![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
montaj glaf aluminiu
Last Updated: Jun 18 2019 07:47, Started by
S3ct0R
, Oct 17 2012 18:43
·
0

Posted 16 June 2019 - 16:02

Cookie80, on 16 iunie 2019 - 08:06, said:
Salut,Am si eu o problema cu un glaf exterior prins pe tocul de PVC cu suruburi sub gaurile de drenaj. Ideea este ca atunci cand ploua si tin geamul oscilobatat se scurge apa de pe el pe in gaurile acelea si iese afara(doar ca am observat ca se umezeste si putin peretele pe interior sub toc) si nu inteleg de ce. Singura cauza ce imi vine in cap este ca suruburile de glaf au gaurit mai multe camere de la profil implicit si camera pe unde se face dranajul apei catre exterior si de acolo ajunge la holsurul cu care e prinsa tamplaria de zid. Intrebarea mea este cum bag silicon la holsurubul ala mare?? Variante cea mai simpla este sa tin geamul inchis de tot atunci cand ploua, dar nu esti tot timpul acasa Cookie80, on 16 iunie 2019 - 08:06, said:
Salut,Am si eu o problema cu un glaf exterior prins pe tocul de PVC cu suruburi sub gaurile de drenaj. Ideea este ca atunci cand ploua si tin geamul oscilobatat se scurge apa de pe el pe in gaurile acelea si iese afara(doar ca am observat ca se umezeste si putin peretele pe interior sub toc) si nu inteleg de ce. Singura cauza ce imi vine in cap este ca suruburile de glaf au gaurit mai multe camere de la profil implicit si camera pe unde se face dranajul apei catre exterior si de acolo ajunge la holsurul cu care e prinsa tamplaria de zid. Intrebarea mea este cum bag silicon la holsurubul ala mare?? Variante cea mai simpla este sa tin geamul inchis de tot atunci cand ploua, dar nu esti tot timpul acasa Se pare ca poza a iesit atasata culcata. Attached FilesEdited by mmiclaus, 16 June 2019 - 16:03. |
Posted 16 June 2019 - 17:16

mmiclaus, on 16 iunie 2019 - 16:02, said:
Este posibil sa aiba drenajul din imagine.Acolo trebuia pus un solbanc si pervajul de aluminiu intra sub toc pana in solbanc. Este posibil sa aiba drenajul din imagine.Acolo trebuia pus un solbanc si pervajul de aluminiu intra sub toc pana in solbanc. Se pare ca poza a iesit atasata culcata. |
Posted 18 June 2019 - 07:47

Scoate șurubul/șuruburile, bagă silicon acolo. Stă și fără șuruburi dacă are adeziv/spumă dedesubt.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users