Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 

Loc de munca inselatorie?BF Grupo partener Vodafone-secta in vanzari

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
alin4fun

alin4fun

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.09.2009
Buna ,

In urma cu doua zile am fost contactat telefonic de catre o domnisoara (Andreea Marinescu) care ma anuntase caam fost selectat pentru un interviu si-mitrimite urmatorul e-mail:   
Buna ziua,
  Va contactez in legatura cu locul de munca Agent Vanzari/sef de echipa postat pe site-ul ejobs.
   Va informez ca maine, .2012, va avea loc la sediul companiei noastre o sesiune de interviuri intre 09:30-13:00 .Interviul are loc la adresa: Calea Victoriei , nr 155 , Bloc D1, Scara 5, etaj 4(DEPRO) liftul din partea stanga, Intre  Mega Image si banca SanPaolo,la 2 minute de metroul Piata Victoriei( Lascar Catargiu -A)..Cladirea se numeste "Comitetul Olimpic si Sportiv Roman".
  Necesar: CV
Va rog sa imi confirmati prezenta impreuna cu ora exacta la care puteti ajunge!(reply mail)
Multumesc.
  O zi buna!
Andreea Marinescu
BF Grupo, Vodafone authorized partner

M-am prezentat la interviu, si acolo am intalnit un cetatean de origine spaniola pe nume Raul, care nu vorbea decat Spaniola si domnisoara Andreea traducea.
Foarte entuziasmat de Cv-ul meu imi propune direct un viitor job care presupune deplasarea pe teren la anumite persoane juridice pentru a le vinde anumite pachete Vodafone.
Intors acasa de la interviu, am cautat pe Google informatii despre firma BF Grupo.
In Romania nu am gasit informatii, dar in schimb in Spania am gasit, despre aceasta firma asa zis Multinationala si modul sau de operare.
Practic este o inselatorie, acestia se folosesc de naivitatea persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca , folosindu-se de acestia pentru a promova servici inexistente sau pachete promotionale ,care la o ultrioara verificare se dovedesc a fi false.
Persoanele selectate( de obicei majoritatea) sunt trimise pe teren, Dor to Dor; si dupa o munca de 30 de zile ,pe cheltuiala proprie, nu o sa poata decat sa constate ca firma nu mai are sediul in acel loc, sau ca in loc de suma promisa verbal o sa se aleaga cu una mult mai mica , care nu o sa acopere nici banii de metrou cheltuiti in aceea luna.
Va rog sa-mi scrieti daca stiti mai multe detalii despre aceasta firma si modul in care am putea sa-i denuntam.
Pentru cei care stiu spaniola sau daca nu incercati ca si mine cu google translate:

http://libresparanad...596069740571902

#2
dan84

dan84

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,028
  • Înscris: 25.09.2006

 alin4fun, on 04 octombrie 2012 - 16:26, said:

si dupa o munca de 30 de zile ,pe cheltuiala proprie
Posted Image
Cum vine asta?

Apoi sa imi fie cu iertare dar in cazul asta nu pot decat sa ma bucur ca exista astfel de tepari.

#3
funkypair

funkypair

    By Softpedia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 11.02.2012
Nu are logica ce spui tu .Si acum sa iti spun ce imi da mie cu virgula.

1 . Nu vrei sa stii cat sunt chiriile in blocul lui Columbeanu .
2. Nu inchiriaza un apartament in blocul ala daca este excroc
3 Nu produci tu suficienti bani din vanzari pentru a putea face sa dispara o firma care si-a inchiriat un birou in locul ala.
4 De ce ai scris aici si nu ai trimis un mail la Vodafone sau ce alte servicii ar trebui tu sa vinzi sa intrebi despre eventualul parteneriat ?
5 Si cel mai important .Dupa cum ai pus problema , nici covrigi nu te-as lasa sa imi vinzi .

#4
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,178
  • Înscris: 13.01.2011
Nu semnezi un contract cu ei ?!

#5
hamal

hamal

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,472
  • Înscris: 23.09.2010
Mai lasati accesele de inteligenta, omul incearca sa avertizeze eventualii doritori si foarte bine face... Daca nu va lasa in pace IQ-ul, bagati neshte integrame ....

#6
funkypair

funkypair

    By Softpedia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 11.02.2012

 hamal, on 04 octombrie 2012 - 17:52, said:

Mai lasati accesele de inteligenta, omul incearca sa avertizeze eventualii doritori si foarte bine face... Daca nu va lasa in pace IQ-ul, bagati neshte integrame ....

Bai inteligentule , nu vezi ca el nu stie nimic de firma asta ? Ce sa avertizeze ? Prima oara trimiti un mail la Vodafone , vezi daca este o firma agreata de ei si apoi scrii pe forum . Ineptiile pe care le debitezi tu si unul ca el , poate afecta imaginea unei firme .Omul a incalcat si secretul corespondentei aici .Stii ca nu ai voie sa faci public un email fara acordul tuturor partilor ? Scrii ca sa faci posturi sau sa lamuresti o problema ????
Initiatorule , ai trimis un mail la Vodafone sa intrebi daca este partener autorizat ? Daca nu , cere-ti scuze aici .
Initiatorule , stii ca denumirile de firma nu sunt unice si nu garanteaza nimeni unicitatea lor in spatiul european decat daca sunt marci inregistrate ? O firma din spania cu o anumita denumire poate exista si in Romania fara nici cea mai mica legatura contractuala . Vodafone are un criteriu de selectie si nu permite tuturor teparilor sa intre in sistem .Se percep niste garantii ,se fac verificari . Cand ai un raspuns oficial de la Vodafone si firma nu este partener , atunci eu te ajut mai departe cu demersurile .Pana atunci prefer sa cred o persoana juridica.

Edited by funkypair, 04 October 2012 - 18:19.


#7
KoShiMin

KoShiMin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,813
  • Înscris: 06.09.2006

 funkypair, on 04 octombrie 2012 - 18:04, said:

[...] Ineptiile pe care le debitezi tu si unul ca el , poate afecta imaginea unei firme .Omul a incalcat si secretul corespondentei aici .Stii ca nu ai voie sa faci public un email fara acordul tuturor partilor ? [...]

Cu tot respectul, dar, dacă tot veni vorba despre inepții. Nu cred că ai deloc dreptate când spui că „nu ai voie să faci public un email fără acordul părților”. Conform acestei logici, dacă, de exemplu, eu îți trimit ție un mesaj injurios sau de amenințare, unul care implică producerea unei ilegalități etc., tu crezi că trebuie să-mi ceri mie acordul ca să te duci cu mesajul la poliție, să-l publici în presă etc.? I don't think so.

Câtă vreme ți s-a adresat un mesaj, o scrisoare ești liber să faci tot ce dorești cu ea. S-o citești singur, în grup, la crâșmă cu prietenii, să-i corectezi greșelile gramaticale cu ajutorul profesorului de educație fizică etc.


Secretul corespondenței se referă la faptul că o terță parte nu are dreptul să îți violeze corespondența, să-ți prejudicieze dreptul la intimitate. Câtă vreme una dintre părți (adresant sau destinatar) consimte, textul mesajului poate fi publicat (cel mult gestul poate fi considerat lipsit de etică sau de moralitate dacă mesajul e unul confidențial sau de natură intimă, dar cam atât). Sunt pline bibliotecile de literatură de corespondență și presa de scrisori deschise sau de destăinuiri de genul ăsta.

În rest, în ce privește subiectul propriu-zis nu mă pot pronunța, se poate ca omul nostru să se fi pripit judecându-i pe ăia, dar n-are sens să-i dăm peste degete doar pentru motivul că omul încearcă să se asigure că nu va lua țeapă.

#8
funkypair

funkypair

    By Softpedia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 11.02.2012
O parte ai dreptate .Dar aici nu era vorba de injurii ci era vorba de un comunicat din interiorul firmei . In presa asemenea lucruri apar pe surse si legea gazetariei pot proteja identitatea surselor . Mesajele de amentintare & stuff pot fi prezentate politiei sau oricarui alt organ de ancheta . In cazul de fata , fara acordul expres al reprezentantilor legali ai societatii,  prezentarea continutului email-ului , nume si alte informatii care nu sunt destinate publicului larg constituie infractiune .Ramane doar ca firma daca se simte lezata sa formuleze o plangere .

#9
hamal

hamal

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,472
  • Înscris: 23.09.2010

 funkypair, on 04 octombrie 2012 - 18:04, said:

Bai inteligentule , nu vezi ca el nu stie nimic de firma asta ? Ce sa avertizeze ?
Prima oara trimiti un mail la Vodafone , vezi daca este o firma agreata de ei si apoi scrii pe forum . Ineptiile pe care le debitezi tu si unul ca el , poate afecta imaginea unei firme .
Omul a incalcat si secretul corespondentei aici .Stii ca nu ai voie sa faci public un email fara acordul tuturor partilor ? Scrii ca sa faci posturi sau sa lamuresti o problema ????
Initiatorule , ai trimis un mail la Vodafone sa intrebi daca este partener autorizat ? Daca nu , cere-ti scuze aici .
Initiatorule , stii ca denumirile de firma nu sunt unice si nu garanteaza nimeni unicitatea lor in spatiul european decat daca sunt marci inregistrate ?
O firma din spania cu o anumita denumire poate exista si in Romania fara nici cea mai mica legatura contractuala . Vodafone are un criteriu de selectie si nu permite tuturor teparilor sa intre in sistem .Se percep niste garantii ,se fac verificari . Cand ai un raspuns oficial de la Vodafone si firma nu este partener , atunci eu te ajut mai departe cu demersurile .Pana atunci prefer sa cred o persoana juridica.
Mai aberezi mult?
E clar ca e teapa, omul a dat surse.... Dubios e ca omul e la primul post, dar daca vrei sa-l verifici, da un google, nu-l acuza a priori!
Firma din Romania, fara legatura contractuala cu cea spaniola, cand Raul vorbea spaniola?
Escrocii nu pot inchiria apartamente in blocul lui Columbeanu? Dar pot subinchiria? Columbeanu are scaner de escroci?
Trimit email la Vodafone ca sa-mi confirme aia partenerii lor? Aia nu raspund clientilor, daramite omului aluia. Si daca Vodafone-ul are un asemenea partener, dar un shmeker ii foloseste abuziv numele?
Te gonflezi degeaba, nu mai sari cu neuronul la hartza ca risti sa-l pierzi si pe-ala!

Edited by hamal, 04 October 2012 - 20:09.


#10
alin4fun

alin4fun

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.09.2009
E o vorba din strabuni: Facerea de bine f...... de mama.
Am scris acest topic, intradevar, foarte in graba.
Poate era mai bine sa nu fi scris nimic....dar totusi...

Domnul din spania "Raul" spune ca face parte din grupul: www.bfgrupo.com
Am cautat pe Google si am gasit foarte multe topicuri pe forumurile din Spania referitor la acestia.
Mai jos atasez unul din ele, are si un video interesant , care arata ceea ce se intampla in cadrul sedintelor.
Practic apartin unei asa zise secte.Secta care inceraca sa spele creierul angajatilor.
Urmariti video de pe youtube sa intelegeti mai bine.
Saptamana viitoare am sa vin si cu video facute de mine.
Pt .FUNKYPAIR- Ai scris mai sus ca daca o sa vin cu dovezi ai sa ma ajuti.Saptamana viitoare am sa vni cu dovezi mai clare si o sa am intradevar nevoie de ajutor.
Referitor la locatie: acestia au subinchiriat un birou la acel etaj,

http://blogs.que.es/...al-especial-la/
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/oZvnJfy00KA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/uL6V1GoR1h8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

In cazul in care ma insel am sa cer scuze publice, dar nu o sa fie cazul.

#11
dan84

dan84

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,028
  • Înscris: 25.09.2006
Mai intai zici ceva de vanzari de cartele vodafone, acum ai trecut la spalari pe creier...

#12
Getodacul

Getodacul

    ±

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,863
  • Înscris: 03.03.2004
Ce n-a observat nimeni, apropo de confidentialitate(confidentialitatea fantomelor), acel e-mail nu contine date de identificare. Asta ar trebui sa fie un semnal de alarma puternic. Formularea din acel e-mail mi se pare ciudata. Este neadresat personal(cine e atent observa formularea generala care e valabila tuturor, e probabil trimis multor persoane cu bcc). Daca ajungea in mailul meu, probabil lua directia spam ca penalizare, desi nu este corespondenta nesolicitata.

Edited by Getodacul, 06 October 2012 - 09:48.


#13
alin4fun

alin4fun

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.09.2009

 Getodacul, on 06 octombrie 2012 - 09:47, said:

Ce n-a observat nimeni, apropo de confidentialitate(confidentialitatea fantomelor), acel e-mail nu contine date de identificare. Asta ar trebui sa fie un semnal de alarma puternic. Formularea din acel e-mail mi se pare ciudata. Este neadresat personal(cine e atent observa formularea generala care e valabila tuturor, e probabil trimis multor persoane cu bcc). Daca ajungea in mailul meu, probabil lua directia spam ca penalizare, desi nu este corespondenta nesolicitata.

Ba mai mult de atat a pus celelalte persoane in CC nu in Bcc.

#14
Josef_Mengele

Josef_Mengele

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,997
  • Înscris: 09.10.2011

 Controladoru, on 08 octombrie 2012 - 12:01, said:

Foamea,lipsa de respect,demogogia,criza economica,manipulatorii internauti,trecutul pacatos,faptul ca multi dintre noi uita sa se prezinte duminica la impartasania saptamanala,omul a uitat calea mantuiri,astea sunt repercusiunile daca uiti de credinta.Fratilor lumea se schimba sa citim cu atentie si sa respectam cuvantul mantuitorului.Astia ne transforma in sclavi fara sa ne dam seama.Citeste cu atentie totul,semneaza doar ce intelegi....
Tu defapt ne propui sa schimbam un stapan cu altul!

#15
danya13

danya13

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.10.2012
am fost azi la interviu pentru aceasta firma, la locatia din victoriei.
Confirm ca am primit acelasi mail enuntat, mail care a mai fost trimis altor 20persoane.
Interviul a durat max.5min, evident in limba spaniola, in care se puncta posibilitatea de promovare. In urma interviului, m-au chemat la o zi de proba maine, program normal 9-18.
Acum, vazand ce apare pe net, dar si pe forumul acesta, as decide sa nu ma prezint la aceasta  zi de proba.
Voi ce ziceti? Mai e cineva in situatia mea?

#16
Admin007

Admin007

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 26.10.2012
Eu cred ca e alta neintelegere la mijloc intre posibil angajat si firma respectiva sau poate o nemultumire dar asta nu inseamna ca oricine poate scrie ceva rau despre o firma, defaimare in forum (care incalca regulamentul) fara dovezi clare de acuzare (acte scrise), nu vorbe, filme sau un email de la o angajata care cheama la un interviu.
Am mai vazut si in alt topic ca scria cineva aiureli fara dovezi numai sa faca rau unei firme din x motive, pentru asta detest acest forum juridic cu "coltul turnatorului".
Pentru a fi credibil cineva aici la "clotul turnatorului" trebuie sa fie fairplay.
Cel mai simplu de a face rost de dovezi e sa suni direct la firma respectiva in Spania si sa intrebi daca are un reprezentant in Romania si numele lui daca se poate ca nu sunt secrete sau la Vodafone si le explici care e problema pentru ca si pe ei ii intereseaza sa descopere firmele care se dau falsi parteneri.
Daca avea dovezi problema era foarte simpla, mergea direct la politie si facea o plangere, daca acolo mai existau si alte plangeri pentru aceasi firma putea merge mai departe.
Cine isi pierde timpul sa cerceteze o firma doar pentru ca nu a fost angajat ?
Daca aia sunt tepari ii va prinde mai devreme sau mai tarziu.
Nimeni nu e obligat sa semneze un contract de angajare fara sa vada si sa citeasca ce scrie in el, daca nu e de acord poate cauta in alta parte.

Edited by Admin007, 31 October 2012 - 00:43.


#17
euribiontuL

euribiontuL

    dibaci

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,275
  • Înscris: 15.07.2006
care este urmarea?

#18
vreisaunu

vreisaunu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.12.2012
Ok , diferenta dintre ce se intampla in celelalte tari si Romania este ca in Romania s-a inceput un parteneriat cu Vodafone.
Sincer va spun ca pentru acest parteneriat se incheie un contract de munca inregistrat la ITM cu un salariu fix , iar lista comisioanelor este anexata in contractul de munca.
Incercati sa depasiti aceste aberatii care pot fi sau nu adevarate.
Obiectivul vostru ca viitori angajati este sa aveti un salariu fix, un contract la ITM si o grila de comisionare ca de doar sunteti agenti de vanzari.
Sunt de acord ca in alte tari se lucreaza in sistem de PFA , pe proiectul de Romania, am obtinut aprobare de a lucra cu contract de munca si salariu fix.
Asadar unde este inselaciunea?
Haideti sa analizam cate companii mari au clienti sau fosti angajati care au pareri negative despre ei?!(McDonalds , Vodafone, Orange, emag.ro sunt o parte din companiile foarte mare in care poti considera ca trainingul primit sau sistemul de lucru este acela de " secta" herbalife, amway....etc...).
Dupa 2 luni de interviuri am ajuns la concluzia ca desi solutionand cerintele viitorilor angajati, oamenii nu au chef de munca!
Comoditatea ii face sa nu vina macar de curiozitate la interviu, sa vada despre ce este vorba(in ce consta munca pe care trebuie sa o efectueze- fara munca nu cred ca vin  banii din cer) si ce li se ofera(conditii de munca corecte)
Daca suntem asa inteligenti si aruncam cu noroi, cu siguranta avem puterea sa spunem : vreau asta, nu semnez asta pentru ca....., rezolva-mi asta si voi fi angajatul tau.

Astept cu interes opiniile voastre si ce va doriti voi de la un angajator!

Eu oricum din aceste clipuri concluzionez ca este o mare regie:))......daca ati vazut macar o data in viata o emisiune cu personaje fictive, puteti concluziona si singuri:)).

Edited by vreisaunu, 11 December 2012 - 11:55.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate