![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Motorola RAZR i
Last Updated: Jul 02 2019 21:36, Started by
Papillon_
, Oct 15 2012 19:57
·
0

Posted 15 October 2012 - 19:57

"Motorola RAZR i" este varianta europeana a lui RAZR M dar care vine cu procesor Intel. Chiar daca este single core el beneficiaza de tehnologia Hyper-threading avand disponibile doua fire de executie. In unele aplicatii este mai rapid ca varianta Qualcomm(dual-core) si mai eficient din punct de vedere energetic.
Un review facut de GsmArena "Motorola RAZR i review: Intel inside" http://www.gsmarena....-review-828.php O parere despre autonomia telefonului va puteti face citind "Motorola RAZR i battery life test concludes, results are inside" http://blog.gsmarena...lts-are-inside/ Review video: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/C6u8XGTa5RQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Costa aproximativ 1800 de lei la liber in Marea Britanie. Attached FilesEdited by Papillon_, 15 October 2012 - 20:03. |
Posted 15 October 2012 - 21:04

Razr i: compact, baterie bună, procesor Intel ce poate ţine pasul cu un S4 dual-core, primeşte curând JB, buton de activarre foto, Kevlar-ul e mai rezistent ca aluminiul anodizat care se zgârie uşor.
|
Posted 17 October 2012 - 09:07

"Intel-powered Motorola Razr i makes its way to France"
"That said, we’re very glad to report that the Razr i is slowly, but steadily making its way to tech users across the world, hitting France today after being already made available in the UK and Brazil. The carrier also sells the unlocked SIM-free version of the Razr i, but that’s a bit pricey, going for €429.90 (around $550). Motorola has also announced that “selected retailers and distributors” in France should themselves start selling the handheld soon for a recommended price of €399 with all taxes included and no contract. Other “select” European markets should get their own chance at selling the best Intel smartphone yet pretty soon". Destul de scump acum dar peste cateva luni o sa fie mai ieftin. |
Posted 17 October 2012 - 14:02

GPU-ul de generatie veche ar fi un minus pentru el, e acelasi GPU dar cu frecvente un pic marite pe care l-am avut pe Samsung S8500.
Edited by Papillon_, 17 October 2012 - 14:02. |
Posted 17 October 2012 - 16:14

GPU-ul nu prea e „future proof”. De obicei când iau un tel îl iau să fie actual și după 1 an. Peste un an o să fie vai de mama lui și nu cred că va primi 5-ul. Razr i e doar un experiment reușit deocamdată dar nu va fi susținut mult timp.
|
Posted 17 October 2012 - 16:58

Tot Razr M ramane cea mai buna varianta asta daca reusesti sa pui mana pe el.
![]() Edited by Papillon_, 17 October 2012 - 16:58. |
Posted 17 October 2012 - 18:31

Nu prea mă interesează, sincer. Xperia V sună mai bine sau noile Nexus-uri ce vor veni.
|
Posted 16 November 2012 - 21:44

|
Posted 16 November 2012 - 22:22

Posted 17 November 2012 - 14:13

Daca ar fi avut un GPU mai puternic era tentant dar asa, ma oftic ca Razr M e doar pentru americani.
|
Posted 21 November 2012 - 20:53

Salut, se poate, daca nu cer prea multe, sa ma sfatuiti si pe mine cu ceva? ^
![]() As vrea sa imi schimb telefonul si tot pe combinatia Motorola-Android vreau sa merg, dar nu stiu ce sa aleg, as inclina spre acest dispozitiv deoarece e printre cele mai bune calitate-pret (din cate m-am documentat eu, spuneti-mi daca nu e asa) si de asemenea e printre ultimele telefoane aparute de la moto. Stiti de ceva mai bun, poate un RAZR MAXX, desi RAZR i e mai compact, mai mic si as alege asta in detrimentul bateriei mai mari. Sau stiti sa apara altceva de la moto in curand sa merite asteptarea? Mersi |
Posted 22 November 2012 - 09:01

... Stiti de ceva mai bun, poate un RAZR MAXX, desi RAZR i e mai compact, mai mic si as alege asta in detrimentul bateriei mai mari... - telefoanele actuale (indiferent de model/producator) sunt toate niste mici uzine... pot sa faca lucruri incredibil de complexe. - diferentele dintre ele, daca judeci la rece, sunt minore si tin mai mult de marketing. - sistemul de operare este acelasi, iar telefoanele se misca la fel (timpii de reactie sunt destul de mici, ca sa poti simti in mod real vreo diferenta). - singura problema reala a tuturor telefoanelor inteligente din ziua de astazi este autonomia lor ridicol de mica. Revenind strict la comparatia facuta de tine: RAZR MAXX versus RAZR i, chiar ti se pare ca al doilea model e "mai compact si mai mic"? Sincer? RAZR i : 122.5 x 60.9 x 8.3 mm RAZR MAXX : 130.7 x 68.9 x 9 mm |
Posted 22 November 2012 - 09:14

Cred ca glumesti, cum naiba sa nu fie mai compact Razr i?
Motorola Defy, HTC Desire X si Razr i sunt cele mai compacte telefoane de pe piata. |
|
Posted 22 November 2012 - 09:42

Nu am de ce sa te contrazic, pentru ca nu vand telefoane si n-am niciun interes
![]() ![]() Evident, e doar parerea mea! |
Posted 22 November 2012 - 10:31

Lungimea hai mai inchidem ochii dar latimea e foarte importanta, pentru ca in functie de cat de lat e telefonul il ti mai usor sau mai greu in mana.
Eu nu am maini de elefant sa tin un telefon cu o latime de 69 de mm! PS.Vreau un telefon nu o paleta de ping pong. Edited by Papillon_, 22 November 2012 - 10:32. |
Posted 22 November 2012 - 13:28

Parca suntem copii, zau asa!
Vorbim de o diferenta de 8 (opt) milimetri! ![]() Ok, nu mai lungesc discutia asta, gusturile nu se discuta! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users