![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Organizare vacanță în Ecuador, Peru și Bolivia
Last Updated: Feb 05 2013 18:19, Started by
MembruAnonim
, Oct 03 2012 11:58
·
0

Posted 16 January 2013 - 05:53

Da,eu ma gandeam la o insula din Caraibe,daca vorbim despre Mexic sunt multe de vazut,clar nu te poti plictisi.
|
Posted 05 February 2013 - 09:09

Trist, domnle, trist. Erau aseara bilete la TAM pentru aprilie/mai/iunie: Madrid - Lima - Londra la 256 euro/persoana! Numai ca eu nu pot pleca in perioada asta, in unele saptamani am musafiri si in altele's plecata in alte parti
![]() MembruAnonim, tie nu-ti vine bine in perioada asta? Poti profita de oferta ![]() Edited by Dev, 05 February 2013 - 09:09. |
Posted 05 February 2013 - 14:21

Dev, on 05 februarie 2013 - 09:09, said:
Trist, domnle, trist. Erau aseara bilete la TAM pentru aprilie/mai/iunie: Madrid - Lima - Londra la 256 euro/persoana! Numai ca eu nu pot pleca in perioada asta, in unele saptamani am musafiri si in altele's plecata in alte parti ![]() MembruAnonim, tie nu-ti vine bine in perioada asta? Poti profita de oferta ![]() Si eu m-am gandit sa iau chiar de prima data cand au fost oferte acu vreo 10-12 zile dar datele de zbor nu ma coafau asa ca am preferat Seychelles din nou. |
Posted 05 February 2013 - 18:19

Am vazut si eu oferta pe blogul lui Imperator, dar nu pot pleca atunci ...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users