![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum pot crea un director nou in Windows 7, folosind VB ?
Last Updated: Nov 01 2012 20:26, Started by
verdoles
, Oct 29 2012 22:41
·
0

Posted 29 October 2012 - 22:41

Codul de mai jos poate crea directoare , oriunde in partitia D:\ . In partitia C:\ insa , este necesar ca inainte de a crea directorul , sa activez manual full acces , asupra destinatiei, unde doresc sa creez directorul . Pe mine, ma intereseaza sa creez un director , oriunde doresc in C:\ , fara ca in prealabil , sa accesez manual destinatia, cu full acces !
Public Class Form1 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load My.Computer.FileSystem.CreateDirectory _ ("C:\Program Files\Test") End Sub End Class Cand incerc sa compilez programul, primesc urmatorul mesaj eroare: "UnauthorizedAccessException was unhandled" si "Make sure you have sufficient privileges to access this resource" As vrea sa stiu, care este codul , cu care pot crea directoare in partitia C:\, fara sa trebuiasca sa accesez manual destinatia ,pentru full acces ! Pe site-ul Microsoft ,nu am gasit , sau ma rog, n-am avut poate abilitatea ,sa gasesc codul care ma intereseaza ! Multumesc anticipat, oricui ma poate ajuta ! Edited by verdoles, 29 October 2012 - 22:45. |
Posted 29 October 2012 - 22:45

Windows 7 nu permite oricarei aplicatii sa-si faca de cap cum doreste.
Edited by dani.user, 29 October 2012 - 22:45. |
Posted 29 October 2012 - 22:58

In mod normal scrii acolo unde userul sub care rulezi aplicatia are drepturi si asta afli cu: http://msdn.microsof...cialfolder.aspx
Daca vrei sa scrii chiar oriunde trebuie sa obtii drepturi de administrator dar nu-i cea mai fericita idee. |
Posted 01 November 2012 - 20:26

In final am rezolvat situatia : "MkDir("C:\exemplu1\exemplu2\exemplu3\etc...)"
N-am priceput cum e cu GetFolderPath in Windows 7, da cu exemplul de mai sus am reusit sa creez noi directoare ,direct in partitia C:\ , fara sa am full acces .Pentru a crea directoare noi in System32, Windows, Users , trebuie sa accesezi manual sistemul si sa iti creezi full acces . Multumesc pentru ajutor oricum ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users