Intrebare despre mini opera 7 browser
Last Updated: Oct 01 2012 16:09, Started by
foorters
, Sep 29 2012 22:31
·
0

Posted 29 September 2012 - 22:31

Deci am un samsung corby gt-s3650, si am instalat de curand mini opera browser. Am catva intrebari:
1. Am auzit ca mini opera taxeaza mai putin? Adevarat? 2. Cand imi mai iau uneori internet pe mobil de la vodafone merge pe browserul obisnuit(si nu imi ia credit), dar merge si pe mini opera (fara sa ia credit?) 3. Ma taxeaza opera daca eu umbu pe wifi (mai am un telefon si acela are wifi) Multumesc celor care ma ajuta... eu nu ma prea pricep la deastea ... |
Posted 29 September 2012 - 22:49

Pe wifi nu te taxeaza nimeni indiferent ce browser folosesti. E importanta sursa de internet. In opera incearca sa dezactivezi imaginile sau sa le pui la calitate mai mica. totul se rezuma la trafic. Mai mult trafic, mai multi bani platiti de tine daca esti taxat dupa MB.
|
Posted 01 October 2012 - 16:09

Deci am un samsung corby gt-s3650, si am instalat de curand mini opera browser. Am catva intrebari: 1. Am auzit ca mini opera taxeaza mai putin? Adevarat? 2. Cand imi mai iau uneori internet pe mobil de la vodafone merge pe browserul obisnuit(si nu imi ia credit), dar merge si pe mini opera (fara sa ia credit?) 3. Ma taxeaza opera daca eu umbu pe wifi (mai am un telefon si acela are wifi) Multumesc celor care ma ajuta... eu nu ma prea pricep la deastea ... 2. consumul este dat de trafic 3. sa punem intrebarea altfel: te taxeaza cineva cand umbli pe wi-fi? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users