Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cea mai buna cafea
Last Updated: Jan 16 2023 06:52, Started by
Esthher
, Oct 10 2012 15:42
·
0
#91
Posted 12 March 2017 - 10:22
Cea mai bună mi s-a părut Toraja Arabica de la JJ Royal. Acum folosesc Turkish Dark Roast de la Bayara. Nu e ca Toraja, dar se apropie satisfăcător de mult. Nici la preț nu se compară (Toraja e cam de 3 ori mai scumpă), așa că e acceptabil.
|
#92
Posted 12 April 2017 - 20:56
Buna seara!
Ce grad de macinare ar trebui sa aleg pentru cineva care foloseste deobicei cafeaua pentru o cafetiera Domotti Mocca? Stiu ca e o intrebare de nestiuitor total intr-ale cafelei, insa nu sunt deloc bautor si vreau sa fac cuiva un cadou Multumesc! |
#93
Posted 07 May 2017 - 19:02
Am fost un ignorant, dacă până acum n-am ştiut asta, deşi de băut beau cu tona, dar niciodată satisfăcut :
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JaQNy0Ef4YY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by ramurel, 07 May 2017 - 19:03. |
#94
Posted 12 May 2017 - 11:58
O cafea ok e cea bio de la Lidl , preparata la filtru. Nu e cea mai buna cu siguranta, dar rezonabila.
|
#95
Posted 12 May 2017 - 13:18
Dă, am băut, e ok că e f ieftină, eu o iau boabe și folosesc expresor automat,, ideeauției din video este despre prospețime și calitatea unei cafele dpdv nutritiv, aromă și gust.
Am luat și eu zilele astea cafea de la distribuitorii care o prăjesc proaspăt și trebuie să recunosc că se simte diferența când bei o cafea proaspăt prăjită. Bine, contează și modul de preparare a ei, ce scule ai, pentru maxim de savoare Edited by ramurel, 12 May 2017 - 13:19. |
#96
Posted 15 May 2017 - 10:10
Eu am redescoperit gustul cafelei Turcești. Nu găsesc cele mai bune blenduri la noi, dar e totuși Ok, de la Mega Image una Kuru...something . E la promoție cu ibric. Bunuta.
O prepar după metoda de pe cutie: o ceșcuța de apa rece o lingurița de cafea, neamestecat, pusă la foc foarte mic, când se umfla se ia caimacul cu o lingurița și se pune in ceașca, se pune din nou pe foc, pana când se mai umfla o data, se toarnă și se savurează |
#97
Posted 15 May 2017 - 10:18
Pentru cine are timp. Personal, nu voi sta niciodata sa ma inchin la ibricul de cafea.
Folosesc un esspresor cu pad-uri, pe care le cumpar de pe amazon. De regula, Tchibo. |
#98
Posted 15 May 2017 - 10:43
Nu-mi spune ca nu ai doua minute in plus dimineața, pentru a-ti face o cafea 😂. Fix atâta durează....
|
#99
Posted 15 May 2017 - 10:50
richelieu, on 15 mai 2017 - 10:10, said:
Eu am redescoperit gustul cafelei Turcești. Am de vreun an in birou o masina de facut turkish mocca de la firma Beko care mi-a fost recomandata de un prieten turc. Rezultatul este perfect, efortul zero. Eu folosec la ea Mehmet Efendi, mie imi place. Cateodata cu un pic de cardamon in ea. Attached Files |
#101
Posted 15 May 2017 - 10:54
Si asta tot de la prieteni turci o stiu, se pare ca este first choise pe la ei. Plus ca o gasesc aproape in orice magazin turcesc.
|
#102
Posted 15 May 2017 - 10:56
m-ati facut curios, desi nu cred ca pot bea ceva ce nu e un espresso bun. Cand ma duc in zone unde nu este un espresso bun dupa cateva zile incep sa-i simt grav lipsa:)
|
#103
Posted 15 May 2017 - 11:03
E o senzație complet diferită de cea oferită de un espresso.
|
#104
Posted 15 May 2017 - 11:08
Ionutz, problema este ca un espresso bun nu-l gasesti la orice colt, cel putin daca nu stai in Italia. Iar acasa pot sa-mi fac in 2 minute o mocca perfecta, dar nu un espresso perfect. Inainte de masina asta de mocca am avut o masina Nespresso. Ptr mine personal cel mai bun espresso ptr acasa. Repede, necomplicat, reuseste intotdeauna. Problema este ca ai putine sorturi si din cand in cand mai vrei sa schimbi gustul.
Iar la capitolul cofeina, cu 2-3 mocca trezesti morti. Ptr mine espresso este mai mult un digestiv. Edited by Passenger001, 15 May 2017 - 11:09. |
#105
Posted 15 May 2017 - 12:34
Eu Espresso beau un 5 pe zi:). Ce-i drept sunt biased de faptul ca locuiesc in Italia. Din 10 in 10 metri gasesti cate un bar, si fata de alte tari e mult mai eftina.
In ultima vreme am vazut multe aparate cu pad-uri and co. Toti marii producatori de cafele/aparate s-au aruncat spre asa ceva. Am un magazin Bialetti langa casa, am vazut lume si am intrat sa vad despre ce e vorba:), prezentau un mic expressor, mergea si cu pad-uri si cu cafea macinata, interesant si eftin, am degustat o cafea si m-a multumit. |
|
#106
Posted 15 May 2017 - 12:45
Aia o am si eu, ii mai servesc si pe straini si raman uimiti de gust
|
#107
Posted 15 May 2017 - 19:46
Tocmai voiam să mă întreb public cînd naiba s-a întors România cu roatele în sus de a ajuns cafeaua la ibric să fie la „și altele”, în loc de standardul, cînd mi-am dat seama că mai am nițel pînă la 40 de ani. Se pare că s-au întîmplat multe „între timp”.
Io n-am renunțat niciodată la cafeaua la ibric. Nu pot să uit cum mirosea în sufragerie, în copilărie, cînd își bea bunică-miu cafeluța de după-amiază. Refac zilnic mirosul respectiv, tot cu Kurukahveci Mehmet Efendi. |
#108
Posted 15 May 2017 - 23:50
abancor, on 15 mai 2017 - 19:46, said:
Tocmai voiam să mă Ă®ntreb public cĂ®nd naiba s-a Ă®ntors România cu roatele Ă®n sus de a ajuns cafeaua la ibric să fie la „și altele”, Ă®n loc de standardul, cĂ®nd mi-am dat seama că mai am nițel pĂ®nă la 40 de ani. Se pare că s-au Ă®ntĂ®mplat multe „între timp”. Io n-am renunțat niciodată la cafeaua la ibric. Nu pot să uit cum mirosea Ă®n sufragerie, Ă®n copilărie, cĂ®nd Ă®și bea bunică-miu cafeluța de după-amiază. Refac zilnic mirosul respectiv, tot cu Kurukahveci Mehmet Efendi. De gustibus:) Acum vreo 2 sapt eram in Germania cu treaba, in timpul unui meeting sint intrebat daca vreau o cafea, evident zic ca da. 5 minute dupa ajunge intr-o cana vreo 150ml de lichid caldut, un fel de ceai cu un miros sumarnde cafea, doar cantitatea si mirosul mi-a intors stomacul pe dos, evident din politete am sorbit putin, as fi preferat o cafea de discount facuta intr-un moka ars fomplect de 30 de ani. Dupa am stat putin si am reflectat pe faptul ca aia isi permiteau un expressor de x euro dar nu il aveau, si ciudatenia aia facuta in ceva ibric sau filtru pentru ei e CAFEAUA, deci de gustiubus... Edited by ionutzitaly, 15 May 2017 - 23:51. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users