![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
BitBlt diagonal roll over effect
Last Updated: Oct 10 2012 08:13, Started by
elbert
, Oct 06 2012 22:45
·
0

Posted 06 October 2012 - 22:45

Hello!
I have a little big problem about how can I move a picture on the diagonal (roll over effect). I attached the example of roll over effect from right to left. So how is done diagonally effect? Any ideas are welcome. Thank you very much! Attached Files |
Posted 07 October 2012 - 06:59

Hey elbert,
All I wanted to do is just to translate your problem. This way somebody will help you...maybe:D "Am o mica mare problema in legatura cu mutare unei imagini in diagonala (efectul roll over). Am atasat un exemplu de efect rollover de la dreapta la stanga. Asa ca, are cineva nist idei cum se obtine acest efect? Toate ideile sunt bine-venite. Multumesc mult!" |
Posted 07 October 2012 - 11:40

Am o problema in legatura cu deplasarea unei poze pe diagonala intr-un picturebox (efectul roll over).
Am atasat un exemplu foarte concludent de efect roll over de la dreapta la stanga a unei poze intr-un picture box. Cum se obtine acest efect pe diagonala? Multumesc! |
Posted 07 October 2012 - 12:39

@elbert: Data viitoare scrie pe romaneste de la inceput, nu veni cu copy-paste de pe alte forum-uri, lene
![]() Uite cum faci in toate directiile la MouseDown+MouseMove (drag) pe pictbox (copiaza la tine in form1 tot ca o sa-ti mearga): Option Explicit Private Declare Function BitBlt Lib "gdi32" _ (ByVal desthdc As Long, ByVal destX As Long, ByVal destY As Long, _ ByVal destWidth As Long, ByVal destHeight As Long, _ ByVal srchdc As Long, ByVal srcX As Long, ByVal srcY As Long, ByVal rOp As Long) As Long Dim mdx As Single, mdy As Single Dim mx As Single, my As Single Dim lx As Single, ly As Single Dim dragging As Boolean Private Sub pic1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) lx = X ly = Y mdx = X mdy = Y mx = 0: my = 0 End Sub Private Sub pic1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) If Button = vbLeftButton Then dragging = True mdx = X mdy = Y Else dragging = False End If End Sub Private Sub waves_Timer() Static xval As Long Static yval As Long Dim EndScrollX As Long Dim EndScrollY As Long EndScrollX = Picture1.ScaleWidth - xval EndScrollY = Picture1.ScaleHeight - yval BitBlt pic1.hDC, 0, 0, EndScrollX, EndScrollY, Picture1.hDC, xval, yval, vbSrcCopy BitBlt pic1.hDC, 0, EndScrollY, EndScrollX, yval, Picture1.hDC, xval, 0, vbSrcCopy BitBlt pic1.hDC, EndScrollX, 0, xval, EndScrollY, Picture1.hDC, 0, yval, vbSrcCopy BitBlt pic1.hDC, EndScrollX, EndScrollY, xval, yval, Picture1.hDC, 0, 0, vbSrcCopy mdp: If dragging Then mx = lx - mdx lx = mdx End If xval = xval + mx If xval < 0 Then xval = xval + Picture1.ScaleWidth If xval > Picture1.ScaleWidth Then xval = xval - Picture1.ScaleWidth If dragging Then my = ly - mdy ly = mdy End If yval = yval + my If yval < 0 Then yval = yval + Picture1.ScaleHeight If yval > Picture1.ScaleHeight Then yval = yval - Picture1.ScaleHeight pic1.Refresh End Sub (sursa) |
Posted 10 October 2012 - 08:13

Acum am probleme cu efectul flicker, poti sa te uiti la fisier te rog?
Multumesc! Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users