![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
De unde sa cumpar domeniu .RO?
Last Updated: Oct 18 2015 06:59, Started by
8BiT
, Oct 11 2012 02:27
·
0

Posted 11 October 2012 - 02:27

Salut,
Am si eu o mica inrebare. Nu am cumparat niciodata domeniu .ro si din cate am vazul pe net foarte multa lume cumpara de la ROTLD. Problema este ca procesul de la ROTLD mi se pare foarte lung si inutil si as prefera sa cumpar de pe un site ca godaddy. Am dat un search pe google pentru domenii .ro si mi-au aparut multe companii, numai ca nu stiu care sa o aleg sau de unde sa cumpar. Am citit un tutorial depre domenii .ro care insista ca domeniul trebuie cumparat de pe ROTLD. Asa ca intebarea mea este, pot cumpara de oriunde domeniu sau trebuie cumparat de pe ROTLD? Si daca pot cumpara de pe orice alt site, ce siteuri recomandati? Si cat dureaza pana la activarea domeniului? Mersi mult ![]() Edited by 8BiT, 11 October 2012 - 02:27. |
Posted 11 October 2012 - 05:19

salut. vezi ca unii iti inchiriaza domeniul si altii ti.l vand (evident ca nu.ti spun tie asta).
daca vrei sa.ti apartina tie si sa fie ieftin recomand claus.ro dar sa nu iei host de la ei ca sunt naspa pe partea asta. |
Posted 11 October 2012 - 13:14

@LensFlare: +1
PS. Personal am luat direct de la rotld. Chiar daca un pic mai scump; dar nu imi pare rau. Asa cum spunea si celalalt coleg, si altii o fac, dar de fapt ti-l inchiriaza; tu esti utilizator si nu proprietar (ei sunt proprietarii domeniului). Evident ca nu ti-o vor spune tie. Asadar atentie si nu te bucura la cativa banuti economisiti. |
Posted 25 October 2012 - 05:56

Nu toti il inchiriaza. Puteti lua de la ABO NET fara probleme, o sa fiti voi posesorii domeniului.
ROTLD deasemenea nu iti da drept de "proprietate". Ci doar de utilizare. |
Posted 16 April 2015 - 11:02

Salut ,
acum daca vreau sa cumpar domeniu .ro , dar sa fiu proprietar asupra domeniului , unde este cel mai bine sa apelez ??? Mentiunez ca nu vreau inchiriere , ci vreau sa fiu proprietar asupra acestui domeniu . Va multumesc . |
Posted 16 April 2015 - 19:02

ROTLD. Ai acolo toata procedura de inregistrare domeniu sau transfer de posesie.
|
Posted 07 October 2015 - 23:50

Rotld este furnizorul pe Romania. Indiferent de unde iei, "producatorul" este tot Rotld.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users