![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
cel mai bun trojan remover?
Last Updated: Nov 10 2005 20:42, Started by
RvI
, Nov 10 2005 17:30
·
0

Posted 10 November 2005 - 17:30

Am un XP cu nod 32 si sygate, dar tot m-am lipit de niste troieni. Nodu behaie dar nu poate sa-i stearga.
Stit ![]() |
Posted 10 November 2005 - 19:30

Cel mai bun, dupa parerea mea este McAfee AntiSpyware, insa e pe bani. La fel si SpyHunter, care iarasi, este excelent, insa contra-cost.
Cele doua "staruri" free, Ad-Aware si SpyBot S&D fac treaba buna, insa sa nu te astepti la miracole din partea lor. Exista multe astfel de aplicatii, canbd "faci curat" scaneaza cu vreo 3-4 astfel de programe, se completeaza intre ele, ce "scapa" unul poate detecta altul. In cazul tau, daca NOD32 nu i-a putut sterge, nici programele AntiSpyware nu vor putea, cel mai bine este sa o faci tu, manual, stergi ce trebuie sters. Nu neglija nici protectia "live" oferita de programe precum SpyStopper, SpyBloker etc |
Posted 10 November 2005 - 20:42

Am raspuns intr-un alt post care sunt cei mai buni trojan remover:trojan hunter, ewido si a-squared
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users