Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Verificare lucrari suprainaltare ...

Banii tinuti pe un Card Prepaid s...

Incep prietenii sa ceara imprumut...

Tunelul de langa Pasajul Lujerului
 plafon soba racheta

Este sigur sa trimit documente pr...

Problema proiector Epson - diafra...

Inchiriere apartament sistem real
 iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Organizare vacanță în Ecuador, Peru și Bolivia

- - - - -
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

moschino

moschino

Member

• Grup: Members
Da,eu ma gandeam la o insula din Caraibe,daca vorbim despre Mexic sunt multe de vazut,clar nu te poti plictisi.

Dev

Dev

Senior Member

• Grup: Senior Members
Trist, domnle, trist. Erau aseara bilete la TAM pentru aprilie/mai/iunie: Madrid - Lima - Londra la 256 euro/persoana! Numai ca eu nu pot pleca in perioada asta, in unele saptamani am musafiri si in altele's plecata in alte parti Posted Image. Ma mancau degetele in schimb!

MembruAnonim, tie nu-ti vine bine in perioada asta? Poti profita de oferta Posted Image

Edited by Dev, 05 February 2013 - 09:09.

razvanait99

razvanait99

Active Member

• Grup: Members

View PostDev, on 05 februarie 2013 - 09:09, said:

Trist, domnle, trist. Erau aseara bilete la TAM pentru aprilie/mai/iunie: Madrid - Lima - Londra la 256 euro/persoana! Numai ca eu nu pot pleca in perioada asta, in unele saptamani am musafiri si in altele's plecata in alte parti Posted Image. Ma mancau degetele in schimb!

MembruAnonim, tie nu-ti vine bine in perioada asta? Poti profita de oferta Posted Image

Si eu m-am gandit sa iau chiar de prima data cand au fost oferte acu vreo 10-12 zile dar datele de zbor nu ma coafau asa ca am preferat Seychelles din nou.

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

• Grup: Banned
Am vazut si eu oferta pe blogul lui Imperator, dar nu pot pleca atunci ...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate