Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Miniatur Wunderland - Monaco

Familia Simpson

plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...
 Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d

switch Gigabit POE pentru toate e...

Triunghi
 Relatie, vorbit prin mesaje

Radon!

S-a ocupat Dumnezeu de formarea o...

Windows 10 Pro - Automatic Repair...
 Purici pisica apartament

Romania se afla in top 5 cele mai...

Dividende 2023 declaratia unica A...

kit placa de baza si procesor pen...
 

webcam

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
kraMMer

kraMMer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,931
  • Înscris: 23.04.2005
exista vreun program gen messenger unde sa mearga webcam-ul mai bine?
viteza pe yahoo messenger e cam mica si ma vad gri...
are careva o solutie?

#2
apollo_expert

apollo_expert

    Inactive Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,826
  • Înscris: 12.06.2004
Din cate stiu si pe Yahoo Messenger poti sa ai destule cadre. Conditia de baza este sa faci o conexiune p2p de mare viteza. La mine a mers dar cu versiuni mai vechi de y! mess. Am avut si 30 de fps reali. Cu ultima versiune nu mai merge deloc, valabil si pentru trimiterea de fisiere care se facea p2p fara probleme.

#3
kraMMer

kraMMer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,931
  • Înscris: 23.04.2005
mi-am facut o groaza de draci azi... abia mi-am luat un webcam Logitech si toata lumea imi spunea ca ma vede pe yahoo super neclar si gri...
m-am gandit ca e din cauza camerei...
pana la urma am ajuns la concluzia ca ultima versiune de messenger e cea mai proasta din cate au fost... acum stau pe msn si merge super bine camera... am avut pe yahoo maxim vreo 15 fps, dar gri!
e de kkt yahoo messenger la faza asta... :death:
vizavi de tema threadului, credeam ca exista vreun messenger romanesc sau ceva asemanator doar cu webcam...
oricum, mai astept solutii pentru exploatarea cat mai optima a webcamului pe internet...
multumesc anticipat!

#4
apollo_expert

apollo_expert

    Inactive Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,826
  • Înscris: 12.06.2004
Incearca Trillian 3.1 Pro sau o versiune mai veche de Yahoo Messenger (recomand versiunea 6) La mine Yahoo Messenger 7 se inchide singur cu o eroare "read write memory" Ok si Cancel si gata plus ca transferul de date si webcamul mergeau execrabil. Acum folosesc Trillian 3.1 Pro si nu am avut probleme deloc. Am luat si un skin de pe net ca ala original e cam naspa :P Inca ceva , vezi ca Trillian nu e compatibil cu Yahoo Messenger 7 la capitolul trimitere fisiere. La webcam este Ok. Ciao si sper sa te fi ajutat cumva.

#5
mobitel_smd

mobitel_smd

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 26.02.2004
http://www.andy.w2s....rab-2PlusAP.htm
http://andy.w2s.co.u...ePlus/index.htm
http://www.yemote.tk



CamGrab-2+ has been updated to make interoperability with Yahoo Messenger even easier.

    *  If you are using Windows XP you can now capture webcams even when they are covered by other windows or off screen!
    * Playback window updated to allow simple editing and searching (Start play from any position)
    * Organise and save your captured webcams with the new Thumbnail browser
    * Now compatible with European language versions of messenger:
          o Germany
          o Italy
          o France
          o Spain
    * New Automated registration system:
          o Instant E-mail of software code with Payment (See Below)
          o Instant Activation on new system/Upgrade (no need to E-mail for unlock key)
    * Compatible with the latest v7 messenger

#6
ynocentzya

ynocentzya

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 05.08.2004
incearca sa faci broadcastu prin splitcam....

#7
Yorks6

Yorks6

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 07.06.2004
Aceeasi problema o am si eu cu yahoo webcam.
A mers excelent cu versiunea 6 , dar cu celelalte versiuni care au aparut a inceput sa se vada rau de tot. Imaginea este gri, stearsa. Nu stiu ce sa-i fac ...
Oricum pentru webcam folosesc CamFrog, e cel mai tare. Ai 25-30fps/sec fara probleme. In yahoo de cele mai multe ori se vad doar poze... cu exceptia cand super mode is available dar nici atunci nu se compara cu camfrog.
Go to frog.

#8
Yorks6

Yorks6

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,417
  • Înscris: 07.06.2004
Are cineva yahoo messenger versiunea 5.6 ?
Asta era singura versiune care mergea bine aici, in sensul ca webcam se vedea foarte bine.
Am avut un cd cu yahoo 5.6 dar nu-l mai gasesc.

#9
luigianu

luigianu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 26.02.2005
Am si eu o problema. Folosesc de ceva vreme yahoo mess cu cineva din Franta. Pe voce totul e ok, si la el si la mine. Cand eu activez cam meu el ma vede si ma aude f bine oricat am sta. Cand isi activeaza si el cam la un moment dat lui i se pierde vocea dar ii ramane cam. El are un cam pt laptop cu mic inclus. Eu am cam si mic separat. Care e problema? E ciudat pt ca el are o cam mult mai scumpa decat a mea. I-am recomandat sa isi ia mic separat. Sa fie asta solutia? Va rog sa ma ajutati daca stiti.

#10
alphexx

alphexx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 20.01.2006
Foloseste CamFrog. Il poti lua de aici: http://download.camfrog.com/
Este foarte usor de utilizat si te inregistrezi f repede.

#11
alb3rto

alb3rto

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.01.2006
Incearca Skype .Video si audio este superior oricarui messenger.
http://skype.com/helloagain.html

#12
kraMMer

kraMMer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,931
  • Înscris: 23.04.2005
are Skype suport si pentru webcam?
stiu ca acum ceva timp nu exista si pentru webcam...

#13
floydmoon

floydmoon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 02.02.2006
am si eu o problema cu webcamul in yahoo messenger.
am instalat webcamul (Creative Live), dar cand intru in yahoo si dau la setari, nu imi detecteaza camera. in control panel la scanners and cameras imi apare ca e functionabila, dar in yahoo se blocheaza si trebuie sa restartez. In instructiuni scrie ca imi trebuie USB 0.2. (??? how can i get it?).

..help...  :confuzzled:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate