Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

O idee css pentru 2 coloane

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
gabi3xz

gabi3xz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 175
  • Înscris: 21.12.2011
Cand am 2 coloane 50% si dispare una din ele as vrea ca cea ramasa sa se intinda la 100%.
Cum as putea sa fac asta?

Exemplu: http://jsbin.com/opopap/2/edit

#2
RCG

RCG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,386
  • Înscris: 20.09.2006
Cum va disparea acea coloana? Prin js? Daca da atunci pune asta in acelasi loc unde se ascunde acel div
$(".col-1").css("width", "100%");


#3
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010
td {min-width:50%;}


#4
RCG

RCG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,386
  • Înscris: 20.09.2006
@w3room: nope, nu merge :). In primul rand era vorba de div-uri, nu tabel.

#5
gabi3xz

gabi3xz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 175
  • Înscris: 21.12.2011
va disparea prin php
ceva de genu
		<?php if( $this->countModules('content') ) : ?>
		  <section class="col-1">
			 Continut
		  </section>
		<?php endif; ?>
		<?php if( $this->countModules('sidebar') ) : ?>
		  <section class="col-2">
			 Sidebar
		  </section>
		<?php endif; ?>

Edited by gabi3xz, 19 October 2012 - 20:07.


#6
gabi3xz

gabi3xz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 175
  • Înscris: 21.12.2011
Am facut cu jqery
$(document).ready(function() {
	if ($("#sidebar").length === 0){
		$('#box-content').css({"width": "100%"});
	}
});



#7
RCG

RCG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,386
  • Înscris: 20.09.2006
Stai stai stai...

De ce nu pui un else la if-ul cu sidebar-ul in care sa ai style cu .col-1 {width:100%;} ?

#8
galinei

galinei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 02.04.2008
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>Test</title>
    <script type="text/javascript">
    function change(){
    var divToHide=document.getElementById("div2");
    if(divToHide.style.display=="none"){
    divToHide.style.display = "table-cell";
    }else{
    divToHide.style.display = "none";
    }
    }
    </script>
</head>
<body>
<div style="display:table;width:100%;height:100px;">
  <div style="display:table-row;">
  <div id="div1" style="display:table-cell;background-color:red;">&nbsp;</div>
  <div id="div2" style="display:table-cell;background-color:blue;">&nbsp;</div>
  </div>
</div>
<button type="button" onclick="change();">Schimba</button>
</body>
</html>

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate