![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sumator RDS + NextGen
Last Updated: Oct 10 2015 01:11, Started by
htb222
, Sep 19 2012 18:01
·
0

Posted 10 October 2015 - 01:11

ca sa le vad tre sa schimb cablul Discutia din topic se referea la in insumarea semnalelor de la 2 operatori diferiti, nu la schimbarea cablurilor ce intra intr-un tv.
iar faza cu frecventele este foarte corecta
NU SE SUPRAPUN .... FIECARE OPERATOR ARE LIMITA FINALA PANA LA INCEPEREA FRECVENTELOR CELORLATI OPERATORI Tu crezi ca producatorii de echipamente pt statii CATV le construiesc cu "dedicatie"? Mai informeaza-te si apoi poti sa vii sa-ti sustii ideile.
si erai perfect in a da gauri cu rotopercutorul .
iar tu daca ai fost cablagiu .. e clar .. erai din ala care tu nu gandesti tu muncesti Nu am fost eliminat, am plecat eu. E o munca platita prost. Succes la achizitionarea acelui sumator, pe care o sa ajungi sa-l expui in vitrina. Edited by cristip20, 10 October 2015 - 01:41. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users