![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sumator RDS + NextGen
Last Updated: Oct 10 2015 01:11, Started by
htb222
, Sep 19 2012 18:01
·
0

Posted 19 September 2012 - 18:01

Salut!
Incerc sa gasesc o solutie pentru a insuma semnalele RDS si NextGen. Din cate stiu, pe digital, folosesc frecvente diferite. Am folosit un sumator MM-200 pentru a incerca aceasta insumare, dar fara succes. Se poate sa ma ajute cineva cu ceva informatii? Multumesc! |
Posted 19 September 2012 - 18:29

Putin probabil ca o sa reusesti.
Sa presupunem ca pe digital folosesc frecvente diferite dar ce se intampla cu analogicul ? RCS are ocupate aproape toate frcventele cu canale: analogice+digitale DACA intradevar sunt folosite frecvente diferite, ai putea sa incerci sa pui niste filtre "trece banda" dupa care sa insumezi semnalul ramas. 2 tipuri de filtre trece banda unul care sa lasa doar frecventele de digital RDS, iar celalalt care lasa doar frecventele de digital ale lui Nextgen Edited by szjozsef, 19 September 2012 - 18:29. |
Posted 21 September 2012 - 13:52

htb222, on 19 septembrie 2012 - 18:01, said:
Incerc sa gasesc o solutie pentru a insuma semnalele RDS si NextGen. |
Posted 21 September 2012 - 16:18

pe analogic e clar ca nu o sa mearga, dar pe digital ar fi ceva sanse.
|
Posted 21 September 2012 - 21:29

Posted 17 October 2012 - 11:20

florianro, on 21 septembrie 2012 - 21:29, said:
Nici pe digital... sunt folosite aceleasi frecvente (e standard universal) cu ecart de 8MHz intre ele (306, 314, ... 490, 498, ... etc... modulatie qam) Pe digital se poate , eu folosesc un comutator acum http://www.dipolnet....l_ir__E2024.htm, si merge sa comut intre ele. Fiecare operator TV din romania pe catv are o limita de banda RDS 320-490 (asa ceva) si Nextgen de la 610-820 si intre ele este UPC daca nu ma insel Teoretic ai nevoie de filtre ptr. analogic (aici e mai complicat), un sumator de banda larga, un amplificator multiplu pentru corectia semnalului http://www.dipolnet....mhz__B11685.htm) ...si trbuie sa merga |
Posted 17 October 2012 - 18:01

dragoshalcea, on 17 octombrie 2012 - 11:20, said:
Pe digital se poate , eu folosesc un comutator acum http://www.dipolnet....l_ir__E2024.htm, si merge sa comut intre ele. Fiecare operator TV din romania pe catv are o limita de banda RDS 320-490 (asa ceva) si Nextgen de la 610-820 si intre ele este UPC daca nu ma insel Teoretic ai nevoie de filtre ptr. analogic (aici e mai complicat), un sumator de banda larga, un amplificator multiplu pentru corectia semnalului http://www.dipolnet....mhz__B11685.htm) ...si trbuie sa merga Ma indoiesc ca zonele de frecvente folosite de operatori CATV pentru digital sa fie reglementate. E alegerea fecareia ce frecvente folosesc |
Posted 20 October 2012 - 11:01

szjozsef, on 17 octombrie 2012 - 18:01, said:
Ma indoiesc ca zonele de frecvente folosite de operatori CATV pentru digital sa fie reglementate. E alegerea fecareia ce frecvente folosesc Este reglementata la nivel international. Altminteri nu ar stii echipamentele DVB de unde sa extraga semnalul. Nu exista banda RDS/UPC/Nextgen... zice cineva mai sus sa RDS are 320-490... pai si UPC are pe 322-330-338-346... etc, pina pe la vreo 630MHz. |
Posted 22 December 2012 - 01:52

Se poate face insumarea celor doua semnale de CATV. Va dau detalii daca ma contactati. Solutia nu este costisitoare
Edited by avorniculuic, 22 December 2012 - 02:09. |
Posted 22 December 2012 - 11:05

|
Posted 17 January 2013 - 23:35

sa gait vre-o solutie ?? se poate ..ce piese trebuiesc .. eu am gasit ceva dar nu prea cred ca e ce trebuie .. asta din cate am citit este sumator de Terestrial si Cable http://www.vancouver...plexer.html Â
pareri ceva .. |
Posted 18 November 2013 - 21:03

Ma confrunt si eu cu aceasta problema, pe jumatate rezolvata: am insumat UPC + RDS. Chiar daca sunt multe canale pe aceleasi frecvente, merge, cel putin digitalul care ma intereseaza pe mine. Am scanat automat UPC-ul si apoi am scanat manual numai frecventele care imi trebuiau pe RDS in total am vreo 250 de posturi TV.
Problema este ca ma cam deranjeaza sa scot un cablu si sa bag altul. Am incercat cu un sumator clasic cu comutator, dar cred ca butonul de comutare este doar pe null, masa fiind comuna, deci uneori interfereaza unele programe. Concluzie: caut un sumator TV cu comutator intre cele 2 surse (chiar si manual) care sa nu produca interferente si sa fie la un pret decent. Am gasit ceva la 100 lei, dar la pretul asta mai pun 150 lei si-mi iau reciver cu PVR. Multumesc anticipat celor care vor raspunde la subiect. Edited by ovys1979, 18 November 2013 - 21:03. |
Posted 22 November 2013 - 14:43

AM un LED LG pe care merg canalele RDS digital si analogic .am dat cautare pe digital terestru si am receptionat bulgari dar sau pierdut programele RDS . CUM POT SA ramana si rds si bulgari , ceva sumator ?
|
Posted 09 September 2014 - 16:17

ovys1979, on 18 noiembrie 2013 - 21:03, said:
Ma confrunt si eu cu aceasta problema, pe jumatate rezolvata: am insumat UPC + RDS. Chiar daca sunt multe canale pe aceleasi frecvente, merge, cel putin digitalul care ma intereseaza pe mine. Am scanat automat UPC-ul si apoi am scanat manual numai frecventele care imi trebuiau pe RDS in total am vreo 250 de posturi TV. Problema este ca ma cam deranjeaza sa scot un cablu si sa bag altul. Am incercat cu un sumator clasic cu comutator, dar cred ca butonul de comutare este doar pe null, masa fiind comuna, deci uneori interfereaza unele programe. Concluzie: caut un sumator TV cu comutator intre cele 2 surse (chiar si manual) care sa nu produca interferente si sa fie la un pret decent. Am gasit ceva la 100 lei, dar la pretul asta mai pun 150 lei si-mi iau reciver cu PVR. Multumesc anticipat celor care vor raspunde la subiect. Eu am rezolvat daca te ajuta cu ceva ai aici o jucarie http://www.dipolnet....l_ir__E2024.htm pentru detalii intra pe privat |
Posted 12 September 2014 - 18:02

Inainte de 1990 barbatii din RO se "pricepeau" la femei, fotbal si politica, dupa 1990 or inceput se se "priceapa" si la "cablu".
Edited by cristip20, 12 September 2014 - 18:03. |
|
Posted 20 April 2015 - 19:21

Nu puteti rezolva asa ceva. Frecventele de transmitere sint standard, adica toti operatorii emit pe aceleasi frecvente si folosesc toate frecventele. Daca incercati sa insumati frecventele, pasiv, de la doi operatori diferiti, o sa obtineti o "varza". Pe digital o sa aveti "NO SIGNAL" iar pe analogic o sa vedeti doua imagini suprapuse una peste cealalta.
Singura solutie e sa aveti doua cabluri in spatele TV-ului, unul, de la un operator oarecare, care intra intr-un STB si celalalt care il conectati direct la TV, cu un modul CI+ (ma refer la semnalele digitale, analogicul nu il iau in discutie pt ca e imposibil). P.S. Sumatoarele active au pierderi mari de semnal, asa ca nu dati banii pe ele pt ca o sa aveti un bibelou de pus in vitrina. P. S. 1 Va doresc succes la insumarea semnalelor. P.S. 2 Un fost cablagiu. Edited by cristip20, 20 April 2015 - 19:38. |
Posted 29 September 2015 - 13:16

normal ca merge
iar tu daca ai fost cablagiu .. e clar .. erai din ala care tu nu gandesti tu muncesti .. si erai perfect in a da gauri cu rotopercutorul . acum eu am ambele DIGI SI DOLCE"telekom" am bagat CI de la digi am scanat si aranjat cum a vrut muschiul meu canalele lor apoi am scos cardul " logic ca nu se mai vede DIGI film " ca sa vad digifilm tre sa fac swich de CI-uri . am baga cardul de la TELEKOM care este in continuare in TV si manual am scanat cele 2 frecvente pe care se afla dolce sport 1-2-3-4 . apoi m-am dus la aranjearea programelor si le-am pus lunga digi sport. ca sa le vad tre sa schimb cablul . ATAT !!!! cand o sa simt nevoie sa nu ma mai misc din pat pentru a schimba intre digi sport si dolce sport o sa iau acel sumator la 75 lei. iar faza cu frecventele este foarte corecta NU SE SUPRAPUN .... FIECARE OPERATOR ARE LIMITA FINALA PANA LA INCEPEREA FRECVENTELOR CELORLATI OPERATORI . Edited by HelllBoy, 29 September 2015 - 13:18. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users