Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

C.N.A. pregătește închiderea Antena 3?!

- - - - -
  • Please log in to reply
100 replies to this topic

#37
vladul_care_este

vladul_care_este

    TV / Radio & Satelit Maniac

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 27.01.2009

View Postalfa_alfa, on 24 septembrie 2012 - 07:46, said:

Iti dai seama ca daca s-ar inchide C.N.A.-ul, operatori ca R.C.S. ar scoate treptat toate canalele Romanesti din grila: Ieri Nationalele, azi Antenele s.a.m.d. datorita unor neintelegeri atat financiare, cat si politice, probabil. Iar rata scandalului la T.V. ar creste cu 30%. Deci e nevoie de C.N.A.. Posted Image

CNA-ul e o sperietoare,oricum "baietii grei" au ultimul cuvant,si se stie lucrul acesta.Gadea e penibil,a dat-o si el pe victimizari ca si Diaconescu,care se plangea ca era sabotat de teroristi de fiecare data cand se lua curentul.

Edited by vladul_care_este, 25 September 2012 - 16:51.


#38
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,408
  • Înscris: 04.08.2010

Tudor Gheorghe, o zi la Antena 3



Vineri, 28 septembrie, Tudor Gheorghe va fi invitatul special al Antenei 3. Maestrul va vizita redacţia, va afla cum se realizează o ştire, care este traseul ei, iar apoi va intra în direct, la Esenţial cu Alina Petrescu, 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu şi Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, pentru a comenta subiectele zilei.
De la ora 22.00, Tudor Gheorghe va poposi în studioul Vorbe Grele, unde pe parcursul a două ore, împreună cu Victor Ciutacu, va discuta despre spectacolul „Nu se poate cu de toate”, realizat în memoria lui Ion Luca Caragiale, şi va cânta alături de orchestra Iunion.

Sursa: Antena 3

Iată că la Antena 3 există loc şi pentru evenimente frumoase. Posted Image

Edited by Cipry7, 27 September 2012 - 19:57.


#39
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Antena 3 era si el un canal serios pana de curand, aveau niste emisiuni interesante prin 2005 care chiar imi placeau. Posted Image Dar de ceva timp, numai Base Sus, Base Jos...

Edited by alfa_alfa, 27 September 2012 - 20:13.


#40
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,408
  • Înscris: 04.08.2010
Mai mult Băse jos... :P

#41
AOADRIAN

AOADRIAN

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 21.09.2012
oare de ce se vrea inchiderea acestui post? nimeni nu se gandeste ca este un platitor de impozite catre oricare guvern vine la putere?

#42
dan b.

dan b.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 28.11.2005
tocmai d-aia! ceilalti platesc impozite... mai deloc. ca, de... nema audienta, nema profit, nema impozit...

#43
kato1

kato1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,859
  • Înscris: 05.07.2007

View PostAOADRIAN, on 27 septembrie 2012 - 21:33, said:

oare de ce se vrea inchiderea acestui post? nimeni nu se gandeste ca este un platitor de impozite catre oricare guvern vine la putere?
voiculescu nu e turnatorr, securist......e om de afaceri Posted Image

#44
Traznitul

Traznitul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,149
  • Înscris: 27.10.2005

View Postalfa_alfa, on 27 septembrie 2012 - 20:12, said:

Antena 3 era si el un canal serios pana de curand, aveau niste emisiuni interesante prin 2005 care chiar imi placeau. Posted Image Dar de ceva timp, numai Base Sus, Base Jos...

Posted Image   Unde ai vazut tu ca zic aia acolo Sus Base? Posted Image

#45
erkcor

erkcor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 30.01.2007
Poate in Rai Posted Image .... poate ca unii de la A3 isi doresc si asta .

#46
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,408
  • Înscris: 04.08.2010

Scandal în direct la Antena 3. Mihai Gâdea s-a certat cu Narcisa Iorga



Mihai Gâdea s-a certat în direct la Antena 3, marți seară, cu membrul C.N.A., Narcisa Iorga.

Deranjată de acuzele ce i s-au adus în emisiunea ”Sinteza Zilei”, Narcisa Iorga a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a-și spune punctul de vedere.
Mihai Gâdea a început să o întrebe de ce vrea să închidă Antena 3 și de ce a propus amendarea postului cu două miliarde de lei.
Narcisa Iorga a negat faptul că ar dori închiderea Antena 3 însă a recunoscut că a propus amenda de două miliarde de lei încă din 18 septembrie. Însă pentru că nu a întrunit voturile necesare, Narcisa Iorga a spus că a propus-o din nou azi.
”Domnule Gâdea vreau să vă precizez faptul că am insistat să intru în direct pentru a face anumite precizări cu privire la persoana mea….Amenda de două miliarde de lei am propus-o încă din 18 septembrie. Pentru că atunci nu s-a luat nicio decizie, se amână până când se obține numărul de voturi necesare”, a spus Narcisa Iorga.
După care discuția dintre cei doi a fost fragmentată, prin atacuri și replici tăioase de o parte și de alta.
Narcisa Iorga a spus că a propus această amendă de două miliarde de lei pe motiv că în 2011, Antena 3 a acumulat 16 amenzi, printre care și una de 150.000 lei.
În discuție a intervenit și Petre Roman, prezent în platoul emisiuni. Acesta a fost deranjat de faptul că Narcisa Iorga vorbea în numele C.N.A. și a apostrofat-o spunându-i că nu este de acord cu abuzurile pe care le comite. Narcisa Iorca i-a replicat că vorbește doar în numele ei și că îl știa mai cavaler.
Adrian Ursu a intervenit și el în discuția cu Narcisa Iorga căreia i-a întins o capcană. A întrebat-o dacă s-a uitat la emisiunea din seara asta, membrul C.N.A. a răspuns afirmativ și tot insista să fie lăsată să își spună ideea până la capăt. Adrian Ursu i-a replicat că dorea să o ajute, că așa sunt ei cei de la Antena 3, politicoși cu C.N.A., să îi ajute să treacă strada. Narcisa Iorga i-a replicat tăios că nu vrea să treacă strada și că a văzut emisiunea dar că nu se poate pronunța în această speță.
După care, Narcia Iorca a spus că în ceea ce privește abuzurile pe care le face Antena 3 este obligată să prezinte în emisiune punctul de vedere al părților implicate. Precizând că în cazul lui Cristi Danileț, dacă spun că aveau o reacție din partea lui sau a tatălui, trebuia prezentat.
Atunci și Gâdea și Ursu au sancționat-o că s-a pronunțat într-o speță nefinalizată de C.N.A., spunându-i că a căzut în capcana lor.
Narcisa Iorga a spus că ea nu închide televiziuni ci doar aplică legea audiovizualului.
Întrebat iar de Gâdea când închide Antena 3, ca să știe și el să se pregătească, Narcisa Iorga a spus: dacă ați citit legea  veți vedea că nicio televiziune și nicio publicație nu poate fi suprimată, deci niciodată domnule Gâdea.
După care Narcisa Iorga și-a nuanțat răspunsul: Antena 3 va emite atâta timp cât are licență. Antena 3 trebuie să respecte legea audiovizuală. Nu am cerut înteruperea licenței, am cerut sancționarea cu întreruperea emisiei timp de 10 minute timp în care să se difuzeze textul sancțiunii.
Ca mai apoi, membrul C.N.A., să treacă la atac spunându-i lui Gâdea că speră ca îndemnul lui din emisiune: ”să primească felicitări pe stradă”, să nu fie o instigare la violență.
Discuția a atins cote alarmante în momentul în care Gâdea a întrebat-o în mod repetat și insistent dacă a sunat-o pe Oana Stancu, în perioada în care realiza emisiuni la Realitatea TV, ca să discute cu aceasta despre prestația membrilor PDL din emisiune.
Narcisa Iorga a evitat răspunsul, precizând doar că a sunat de-a lungul timpului mai mulți jurnaliști.
Și pentru că Mihai Gâdea insista cu întreabrea în mod repetitiv: Da sau nu?, Narcisa Iorga i-a spus să nu mai țipe, fâstâcindu-se și adresândui-se cu apelativul Domnule Iorga.
Attât Gâdea cât și cei prezenți în platoul emisiunii au început să râdă, spunându-i: puteți să-mi spuneți și Nicolae Iorga.
Membru C.N.A. și-a continuat atacul la adresa lu Gâdea spunând că l-a făcut chior pe Zegrean și nebună pe Iulia Motoc. La auzul acestor acuzații, Gâdea a explodat spunând că o dă în judecată.
”Mințiți în mod grosolan. Vă dau în judeactă. Vă retrageți din C.N.A. și din viața publică, daca eu nu am făcut-o nebună pe Iuila Motoc?”, a spus Gâdea.
Nervos la culme de, Gâdea i-a închis telefonul în nas spunând că: m-am plictisit de discuția cu dumneavoastră, vreau să închid….

Sursa: Exclusiv News



Cred că, după acest scandal, Antena 3 trebuie să se pregătească de închidere.

Edited by megafanro, 06 October 2012 - 22:45.


#47
Vla0d_

Vla0d_

    Patrick Ekeng!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 20.06.2012
In ce lume traim :))). Azi-maine vom mai avea doar NasulTV, OTV, si alti pupincuristi. Ca deh, asta e romania secolului 21. Posted Image

#48
funkypair

funkypair

    By Softpedia

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,043
  • Înscris: 11.02.2012

View PostAOADRIAN, on 27 septembrie 2012 - 21:33, said:

oare de ce se vrea inchiderea acestui post? nimeni nu se gandeste ca este un platitor de impozite catre oricare guvern vine la putere?


Ce spui tu acolo de impozite ??? Stii ca A3 a incasat 100 000 euro sa faca publicitate Oltchim-ului ? Ai vazut vre-un spot publicitar despre Oltchim ? Poate fi considerata taxa de protectie ,sa-si tina gura si sa nu vorbeasca despre prostiile de acolo .Asa s-a intamplat si cu ziarul financiar si jurnalul national .Sa vedem cum s-a terminat sedinta CNA-ului ca trebuie sa aplice o santiune de 2 miliarde .Uite asa o sa sarbatoresc astazi .

#49
ramiz

ramiz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,897
  • Înscris: 25.12.2010
Din pacate la Antena 3  deja idea de post de stiri nu mai e de actualitate ! Asa zisii jurnalisti de la Antena 3  sunt    doar niste  papusari     teleghidati  in mainile lui Felix care improasca cu dejectii la comanda!Pai se compara  Antena 3    cu  posturi   tv similare din Europa?

#50
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Sa compari D. W. cu Antena 3, e ca si cum ai compara Muzica Buna cu Manelele.

#51
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,408
  • Înscris: 04.08.2010
O fi ei "păpuşari", dar Narcisa Iorga este o persoană foarte sinistră... "Papă" de la stat 4.000 lei/lună degeaba... Pentru conversaţia de marţi seară, cei de la Antena 3 (poate mai puţin Gâdea) au o bilă albă de la mine. Posted Image

Edited by Cipry7, 04 October 2012 - 20:28.


#52
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Ai dreptate ca cei de la C.N.A. sunt 'sinistrii'. Dar nici cei de la Antena 3 nu sunt departe de ei.

#53
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Să sperăm că vom sărbători săptămâna viitoare închiderea stârvului-latrină.Posted Image

#54
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,850
  • Înscris: 11.01.2006
ANTENA 3 a atins culmea obraziniciei,nu am mai auzit asa ceva,deoarece nu am vazut emisiunea,dar daca au luat la misto un membru CNA,consider ca este foarte grav.
SE pare ca se incalca legile la greu de talibanii de la USL si de mass media aservita,ca intr-un stat mafiot...

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate