![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Tethering
Last Updated: Mar 05 2013 22:52, Started by
brawnie
, Oct 22 2012 08:15
·
0

Posted 22 October 2012 - 08:15

Se poate tethering pe java? Am ul Lg GT505 si vreau sa dau net la o tableta. Stiu ca pe android e simplu exista aplicatii care fac lucurl asta dar pentru java nu am basit nimic.
Are cineva o aplicatie pentru java care stie sa faca tethering? |
Posted 22 October 2012 - 10:27

Pe bluetooth daca ai pe tableta. Cica nu e asa de rau cum pare, banda apropiindu-se destul de mult de viteza reala (nu teoretica) a ceea ce inseamna 3G in Romania.
Partea proasta e ca nu poti sa dai la mai multe aparate odata. Pe wifi nu se poate. |
Posted 22 October 2012 - 10:39

Da am BT pe tableta si nu vreau pe mai multe odata. Poti sa imi zici cum se poate?
![]() ![]() ![]() |
Posted 23 October 2012 - 12:17

Din pacate nu stiu exact ca nu am folosit. Stiu doar ca se poate deci nu te trimit sa cauti lucru inexistente.
|
Posted 05 March 2013 - 22:52

Revin tot eu cu o precizare... Am un Nexus 7 si iau net de pe un telefon Nokia Asha 302 foarte simplu fara nici un fel de aplicatii. Acest lucru ar trebui sa fie valabil pentru toate telefoanele cu BT.
Deci in primul rand imperechez dispozitivele, apoi merg la setari BT de pe tableta si in stanga aparatului imperecheat am optiuni. La optiuni imi apare : "Acces internet". Daca nu apare optiunea "Acces internet" atunci telefonul respectiv nu poate da net prin BT. Cazul de fata : 1. Nexus 7 cu Asha 302 ... am optiune de acces internet si am folosit-o de cateva ori....viteza este decenta. 2. Nexus 7 cu LG Gt 505....nu are optiune de acces internet. Cu alte telefoane nu am incercat ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users