Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
AMD, evolutie procesoare laptop

Shazam pentru Parfumuri?

Transportul in comun in Bucuresti...

Camerele de supraveghere dau uneo...
 Haine de iarna

Junsun V1 pro Qashqai j11 probleme

Tinichigerie/vopsitorie in Consta...

recomandare GPS android
 La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...

Ce melodie ati vrea sa ascultati ...
 Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc

Parere rezistena bloc din 1989 fo...

Sumator RDS + NextGen

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

nolf2

nolf2

Member

• Grup: Members

View PostHelllBoy, on 29 septembrie 2015 - 13:16, said:

ca sa le vad tre sa schimb cablul
Ce merge?
Discutia din topic se referea la in insumarea semnalelor de la 2 operatori diferiti, nu la schimbarea cablurilor ce intra intr-un tv.

iar faza cu frecventele este foarte corecta
Ai pus vreo data mina pe un aparat de masurat nivelele de semnal transmise intr-o retea de cablu si frecventele pe care sint transmise programele? Din ce ai scris mai sus eu cred ca nu.

NU SE SUPRAPUN .... FIECARE OPERATOR ARE LIMITA FINALA  PANA LA INCEPEREA FRECVENTELOR CELORLATI OPERATORI
NU E NEVOIE SA URLI, CREZI CA DACA SCRI CU LITERE MARI MA IMPRESIONEZI?
Tu crezi ca producatorii de echipamente pt statii CATV le construiesc cu "dedicatie"? Mai informeaza-te si apoi poti sa vii sa-ti sustii ideile.

si erai perfect in a da gauri cu rotopercutorul .
Da, ajunsesem la aproape de perfectiune "in a da gauri cu rotopercutorul", fara sa rupi burghiul sau sa-ti ramina blocat in betoanele turnate de baietii care construiau blocurile din epoca comunista.

iar tu daca ai fost cablagiu .. e clar .. erai din ala care tu nu gandesti tu muncesti
Pt informarea ta, cei care muncesc si nu gindesc sint eliminati rapid dintr-o companie care ofera servicii de telecomunicatii.

Nu am fost eliminat, am plecat eu. E o munca platita prost.

Succes la achizitionarea acelui sumator, pe care o sa ajungi sa-l expui in vitrina.

Edited by cristip20, 10 October 2015 - 01:41.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate