Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 

De ce atat se micsoreaza ?!

- - - - -
  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#19
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010

View Postsiminaandreea, on 30 iunie 2014 - 22:50, said:

Conteaza varsta pentru a face aceasta operatie de micsorare a stomacului? Am 19 ani .:-)

Conteaza varsta pentru a face aceasta operatie de micsorare a stomacului? Am 19 ani

Deci esti adult si poti sa faci ce vrei, evident. Mai bine spune inaltimea/greutatea, daca vrei sa primesti niste sfaturi bune, inainte sa te arunci sub cutit crezand ca te vei trezi dimineata aratand ca Jessica Alba.

#20
adrianbatran

adrianbatran

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 11.09.2013
vad ca a trecut ceva vreme de la postarea initiala. Sper ca intre timp te-ai linistit si ai optat pentru un stil sanatos de viata fara a ajunge la operatia de micsorare a stomacului. In ceneral asta ar fi ultima solutie, cand dietele nu mai au niciun rost, iar indicele de masa corporala arata o obezitate de grad mare. Daca vrei insa sa iti "rezolvi" piticii poti opta la un control caci asa cum spune si Bob esti adult si poti. Sa stii insa ca nu te opereaza nimeni de dragul artei daca nu e nevoie. E foarte posibil sa nu fie nevoie. Du-te la un control la Ponderas daca esti din Bucuresti sau ai drum prin Bucuresti si ai sa intalnesti acolo o echipa de profesionisti care nu doar or sa-si dea cu parerea. Iti vor spune sincer daca e necesar sau nu la varsta asta sa faci o operatie de gastric sleeve. S-ar putea sa te puna sa alergi pe bicicleta mai mult si sa nu te superi daca fac asta caci stiu ei ceva :)

#21
arab

arab

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,577
  • Înscris: 12.03.2006
Ce inseamna sa ai bani si sa arunci cu ei...!In loc sa iti schimbi cu ei sau fara ei, stilul de viata-stiu, e cam greu, gata te operezi si iti micsorezi stomacul.Ce usor pare, nu?E la fel cu scosul unei masele.

Ajungi sa mananci portii mici si dese, ca de, organismul cere nutrienti, e obisnuit asa.Unii nu au auzit de cumpatare si retinere, mananca orice, si oricand si stau pe scaune-acasa, masina, birou etc.

O fi si operatia aia indicata, dar in cazuri exceptionale doar.Hai sa ne schimbam si capul daca se poate, ca de acolo pleaca cam totul!

Edited by arab, 14 March 2015 - 11:03.


#22
proxtu

proxtu

    fativore

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,451
  • Înscris: 12.02.2006

View Postarab, on 14 martie 2015 - 10:58, said:

Ajungi sa mananci portii mici si dese, ca de, organismul cere nutrienti.
Nutrimente. Când nu cunoști termenii, nu-i cazul să dai sfaturi. Proaste.

#23
cristian_e

cristian_e

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,529
  • Înscris: 05.04.2012
Operatia e doar pentru cei cu probleme psihice grave si pentru fraieri ce arunca cu banii. Esti gras daca mananci ca un porc, adica mult si prost. Operatie te linistiteste psihic, dar te faci la loc daca nu te abtii de la mancare. E cel mai ieftin schimbarea stilului de viata si iti revii. Orice om poate slabi ca doar din lagare si puscarii nu s-a intors nimeni obez.. Acum 5 ani aveam 120 kg-178cm, iar azi am 78-80 kg si m-a mentin, mananc normal. Am fost la nutritionist adica medic in specialitatea nutritie, diabet si boli metabolice ci nu la vreun vraci ce iti da dieta cu apa sau alte balarii. Apoi  mi s-a facut un regim ce il poate urma oricine, adica mananci sanatos. Nu ai cum sa slabesti cu cartofi prajiti mancati la orele 22, cipsuri, cola, hamburgheri si etc. Am trei colegi ce s-au operat de stomac si acum sunt cat porcii dupa ce au slabit, efectiv au pus la loc kg. Au platit sume colosale gen 300 milioane vechi la operatie, aia din privat abia asteapta sa-ti i-a banii, nu sunt prosti. Chiar daca te duci slabanog, ei tot te conving sa te operezi ca vor banii tai. Studiile arata ca in 10 ani multi dezvolta cancer la stomac dupa operatie.
Cel mai bun exemplu este primarul piedone ce s-a operat de stomac, a slabit 100 de kg dupa care le-a pus la loc ca s-a apucat de mancare.

http://www.wowbiz.ro...gre_159684.html

Edited by cristian_e, 02 February 2017 - 11:14.


#24
vatamanu123

vatamanu123

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.05.2016
http://www.emcmos.ru/en/main
Aici posibil o să găsești răspunsul !

#25
EXIT

EXIT

    Immortal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,094
  • Înscris: 17.01.2006
In Rusia nu gasesti decat dictatura si foamete.

#26
adrianbatran

adrianbatran

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 11.09.2013
"Am fost la nutritionist adica medic in specialitatea nutritie, diabet si boli metabolice ci nu la vreun vraci ce iti da dieta cu apa sau alte balarii. Apoi  mi s-a facut un regim ce il poate urma oricine, adica mananci sanatos" - pai asta cheia, cristian_e. Dar,daca ai o boala metabolica (nu neaparat mananci mult si prost) te ingrasi si cu aer. Iar nutritionistul, dupa analize serioase va vedea asta si el va fi cel care iti va recomanda poate sa recurgi la operatie si iti va stabili si urmari apoi regimulde viata schimbat intr-unul controlat. Eu ma cunoscut unul dintre cei mai avizati nutritionisti din Bucuresti, doamna doctor Oana Dumitrache, din echipa doctorului Copaescu, de la Ponderas. Si stiu caz in care a intors omul din drum de la operatie, spunandu-i ca nu e nevoie si poate slabi doar cu un regim de viata sanatos, pe care i l-a urmarit timp de doi ani si omul a slabit 40 de kilograme. Dar stiu si caz in care i-a spus ca nu are cum sa-l ajute sa slabeasca 80 de kilograme intr-un an doar prin regim si indicatia era operatia, pentru nu-i mai rezista inima si se declansase si diabetul.
Asa ca, depinde de l caz la caz. Iar cheia acestei discutii este : analizele si recomandarea responsabila a medicului!

#27
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002

View Postneagu_laurentiu, on 02 noiembrie 2012 - 19:11, said:

Nu. Mananca putin ca nu-i incape mai mult. Senzatia de satul exista. Dar corpul isi va consuma grasimile acumulate pentru a avea energia de zi cu zi. Si astfel slabeste.

Dacă vrei să slăbești consumi mai putine calorii decat are nevoie organismul iar diferenta se ia din cele depozitate (grasimile). Sau cresti necesarul corpului prin sport.

Si dupa ce consuma rezervele de grasime ce se intampla ?

#28
EXIT

EXIT

    Immortal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,094
  • Înscris: 17.01.2006

View Postadrianbatran, on 10 martie 2017 - 17:21, said:

... Dar,daca ai o boala metabolica (nu neaparat mananci mult si prost) te ingrasi si cu aer...
Aha, deci bolile metabolice sunt solutia pentru problemele energetice ale planetei: calorii din nimic!
As vrea sa ma pricopsesc si eu cu boala asta si sa nu mai fiu nevoit sa mananc.

Edited by EXIT, 11 March 2017 - 12:33.


#29
cristian_e

cristian_e

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,529
  • Înscris: 05.04.2012
@adrianbatran
Dupa operatie vei tine tot regim toata viata. Va trebuie sa iei zilnic vitamine si suplimente nutritionale caci organismul nu le mai poate avea din 3 alune la o masa. Daca mananci mult si incerci sa forteti nota, vei face o ditamai fistula gastrica chiar pericol de moarte. Dece oare in tarile africane nu exista obezi? dar la asiatici? Oare daca esti inchis intr-o inchisoare cum au fost cele din comunism, nu slabesti? Corneliu Coposu avea 120 de kg cand a intrat la puscarie, iar cand a iesit avea 50 de kg.
A tine regim nu e usor, dar nici imposibil. E ca lasatul de fumat, tot timpul poti reveni.
Inainte de '89 nu aveam asa obezi, dar azi e plin: fast-food, mancare proasta si multa, stres potolit cu mese bogate la orele 23, vorbesc din experinta proprie de fost obez.

#30
Surgeoniac

Surgeoniac

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 18.03.2017
Bun, îți zic eu care este logica : stomacul micșorat oricum are șanse să se reîntoarcă la dimensiunea inițială. Deci când are mai multe șanse : dacă este micșorat la dimensiunea unui stomac normal sau stomac mic ?
Evident, de la un stomac mic, este mai mult timp de parcurs, deci șansele de a găsi o cale prin care să nu se revină la dimensiunea inițală sunt mai mari.
În acest timp, persoanele se odihnesc, experimentează cum este să trăiești fără să mănânci cantități mari de mâncare, creierul se obișnuiește și el cu noul stil de viață, etc.
Blocajul fizic face imposibilă ingerarea alimentelor, lucru care nu este natural pe de-o parte, pe de altă parte are avantajul că datorită acestui lucru, persoana în cauză va fi nevoită să găsească alte preocupări pe parcursul zilei, deci este posibil să își găsească un nou hobby, să iasă afară din casă și să socializeze, să aibă un partener, etc. - Toate aceste lucruri schimbă în mod radical psihologia pacientului, astfel șansele care acesta să-și mențină sănătatea vor crește.

Pe de altă parte, sunt destule cazuri care se termină cu eșec, pentru că șansele de reușite, oricât ar fi de crescute, nu sunt niciodată o garanție. Știu personal despre persoane care au ajuns mai rău după operație, pentru că și-au dat seama că nu pot realiza schimbarea psihologică necesară schimbării, și atunci chiar dacă timpul constituie un avantaj pentru o perioadă, până la urmă totul se întoarce din nou.

Edited by Surgeoniac, 18 March 2017 - 20:13.


#31
cristian_e

cristian_e

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,529
  • Înscris: 05.04.2012
Operatii de gastric sleeve se fac si in Bucuresti la spitale de stat, la un pret de 40% din cat costa la privat, adica cam 100 mil vechi vs 300 mil vechi in privat.
Spitalele ce fac astfel de operatii sunt:

1) Spitalul Sf. Ioan, fost Vitan
2) Spitalul Malaxa, fost 23 august
3) Spitalul Sf. Maria, fost Grivita

#32
bestiol

bestiol

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 07.12.2014
Cum e asta, oameni care se ingrasa din nimic, dupa ce le taie stomacul si mananca putin ajung sa slabeasca? Pai nu spuneau ca mancau mai nimic inainte si se ingrasau? Oare numai dimensiunea stomacului asa gol, fara mancare ii facea sa se ingrase? Ca inteleg ca mai nimic mancau si inainte si dupa.

#33
bestiol

bestiol

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 07.12.2014
Voi ati vazut cum atarna pielea dupa o slabire atat de accelerata?
La femei : www.youtube.com/watch?v=Hrj888XyHIo
La barbati : www.youtube.com/watch?v=t92zo9_Qlrg
In ambele cazuri slabirea a fost asociata cu sport.

Concluzia - Mai bine mai incet :-)

Edited by bestiol, 03 April 2017 - 10:35.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate