Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Antena satelit DIGi prin fibra op...

Recomandare imprimanta

Masina spalat indesit wisl 85 nu ...

Modificare frecventa rami ddr4
 Ramon(2023)

Probleme internet (ping,packetloss)

Adictia la medicamente opioide.

reziliere contract
 E normal sa aiba viteza mai mica ...

Kaufland - Pareri / Sugestii / Re...

Ce fel de calorifere/radiatoare s...

Ce inseamna C.I+?
 O luna de permis si un Ford Monde...

Problema baterie opel astra h

Prioripost

ce puteam face in aceasta situatie?
 

Preluare date dintr-un script VB

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
bogdan01b

bogdan01b

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 21.10.2009
Am un program scris in VB care scaneaza si  prezinta componentele unui PC si nu stiu cum pot exporta aceste date catre o baza de date MYSQL, iar din baza de date sa le afisez pe un site.
Dati-mi o ideie cum pot face asta sau daca nu se poate va rog sa imi spuneti.
Sau alta ideie cum as putea scana un PC dupa componente direct de pe site sau cu un client care se instaleaza pe PC iar apoi datele sa le incarc pe  site.
Ms mult.

Edited by bogdan01b, 14 September 2012 - 20:34.


#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,887
  • Înscris: 30.07.2003

View Postbogdan01b, on 14 septembrie 2012 - 20:33, said:

Dati-mi o ideie cum pot face asta sau daca nu se poate va rog sa imi spuneti.
Studiezi un pic ADO si trimiti datele in orice baza vrei:
http://msdn.microsof...532(VS.85).aspx

View Postbogdan01b, on 14 septembrie 2012 - 20:33, said:

Sau alta ideie cum as putea scana un PC dupa componente direct de pe site sau cu un client care se instaleaza pe PC iar apoi datele sa le incarc pe  site.
Oricum iti trebuie in programel local pe acel calculator care sa identifice componentele si sa le trimita undeva, acesta poate fi in aproape orice limbaj (de regula cele facute de MS) dar nu din browser (se poate si de acolo via plugin da' e alta mancare de peste). Insa cat timp il ai pe ala si-i bun nu mai conteaza altul.

Edited by neagu_laurentiu, 14 September 2012 - 22:55.


#3
bogdan01b

bogdan01b

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 21.10.2009
Am reusit sa modfic programul sa introduca datele in baza de date, tot ce am facut pana acum a fost pe localhost.
Cand introduc ip-ul serverului si nu localhost imi da eroarea asta: [MYSQL][ODBC 5.1 Driver]Unknown MYSQL server host 'http://79.118.10.19' (2).
Codul prin care realizez conexiunea este asta:
set objConn = CreateObject("ADODB.Connection")
objConn.Open "Driver={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=http://79.118.10.19;Database=scan;UID=root;PWD=xxxx;OPTION=133121;"
set objRS = CreateObject("ADODB.Recordset")
objRS.Open "pc", objConn


Edited by bogdan01b, 17 September 2012 - 22:31.


#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,351
  • Înscris: 24.02.2007
Ce treaba are conexiunea la baza de date cu http:// ?

Edited by dani.user, 17 September 2012 - 22:45.


#5
bogdan01b

bogdan01b

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 137
  • Înscris: 21.10.2009
Am rezolvat problema trebuia introdus doar ip-ul fara http

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate