dansează cu lupii/Dances with Wolves (1990)
Se difuzează pe post duminică, 25 august, de la ora 18:00

în reluare pe 29 august, de la ora 16:00 și pe 30 august, dimineața de la ora 9:40

Actor principal, regizor și producător al filmului, Kevin Costner a cunoscut momentul de maximă glorie în 1991, când filmul câștigă șapte Oscaruri, Kevin Costner urcând personal pe scenă pentru a primi statuetele pentru Cel mai bun film (ca producător) și Cel mai bun regizor.

Film de aproape trei ore (director's cut-ul are patru ore), Dansând cu lupii a devenit o adevărată senzație în lumea cinematografelor: la un buget de doar 22 de milioane de dolari, producția și-a terminat șirul de proiecții cu încasări de nu mai puțin de 425 de milioane de dolari. În februarie 1991 primește 12 nominalizări la Oscar, din care câștigă șapte, inclusiv Cel mai bun film, deși toate pariurile prevesteau că GoodFellas al lui Martin Scorsese urma să primească statueta.

Locotenentul John Dunbar (Kevin Costner) devine un adevărat erou după ce, în mod accidental, obține o victorie de proporții în timpul Războiului Civil. Nu după mult timp află că nu este totuși singur, întâlnind un trib indian cu ai cărui membri se împrietenește.

În mijlocul tribului, transformat în a doua sa familie, devine ,,Cel care dansează cu lupii”. Războiul nu îi ocolește însă, iar în momentul în care trupele americane avansează spre ei, John se află în poziția ingrată de a decide între poporul său și cei printre care a trăit în ultima perioadă și care îl consideră acum unul de-al lor.


Îngeri și demoni/Angels & Demons (2009)

Se difuzează pe post vineri, 30 august, de la ora 19:00 După ce un recipient ce conține antimaterie, o substanță extrem de explozivă, este ascuns în inima Vaticanului, Robert Langdon (Tom Hanks) are doar 24 de ore la dispoziție pentru a descoperi locul exact unde se află recipientul.
Pentru asta, trebuie să parcurgă „calea iluminării”, un șir de teste ce-l vor purta de-a lungul întregii Rome revelându-i locul secret de întâlnire al misterioasei organizații oculute Illuminati.

Sursa: https://www.hdsateli...rie-in.html?m=1

Attached File  ingerisidemoni2.jpg   17.4K   1 downloads

#41
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018
Comedie, fantasy și filme tematice de Crăciun, în decembrie la Attached File  Film Cafe.png   3.99K   3 downloads

Magia Crăciunului își face simțită prezența la FilmCafé cu producții tematice, comedii trăsnite și basmele Fraților Grimm, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. În filmul Noël (2004), ce îi are pe actorii Alan Arkin, Penélope Cruz, Susan Sarandon și Paul Walker protagoniști ai unor povești intersectate, aflăm cât de important este să fim „împreună” de sărbători. Crăciunul cu familia Krank (2004), cu Tim Allen și Jamie Lee Curtis, ne demonstrează că familia e cel mai de preț dar de Crăciun. Matt Damon și Heath Ledger, adică legendarii Frații Grimm (2005), ne invită într-o călătorie în care cele mai fabuloase fantezii devin... realitate. Profesorul trăsnit (Eddie Murphy) e vedeta comediei în decembrie la FilmCafé, cu două filme. Bud Spencer și Terence Hill ne vor călăuzi în Vestul Sălbatic chiar în ziua de Crăciun.

[ https://1.bp.blogspot.com/-R89EQcoUsho/Xeo9TPObQaI/AAAAAAAA5Mw/Co-LKWqdAv4cMytjNNjv3mXp8Dv3fSSdQCLcBGAsYHQ/s640/0_xmask05h.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Iată prezentarea filmelor, cu programul difuzării:

Noël/Crăciun (2004), cu Penélope Cruz, Susan Sarandon Vineri, 6 decembrie, ora 15:15, FilmCafé și în reluare

O distribuție de primă mână își unește eforturile pentru această colecție de povești intersectate, avându-i în centru pe câțiva newyorkezi singuratici care se trezesc că au nevoie unul de altul, chiar de ajunul Crăciunului.

Susan Sarandon o interpretează pe Rose, o văduvă care petrece prea mult timp la patul de spital al mamei sale cu Alzheimer. Robin Williams e un tip misterios care, mai târziu, o împiedică să sara în East River. Între timp, Nina (Penelope Cruz) e sătulă de crizele violente de gelozie ale iubitului său polițist, Mike (Paul Walker) și rupe logodna. Un chelner obsesiv și cam bătrâior e convins că Mike e reîncarnarea soției sale moarte, în timp ce - în altă poveste - un tânăr tulburat (Marcus Thomas) încearcă să-și fractureze mâna ca să poată participa la petrecerea de Crăciun de la spitalul de urgențe.

Frații Grimm (2005), cu Matt Damon, Heath Ledger Duminică, 15 decembrie, ora 19:40, FilmCafé Vineri, 20 decembrie, ora 16:55, FilmCafé

Au fost odată ca niciodată doi frați, foarte îndrăzneți, dar cu firi diametral opuse - cinicul Will și visătorul Jacob - care au devenit cunoscuți în lumea întreagă drept Frații Grimm. Multe dintre renumitele lor basme, cum ar fi „Albă ca Zăpada”, „Scufița Roșie”, „Hansel și Gretel”, se împletesc minunat în poveste, iar Frații Grimm sunt nevoiți să se confrunte cu toată imaginația căreia i-au dat viață în această bătălie epică între fantezie și realitate.

Vizionarul Terry Gilliam realizează un film de aventuri cu legendarii frați povestitori, față în față cu un sat blestemat, în care cele mai sălbatice și mai fabuloase fantezii devin... realitate.

Profesorul trăsnit/The Nutty Professor (1996), cu Eddie Murphy Duminică, 22 decembrie, ora 20:05, FilmCafé

Un profesor de chimie supraponderal și - în consecință - nefericit testează pe propria piele o combinație de substanțe care-l ajută să se transforme instantaneu într-o persoană slabă. Dar serul are și părțile lui proaste. Sherman devine unul dintre cei mai arătoși bărbați din campus, gata să cucerească orice femeie. Mai mult decât atât, profesorul constată cu bucurie că întreaga lui viață se schimbă în bine, ironiile usturătoare ale tuturor colegilor dispar ca prin farmec, iar el poate experimenta lucruri pe care înainte nici nu îndrăznea să le viseze. Unul dintre aceste lucururi este să-i facă avansuri noii lui colege, avansuri la care profesoara Carla Purty (Jada Pinkett Smith) răspunde cu bucurie. Din păcate însă, noua lui viață poate înceta oricând, pentru că elexirul este o substanță instabilă, iar efectul lui poate dispărea în orice secundă.

[ https://1.bp.blogspot.com/-1b5dNO2hnow/Xeo9dWljTGI/AAAAAAAA5M0/JvyNBDD0-tEm4_sTPz9K1e5AAxXJlSoRACLcBGAsYHQ/s640/xmask12h.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Crăciunul cu familia Krank (2004), cu Tim Allen, Jamie Lee Curtis luni, 23 decembrie, ora 17.15

Acest film din 2004 are o coloană sonoră remarcabilă. The Raveonettes semnează The Christmas Song, iar clasicul de Crăciun al The Ramones „Merry Christmas” („I Don't Want To Fight Tonight”) deschide coloana sonoră. Filmul este adaptarea bestseller-ului lui John Grisham, „Skipping Christmas”. Când fiica lor Blair sună în Ajunul Crăciunului pentru a anunța că vrea să facă o vizită surpriză împreună cu logodnicul ei, familia Krank are 12 ore la dispoziție pentru a face un miracol și a se aduna împreună cu vecinii pentru a petrece mai mult ca niciodată!

[ https://1.bp.blogspot.com/-FKnDeLBwuHA/Xeo90sAHjUI/AAAAAAAA5NA/y50td5_A_u0DnaR85A5ZCNVPxXyxurKmACLcBGAsYHQ/s640/xmask09h.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Profesorul trăsnit și Clanul Klump (2000), cu Eddie Murphy duminică, 29 decembrie, ora 20, FilmCafé

Iubărețul Sherman crede că a scăpat de alter-egoul său, Buddy Love, dar acesta încearcă să-și facă din nou simțită prezența. Făcând tot posibilul să-l păstreze pe Buddy îngropat în subconstient, corpolentul și timidul profesor este îngrozit de ceea ce i se întâmplă - prin niște izbucniri total nepotrivite înfățișarea lui se schimbă - amenințându-i astfel planurile de căsătorie cu colega lui Denise Gaines (Janet Jackson).

Crăciun în vestul sălbatic (1994), cu Bud Spencer, Terence Hill miercuri, 25 decembrie, ora 16.10, FilmCafé

Povestea a doi frați, Moses și Travis, ambii vânători de recompense însă cu metode diferite de a acționa, care caută criminali scăpați de lege în Vestul Sălbatic. Aceștia nu se împăca deloc bine unul cu altul, însă cu ocazia Crăciunului ei trebuie să se obișnuiască unul cu altul întrucât vor porni împreună spre casa mamei lor, unde vor sărbători în familie.

Sursa: https://www.hdsateli...ematice-de.html

#42
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018
Filme de arte marțiale și spionaj la Filmcafé

Filme epopeice, vinerea, plus arte marțiale și spionaj în serile de sâmbătă: e ceea ce propune canalul Filmcafé telespectatorilor în luna martie, pentru a face mai agreabilă șederea acasă, impusă de guvernanți pentru stoparea răspândirii coronavirusului, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Astfel, filmul Alexander (2004) va fi difuzat vineri, 20 martie, de la ora 18:25 iar Gladiator (2000) e programat vineri, 27 martie, de la ora 18:50 (și în reluare duminică, 29 martie, de la ora 11:25 și marţi, 31 martie, ora 16:25). Filmul lui Oliver Stone Alexandru se bazează pe povestea adevarată a unuia dintre cei mai influenţi şi mai strălucitori lideri din istoria omenirii, Alexandru (Colin Farrell) – un bărbat care cucerise 90% din lumea cunoscută a epocii sale înainte să împlinească vârsta de 25 de ani. Nu rataţi poate una dintre cele mai spectaculoase scene de luptă - care îi are în cadru pe armăsarul lui Alexandru şi un elefant indian.

Cu un premiu obținut pentru efectele speciale, filmul Gladiatorul, al lui Ridley Scott se remarcă prin recrearea CGI a Colosseumului din Roma, unde se desfășurau lupte cu gladiatori sub auspicii imperiale. Pornind de la o structură incompletă, britanicii de la compania The Mill au impresionat prin minuțiozitate și acuratețe, realismul celor 35000 de spectatori făcuți să reacționeze la spectacolul din arenă fiind remarcabil. 

Seara de sâmbătă, 21 martie, de la ora 20:20 (în reluare luni, 23 martie, de la ora 17:45) aduce o surpriză cinefililor iubitori de jocuri video. Se difuzează filmul Dead or Alive/Mort sau viu (2006), ecranizarea unui celebru joc video de arte marțiale. Protagoniste sunt patru luptătoare invitate să participe la o competiție ilegală de arte marțiale organizată pe o insulă asiatică. Exotica Devon Aoki (Frank Miller's Sin City, 2 Fast 2 Furious) are un rol letal în film. 

Spioni de elită/Spy Game (2001), cu Robert Redford și Brad Pitt, va fi difuzat de FilmCafe sâmbătă, pe 28 martie, de la ora 19:25. Spioni de elită, în regia lui Tony Scott, este o poveste fictivă despre relația dintre doi oameni, ce se desfășoară pe fundalul unei transformări prin care a trecut CIA între 1975 și 1991. Povestea începe în China, continuă în Vietnam unde eroii se întâlnesc pentru prima dată, apoi la Berlin unde Muir (Robert Redford) îl antrenează pe Bishop (Brad Pitt), punctul culminant al conflictului fiind atins la Beirut. Sunt detaliați astfel 16 ani de istorie a Americii, cea mai mare parte fiind văzută retrospectiv. Locuri de filmare spectaculoase, un mozaic uriaș de personaje și o paleta întreagă de culori, sentimente, locuri și sunete.

Sursa: https://www.hdsateli...naj-la.html?m=1

#43
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

În luna mai, filme horror la Filmcafé


Serile de vineri, de la ora 22:00, aduc pe Filmcafé un thriller supranatural cu Lucy Liu vampir, una dintre cele mai terifiante povești despre case bântuite, o alta despre exorcism, dar și un film ce reflectă criza prin care trecem în aceste momente la nivel global, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Copy of Sfarsitul lumii.jpg   101.35K   1 downloads

Iată detalii despre filmele de groază programate de Filmcafé.

Evadare din morți/Rise (2007): vineri, 8 mai, ora 22:00, Filmcafé

Sadie (Lucy Liu) este o ziaristă care a descoperit o cultură underground, care atrage din ce în ce mai mulți tineri din Los Angeles. Când tinerii încep să dispară, pentru ca mai apoi să fie găsiți morți, Sadie încearcă să descopere ce se întâmplă. În timpul investigației, Sadie, cade și ea în această capcană și totul se schimbă.

Când se trezește în întuneric și încearcă să iasă la lumină, descoperă că nu este în viață, dar nici moartă nu e. Sadie a devenit vampir împotriva voinței ei, iar acum jură răzbunare împotriva sectei care este responsabilă de moartea ei, urmărindu-i pe toți pentru a-i ucide.

Attached File  Copy of Evadare din morti.JPG   37.66K   1 downloads

Amityville/The Amityville Horror (2005): vineri, 15 mai, Filmcafé

Povestea adevărată din spatele primului Amityville, cel din 1979, este din nou reconstituită în acest remake. Ryan Reynolds joacă rolul unui tată de familie, care descoperă cum e să fii posedat atunci când se mută împreună cu ai lui într-o casă bântuită, fost loc de tortură.

Povestea ce a inspirat filmul: În 1974, în Amityville, New York, la adresa Ocean Avenue nr. 112 a avut loc o crimă sinistră. Peste circa un an, o altă familie pe nume Lutz a cumpărat casa, pentru a sta în ea numai 28 de zile. De ce? Casa devenise bântuită și în cele 28 de zile familia a fost martora unor evenimente supranaturale - printre care apariții demonice, apă care apare pe pereți sau voci stranii.

Attached File  Copy of Amityville.jpg   70.76K   1 downloads

...și ne izbăvește de Cel Rău.../Deliver Us from Evil (2014): vineri, 22 mai, ora 22:00, Filmcafé

„Există fenomene care nu pot fi explicate pe de-a întregul de către știință sau medicină. Deliver Us From Evil explorează zonele gri, care pot fi supranaturale sau paranormale. Dacă ești credincios, atunci povestea lui Ralph Sarchie îți va confirma ceea ce știi. Iar dacă nu ești, atunci povestea aceasta poate fi o temă de gândire…dar în orice caz cel puțin două ore de spectacol incitant”, spune Jerry Bruckheimer, în calitate de producător al acestui horror. Filmul are la bază cartea „Beware the Night”, de Ralph Sarchie.

În carte, Sarchie vorbește despre experiențele sale reale ca polițist într-unul dintre cartierele cele mai periculoase ale New York-ului, dar și despre interesul său tot mai mare în investigarea situațiilor paranormale, fapt ce l-a determinat să devină asistentul unui exorcist. Acesta este în film un preot excomunicat, a cărui credință a fost pusă la încercare de nenumărate ori și care vrea acum să-l convingă pe scepticul Sarchie că întâmplările groaznice care au loc în ultima vreme sunt nici mai mult nici mai puțin decât fenomene de posesie demonică.

Sfârșitul lumii/Doomsday (2008): vineri, 29 mai, ora 22:00, Filmcafé

Un virus letal se răspândește în Anglia și ucide sute de mii de oameni. Pentru a-i limita efectele, autoritățile decid să bage în carantină orașe întregi, ceea ce cufundă țara în haos.
Măsurile au efect timp de trei decenii, după care epidemia reizbucnește mult mai puternică. Un grup de elită este trimis în țară pentru a găsi un leac, oricare ar fi mijloacele folosite.

Izolați de restul lumii, cercetătorii și soldații din grup trebuie să facă față unui adevărat coșmar... „Caryn Peterson reprezintă pentru acest Doomsday ceea ce a fost Mel Gibson pentru Mad Max”, scria un fan al filmului la data lansării producției.

Sursa: https://www.hdsateli...a-filmcafe.html

#44
ronuquet

ronuquet

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 15,932
 • Înscris: 22.02.2017
Nu se uita nimeni in SD.

La unguri exista Film Cafe HD, la noi nu.

#45
iZet

iZet

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 8,229
 • Înscris: 06.11.2014
Mdap, au versiune in HD.

Attached Files#46
jytouip

jytouip

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 681
 • Înscris: 18.07.2019
TV Paprika și Filmcafe vor fi disponibile în format HD, în premieră în România, la Vodafone

https://www.hdsateli...vor-fi.html?m=1

Edited by _-KALMAN-_, 10 June 2020 - 13:33.


#47
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

Tarantino: patru filme esențiale, în iulie la Filmcafé


Luna aceasta telespectatorii Filmcafé au parte de o surpriză: patru filme esențiale semnate de Quentin Tarantino vor fi difuzate în serile de sâmbătă, de la ora 22:00, și în reluare, pe parcursul săptămânii, anunță televiziunea print-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  PULP_FICTION_KS_01_000001.jpg   445.19K   0 downloads

Astfel, Reservoir Dogs - debutul excepțional, ce impunea un stil nou și original în cinematografie - este programat alături de Pulp Fiction - film ce deconstruiește și ridiculizează cu umor negru figuri arhetipale precum Eroul, Gangsterul, Femeia fatală. Selecția de filme marca Tarantino continuă cu From Dusk Till Dawn, ce conține o scenă clasată printre cele mai sexy din istoria cinematografiei. Jackie Brown încheie medalionul de producții ce l-au făcut celebru pe Tarantino, producții difuzate acum pe micul ecran de către Filmcafé.

Profesioniștii crimei / Reservoir Dogs (1992)

Filmul se poate urmări în reluare vineri, 10 iulie, după miezul nopții, de la ora 2:10.

Filmul narează întâmplările sângeroase petrecute în urma unui jaf de diamante eșuat.

Filmul se bazează pe o idee originală și acțiune imprevizibilă, cu replici acide, umor negru și violență tipică viitoarelor filme ale regizorului Quentin Tarantino.

Șase răufăcători, ce nu se cunosc între ei, sunt angajați de un cap al lumii interlope, Joe Cabot (Lawrence Tierney), cu care plănuiește să realizeze jaful perfect. Chiar de la început își atribuiesc nume false, pentru a nu deveni prea apropiați și să nu se poată identifica între ei.

Astfel, obositul de viață Mr. White (Harvey Keitel), hoțul în devenire Mr. Orange (Tim Roth), violentul Mr. Blonde (Michael Roth), paranoicul nevrotic Mr. Pink (Steve Buscemi) și Mr. Brown (Tarantino) sunt foarte siguri că planul lor va fi încununat de succes. Dar când poliția apare chiar în timpul jafului, membrii grupului sunt cuprinși de panică și într-un schimb de focuri unul dintre cei șase este ucis, iar altul rănit.

Când cei rămași se adună la punctul de întâlnire prestabilit (un depozit), încep să suspecteze că unul dintre ei este polițist sub acoperire.

Attached File  RESERVOIR_DOGS_KS_03_000009.jpg   274.66K   0 downloads

Pulp Fiction
Se va difuza sâmbătă, 11 iulie, de la ora 22:00 și luni, 13 iulie, de la ora 3:30.

Tarantino reușește să facă antologice personajele din acest film. Personajele sunt: borfașul filozof (Samuel L. Jackson), care rostește un citat din Biblie înainte de a ucide pe cineva doar pentru a se da important, înțelegând citatul abia la finalul filmului.

Apoi este borfașul fără niciun fel de principii (John Travolta) - care privește lumea doar de la nivelul său de percepție, neîncercând să înțeleagă mai multe despre rostul vieții. Alt personaj este femeia fatală (Uma Thurman), care vrea să facă în viață doar ce dorește ea, iar toți ceilalți trebuie să se plieze după dorințele ei. După care este luptătorul (Bruce Willis) - care, după atâtea eșecuri ale strămoșilor săi morți în războaie, încearcă să-și fenteze destinul și să fugă cu o sumă mare de bani. În al cincilea rând - mafiotul (Ving Rhames), care-și iartă dușmanul într-un gest de mărinimie doar pentru că acesta l-a surprins într-o ipostază jenantă; apoi prietenul (Tarantino) - care se trezește la ușă cu un amic ce-i aduce acasă un cadavru; apoi doi șmecheri (Roth și Plummer) care încearcă să jefuiască un restaurant fără să-și imagineze că acolo ar putea să mănânce niște criminali înrăiți și - nu în ultimul rând - cel care rezolvă probleme (Harvey Kaitel).

De la apusul la răsăritul soarelui/From Dusk Till Dawn (1996)
Se va difuza sâmbătă, 18 iulie, de la ora 22:00

Dupa ce jefuiesc o bancă în Texas, Seth (George Clooney) și Richard (Quentin Tarantino) iau ostatici un preot și pe familia lui și fug în Mexic, unde urmau să se întâlnească cu ceilalți hoți. Ajunși la locul de întâlnire, cei doi frați își dau seama că se confruntă cu situații și personaje periculoase și misterioase. Actrița mexicană Salma Hayek joacă rolul lui Santanico Pandemonium, principala atracție de la Titty Twister, ale cărei reprezentații seduc, dar aduc și fiori.

Dansul cu pitonul al lui Hayek și-a făcut loc pe lista celor mai sexy momente din istoria cinematografului.

Attached File  6(18).jpg   80.99K   0 downloads

Jackie Brown (1997)

Se va difuza sâmbătă, 25 iulie, de la ora 22:00

Jackie Brown (Pam Grier) își suplimentează venitul de însoțitoare de zbor aducând bani murdari în S.U.A. pentru traficantul de arme Ordell Robbie (Samuel L. Jackson). Asta până când un agent special și un polițist din L.A. o prind la aeroport. Ei o obligă să-i ajute să-l prindă pe Ordell dacă nu vrea să ajungă la închisoare.

Jackie pune la cale un plan curajos ca să-i asmută pe toți unii împotriva celorlalți. Jackie pare că lucrează cu ambele părți, dar încearcă să-i păcălească și să plece cu jumătate de milion de dolari.

Din distribuția acestui film adaptat de Quentin Tarantino după romanul lui Elmore Leonard mai fac parte Robert Forster, Michael Keaton, Bridget Fonda și Robert DeNiro.

Sursa: https://www.hdsateli...entiale-in.html

#48
ronuquet

ronuquet

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 15,932
 • Înscris: 22.02.2017
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UQqYk7fDNX8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Versiunea HD.

#49
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,275
 • Înscris: 06.11.2018

Filme antologice și comerciale, weekend-urile la FilmCafé


Antologicul film al lui Stanley Kubrick Eyes Wide Shut/Cu ochii larg închiși și comercialul Atracție explozivă/Fair Game, ce o prezenta într-o nouă ipostază - aceea de actriță - pe supermodelul Cindy Crawford, vor fi difuzate la FilmCafé începând cu weekend-ul 19-20 septembrie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  00208211.JPG   55.48K   1 downloads

Cu ochii larg închiși (1999), ultimul film al lui Stanley Kubrick, difuzat de FilmCafé duminică, 20 septembrie, trezește în continuare păreri împărțite. Celebrul regizor a apelat la Tom Cruise și la Nicole Kidman, pe atunci un cuplu inclusiv în viața reală, să joace rolul unui cuplu pe ecran aflat într-un moment de dificultate a relației, și apoi a plecat dintre cei vii înainte să finalizeze post-producția. Rezultatul este un portret bizar al unei căsnicii sfâșiate de dubii și de gelozie.

Cruise are ponderea cea mai mare pe ecran, însă Kidman este adevărata stea. Discursul ei, pe marginea patului din dormitor, despre o fantezie sexuală, este momentul pivotal al filmului. Camera urmărește figura ei pe măsură ce se lasă purtată de vină, emoție și regret. Titlul de „Cea mai lungă filmare continuă", trecut și în Cartea recordurilor, îi revine acestui film - a avut o perioadă de filmare de nu mai puțin de 400 de zile, fără pauze, datorită perfecționismului antologic al regizorului.

Attached File  source-095412004.jpg   157.65K   1 downloads

FilmCafé  difuzează Eyes Wide Shut/Cu ochii larg închiși duminică, 20 septembrie, de la ora 22:00 și - în reluare - vineri, 25 septembrie, de la 01:05.

Supermodelul Cindy Crawford își făcea debutul în filmul Atracție explozivă/Fair Game (1995), difuzat de FilmCafé sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20:10. Crawford îl are drept partener pe actorul William Baldwin. Ea joacă rolul unei avocate luate în vizor de KGB, care o vânează pentru a o ucide. Din fericire, însă, un polițist din Miami îi va oferi protecția de care are nevoie. În spatele violenței , morții și distrugerilor, o frumoasă poveste de dragoste înflorește.

Sursa: https://www.hdsateli...le-weekend.html

#50
andy300

andy300

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 155
 • Înscris: 24.11.2016
Nu stiu de ce exista diferenta asta de continut dintre Film Cafe Romania si Film Cafe Ungaria. Canalul din tara vecina are mult mai multe productii, iar grila este mai diversificata. La noi sunt ''trei filme'' pe care le rotesc toata ziua.

#51
NFS01

NFS01

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,265
 • Înscris: 16.03.2011

View Postandy300, on 11 octombrie 2020 - 21:29, said:

Nu stiu de ce exista diferenta asta de continut dintre Film Cafe Romania si Film Cafe Ungaria. Canalul din tara vecina are mult mai multe productii, iar grila este mai diversificata. La noi sunt ''trei filme'' pe care le rotesc toata ziua.
E vorba de bani

#52
andy300

andy300

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 155
 • Înscris: 24.11.2016

View PostNFS01, on 11 octombrie 2020 - 21:40, said:

E vorba de bani

Chiar asa de bine cotat este Film Cafe in Ungaria de beneficiaza de un buget mai mare? Ca altfel nu imi explic....

#53
KLM2009

KLM2009

  The Punish3r

 • Grup: Moderators
 • Posts: 25,554
 • Înscris: 07.07.2009
Da. Are audiență mai bună.

#54
CABLE MAN

CABLE MAN

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,743
 • Înscris: 11.01.2006
Nu este vorba de audienta ,ci de piata media din UNGARIA care este cotata mai bine.
Si AMC SERBIA sau UNGARIA este mai bun decat AMC Romania.
Generam venituri mai mici,abonamente la cablu sau satelit mai mici si in general Suntem ultimii fraieri.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate