![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Functioneaza apelul video Skype p3 s60v3
Last Updated: Jul 10 2014 18:27, Started by
susp3ktul
, Nov 11 2012 16:37
·
0

Posted 11 November 2012 - 16:37

am un tel nokia c5 00 5mp(s60v3) si vreau sa apelez video cu Skype-ul.
Functioneaza apelul video pe symbian |
Posted 11 November 2012 - 20:43

am incercat eu cu E72 si N85 si nu functioneaza sau nu stiu eu seta (
![]() |
Posted 18 November 2012 - 10:57

am inteles ca nici pe un symbian nu merg apelurile video prin skype
![]() |
Posted 10 July 2014 - 18:27

Incercati octrotalk.. E misto. Poti suna cu video cu audio si cu mai multe. Trb sa ai cont de google talk.. Dar asta nu e problema..
Trb sa aveti un program instalat. Tot OctroTalk... Daca sunati din hangout (asa se numeste acum google talk) nu va merge. Am facut eu test. Trebuie sa sunati din aplicatie. Daca vreti sa vorbiti cu prieteni singura solutie sa ii puneti sa instaleze aplicatia daca vreti sa vorbiti video sau audio. Cat despre Text.. adica sa vorbiti in scris. Rugatil sa intre pe hangout mai usor.. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users