Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...

Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...
 Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet

Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...
 De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!

Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...
 schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac

Sfat achizitie bicicleta oras

Canalele Sky Showtime 1 și S...
 

Despre apostazie in islam

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
71 replies to this topic

#19
poarta-cunoasterii

poarta-cunoasterii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,092
  • Înscris: 19.01.2012

View Postabbulafia, on 17 septembrie 2012 - 10:35, said:

nu eram sigura daca Solstice de pe islamulhost; esti tu...
chiar  tu esti,cea care nu ai postare in care sa nu ataci persoana,
strecurand jigniri intr-o postare aparent nevinovata care cica raspunde la subiect...
baiete....mai schimba macazul ca scartaie rau...
Este Solstice si am intrebat-o de la primele postari in iarna daca nu e ea, pentru ca a venit cu exact aceleasi idei si obsesii ca in discutiile avute pe islamic host. Dar a mintit si a spus ca nu este, mi-a furnizat chiar si alte detalii pentru a se justifica ca nu e ea aceea. Nu stiu ce rol are minciuna, in afara de degradarea propriei persoane, oricum nu ma intereseaza persoana ei deloc, dar erau asemanari izbitoare de stil si idei fixe. Acum a  recunoscut singura ca e Think About, mie mi-ar fi rusine sa ma mai arat dupa ce am fost prins cu minciuna, dar se pare ca scopurile ei scuza orice mijloace. Sa o lasam in pace, nu conteaza cine e, ci ce spune.

View PostThinkAbout, on 16 septembrie 2012 - 23:56, said:

Auzi mai Portisica Cunoasterii...cam lung textul si cam insipida polologhia ta.
Khomeyni si restul ayatolahilor nu reprezinta autoritate, totul este serafic si diafan, o suciti si o invartiti dar pe nimeni nu ametiti.
Iar citatul pus de tine nu are legatura cu textul meu.
In plus atata timp cat legislatia europeana in materie admite azilul politic al unor fosti musulmani convertiti la crestinism/alte religii tocmai ca sa nu fie ucisi daca se intorc in statele lor si de postezi milioane de cuvinte tot nu le ia nimeni de bune.
Realitatea te contrazice si practica te contrazice asa ca mai vorbim atunci cand ceea ce spui va corespunde practicii si realitatii.
"Why are ye two parties about the hypocrites, when God hath overturned them for what they earned? Do ye wish to guide those whom God hath led astray? Whoso God hath led astray ye shall not surely find for him a path. They would fain that ye misbelieve as they misbelieve, that ye might be alike; take ye not patrons from among them until they too fight in God's way; but if they turn their backs, then seize them wheresoever ye and them, and take from them neither patron nor help" . "O ye who believe! Whoso is turned away from his religion-God will bring (instead) a people whom He loves and who love Him, lowly to. believers, lofty to unbelievers, strenuous in the way of God, fearing not the blame of him who blames".
"Whoso disbelieves in God after having believed, unless it be one who is forced and whose heart is quiet in the faith, - but whoso expands his breast to misbelieve, - on them is wrath from God, and for them is mighty woe! That is because they preferred the love of this world's life to the next; but verily God guides not the unbelieving people."


Ti-am pus eu versetele bune la toata polologhia ta din partea a doua,versetele din  sura femeilor, cele din sura mesei si versetele sura albinelor.

Solstice, stai calma si incearca sa fii logica. Discutam despre dovezi ale apostaziei in Coran si ti-am zis ca nu exista si tu, dorind sa dovedesti contrariul, mi-ai dat acel verset, 4: 89. Ti-am spus ca nu are legatura cu apostazia, contextul versetului cunoscut in orice tafseer (cel putin shiit) avand in vedere un caz local in care politeistii se prefaceau ca erau musulmani pentru a spiona si a lupta apoi contra musulmanilor. Tu ai spus ca esti foarte documentata si stii ca acel verset se refera la apostazie, mi-ai dat un cuvant in araba care nu se regaseste in versetul citat si o stire veche de pe Reuters in care se spunea ca Khamenei a zis nu stiu ce, oricum, fara nici o legatura cu versetul. Ti-am sintetizat din nou ce se spune in tafseerurile shiite referitor la acel verset (daca stiai araba puteai citi si singura, dar numai libaneza nu esti, de abia faci fata la search pe google in engleza), ti-am explicat si la ce facea referire a ''te intoarce'', adica la emigrare, nu la apostazie.

Acum fugi iar de discutie si sari la alte versete pe care pot sa ti le explic in continuare, conform tafseerurilor si traditiilor noastre, dar asa mergem la nesfarsit, tu atacand din ignoranta, eu raspunzandu-ti argumentat, tu fugind si lansand un nou atac si tot asa. Pe tine te intereseaza atacul, nu cunoasterea, iar eu nu imi pierd timpul jucandu-ma de-a soarecele si pisica cu tine. Daca ai idei si intrebari reale, te astept la dialog.

View PostBen_Gal_1, on 17 septembrie 2012 - 06:12, said:

Metoda se refera la amputarea membrului bolnav - capul.


Evreii Tribului Evreiesc Banu Qurayza nu erau politeisti, ci credinciosi in Tora. Ei au fost exterminati de catre arabii musulmani in urma refuzului lor de a se converti la islam.


Acest "Dacă întorc însă spatele, prindeţi-i şi omorâţi-i oriunde îi veţi afla. Nu vă luaţi nici oblăduitor, nici ajutor dintre ei." nu se refera la vreun razboi. Versetul porunceste uciderea celor de alta religie in caz ca refuza sa se converteasca la islam.
Pretextul furnizat este ca "vinovatii" sunt niste necredinciosi josnici si astfel sunt numititi pina si Oamenii Cartii. Istoria a notat multe pogromuri savarsite in tarile islamice. Totusi acesti "necredinciosi" a avut si perioade de liniste, conditia fiina plata unor biruri speciale. Cu alte cuvinte, "necredinciosii" se puteau salva mituind pe islamici conform principiului: "Daca nu te poti baza pe calitatile "gazdei", atunci incearca sa folosesti defectele sale."

Povestea cu tribul evreiesc nu se regaseste in cartile de istorie sau de relatari shiite si noi nu o acceptam, nu avem nici o dovada referitoare la acest fapt, noi zicem ca e o inventie sunnita. Si unii sunniti resping povestea pentru ca autorul care o relateaza are niste probleme de credibilitate. Asa ca shiitilor nu le bagati pe gat istoria ca nu cred ca e reala si nici nu exista vreun tafseer sau relatare care sa fi facut mentiune despre asta.

Tafseerul dvs e irelevant deoarece neaga relatarile profetice si mentionarile savantilor referitoare la context, cel relatat de mine in detaliu si nu cel imaginat de dvs. Stiti de unde vine problema? Dvs insistati sa va bazati pe traducerea romaneasca in loc sa verificati versiunea originara din araba si tafseerurile savantilor. De aia e nevoie de araba pentru a intelege Coranul si de aia e nevoie sa stii si istorie, hadithuri si tafseer ca sa poti intelege corect versetul. A insista intr-o interpretare personala si falsa, negata de o intreaga istorie islamica (cel putin shiita) ar fi o dovada de reavointa si nu de interes fata de adevar si pentru dialog.

Hadithul citat de domnul Ben Gal e unul sunnit, noi nu avem nici un astfel de hadith saheeh, autentic, in sursele noastre.

#20
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 15:57, said:

Este Solstice si am intrebat-o de la primele postari in iarna daca nu e ea, pentru ca a venit cu exact aceleasi idei si obsesii ca in discutiile avute pe islamic host. Dar a mintit si a spus ca nu este, mi-a furnizat chiar si alte detalii pentru a se justifica ca nu e ea aceea. Nu stiu ce rol are minciuna, in afara de degradarea propriei persoane, oricum nu ma intereseaza persoana ei deloc, dar erau asemanari izbitoare de stil si idei fixe. Acum a  recunoscut singura ca e Think About, mie mi-ar fi rusine sa ma mai arat dupa ce am fost prins cu minciuna, dar se pare ca scopurile ei scuza orice mijloace. Sa o lasam in pace, nu conteaza cine e, ci ce spune.
Hellouuuuuuuuuuuuuuuuu.
Eu am discutat cu poarta cunoasterii doar pe forum softpedia.
Ai spus ca este o adresa comuna ca va conectati mai multi la ea de la  asociatia voastra islamica.
Pe alte forumuri nu am discutat cu username poarta cunoasterii si ca sa intelegi, nu ma intereseaza cu cine am discutat, nu leg prietenii,nu trimit  poze si nu folosesc blogurile sa ma rafuiesc cu altii.
Daca esti user Nargis imi reamintesc ca ai zburat de pe un forum islamic satui si aia de minciunile pe care le insirai, ai primit bann definitiv si ai deschis pe forumul tau un topic numit minciunile spuse de islamic host
http://www.poartacun...rg-dovezi/page2
Daca tu crezi ca cineva iti da prea mare importanta te inseli.
Sunteti o echipa de ciudati, rejectati si banati chiar de musulmani de pe forumurile lor care hartuiti userii cat cuprinde in special noii convertiti la islamul sunnit pe care vreti sa-i indreptati catre islamul shiit
Pe mine nu ma intereseaza sa ma converstesc la islam ci altceva, ori de cate ori vad ca mintiti lumea cu atatea larghete fac corecturile de rigoare.
Pedeapsa pentru apostazie exista in statele cu populatie covarsitormusulmana asa ca subiectul este incheiat.
Aboliti-o si atunci va veti bucura de credibilitate.

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 15:59, said:

Ti-am sintetizat din nou ce se spune in tafseerurile shiite referitor la acel verset (daca stiai araba puteai citi si singura, dar numai libaneza nu esti, de abia faci fata la search pe google in engleza), ti-am explicat si la ce facea referire a ''te intoarce'', adica la emigrare, nu la apostazie.
Este incredibil cat tupeu ai sa minti.Chiar incredibil

Daca dau inapoi prindeti si omorati pe ei.Asta scrie, nu bate campii despre nici un fel de emigrare cum sustii tu.

تَوَلَّوْا فَخُذُوهُمْ وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ وَجَدتُّمُوهُمْ

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 15:59, said:

Tafseerul dvs e irelevant deoarece neaga relatarile profetice si mentionarile savantilor referitoare la context,
Hadithul citat de domnul Ben Gal e unul sunnit, noi nu avem nici un astfel de hadith saheeh, autentic, in sursele noastre.
Dea naiba, ce religie convenabila...cand intri in detalii cu ei repeta ca papagalii ca nu au asa ceva si muta vina la alti musulmani dar sunniti.Sau vice versa
Niciodata in nicio o discutie nu am vazut musulmani sa-ti explice concret ceva, te ametesc cu o intreaga biblioteca de hadith-uri, eschiveaza mutand discutia catre orice altceva numa sa raspunda la intrebari nu au de gand.
Fac o proba acum.
De ce scrie in Quran ca evreii se rugau la fiul lui Ezera pe care-l luasera ca fiu a lui Dumnezeu, avand in vedere ca evreii nu au facut niciodata asa ceva?

Edited by ThinkAbout, 17 September 2012 - 16:30.


#21
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 15:59, said:

Hadithul citat de domnul Ben Gal e unul sunnit, noi nu avem nici un astfel de hadith saheeh, autentic, in sursele noastre.
Cui ii pasa de hadisurile voastre, pe cine vreti voi sa convingeti? Pe romanii arestati in Indonezia pentru ca imparteau Biblii? Pe cei ucisi recent in timpul manifestatiilor musulmane? Nu zau.

[ https://i.imgur.com/09jmG.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#22
poarta-cunoasterii

poarta-cunoasterii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,092
  • Înscris: 19.01.2012

View PostThinkAbout, on 17 septembrie 2012 - 16:07, said:

Hellouuuuuuuuuuuuuuuuu.
Eu am discutat cu poarta cunoasterii doar pe forum softpedia.
Ai spus ca este o adresa comuna ca va conectati mai multi la ea de la  asociatia voastra islamica.
Pe alte forumuri nu am discutat cu username poarta cunoasterii si ca sa intelegi, nu ma intereseaza cu cine am discutat, nu leg prietenii,nu trimit  poze si nu folosesc blogurile sa ma rafuiesc cu altii.
Daca esti user Nargis imi reamintesc ca ai zburat de pe un forum islamic satui si aia de minciunile pe care le insirai, ai primit bann definitiv si ai deschis pe forumul tau un topic numit minciunile spuse de islamic host
http://www.poartacun...rg-dovezi/page2
Daca tu crezi ca cineva iti da prea mare importanta te inseli.
Sunteti o echipa de ciudati, rejectati si banati chiar de musulmani de pe forumurile lor care hartuiti userii cat cuprinde in special noii convertiti la islamul sunnit pe care vreti sa-i indreptati catre islamul shiit
Pe mine nu ma intereseaza sa ma converstesc la islam ci altceva, ori de cate ori vad ca mintiti lumea cu atatea larchete fac corecturile de rigoare.
Pedeapsa pentru apostazie exista in statele cu populatie covarsitormusulmana asa ca subiectul este incheiat.
Aboliti-o si atunci va veti bucura de credibilitate.

Dar de ce esti asa de nervoasa si minti in continuare?

Singurul forum de pe care userul Nargis a fost banat a fost islamic host si aceasta pentru ca, dupa ce au lansat atacuri penibile, nedocumentate asupra shiismului si chiar urari de moarte si amenintari de ucidere a shiitilor (deh, extremistii nu se dezic nici pe forumuri), nu au fost capabili, si nici tu, sa raspundeti argumentat asa ca ati recurs la arma celor slabi, banarea, eliminarea ''virtuala'' a celui ale carui rationamente nu pot fi negate. :) Ati jignit, ofensat, injurat, blestemat, adus surse inexistente, ati falsificat hadithuri si am demonstrat aceasta aducandu-va originalele din araba, tot ce se vede pe linkul pus de tine, si totusi niciodata nu v-am jignit sau raspuns altfel decat prin dovezi solide, insotite de bibliografii reale si verificabile.

Cat despre noi, suntem singurii musulmani care niciodata nu au incercat sa ofenseze sau sa atraga crestinii sau sunnitii de partea lor, niciodata nu am postat subiecte de 'convertit' crestini sau sunniti si nici nu am postat vreodata nici un subiect despre doctrina shiita, cu exceptia cazurilor in care am fost atacati. Cred ca putem sa ne laudam ca suntem singurii musulmani de pe forumuri care niciodata nu au atacat vreodata si  nu au vorbit despre islamul ''lor'' decat doar daca au fost intrebati sau atacati prin acuze nefondate si prejudecati, de cele mai multe ori, raspandite prin propaganda wahhabita. Pe forumul nostru am incercat sa prezentam crestinismul, iudaismul, budismul etc din interior, prin materiale acceptate de reprezentantii religiilor respective, si nu prin materiale scrise de musulmani, mergand pe ideea ca, oricat de savant ar fi un musulman, nu are autoritatea de a prezenta o religie diferita la fel de bine ca un invatat al religiei respective.

View Postlucifer76, on 17 septembrie 2012 - 16:55, said:

Cui ii pasa de hadisurile voastre, pe cine vreti voi sa convingeti? Pe romanii arestati in Indonezia pentru ca imparteau Biblii? Pe cei ucisi recent in timpul manifestatiilor musulmane? Nu zau.

[ https://i.imgur.com/09jmG.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Sunt de acord cu motto-ul tau, violenta e singurul refugiu a; incompetentilor.
In Indonezia si musulmanii shiiti sunt persecutati, chiar mai mult decat crestinii si budistii, deci nu te plange de asupritor celui asuprit, stim situatia pe pielea noastra. De vina e ideologia salafita extremista care a inceput sa se raspandeasca si acolo.

#23
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 17:00, said:

De vina e ideologia salafita extremista care a inceput sa se raspandeasca si acolo.
Si ce propui?

#24
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 17:00, said:


Dar de ce esti asa de nervoasa si minti in continuare?
Mai voi nu puteti scoate din burta acuzatii..cu ce am mintit...ca nu ti-am spus tie toate adresele pe care le am pe alte forumuri..
Da` cine esti tu, SRI-ul forumistic sau ce?
Treaba mea cate adrese folosesc si pe ce forumuri, daca nu-ti convine ce scriu demonsytreaza frate ca nu am dreptate nu duce discutiile aiurea catre altceva.
Iar daca ai chef de certuri du-te si cearta-te la tine in comunitate si scuteste-ma.
Eu una va cunosc destul de bine discursul ambalat roz bombon, voua daca va pune omul si cadavrul unuia omorat pentru apostazie sunteti in stare sa spuneti ca a murit de gripa.

#25
poarta-cunoasterii

poarta-cunoasterii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,092
  • Înscris: 19.01.2012

View Postlucifer76, on 17 septembrie 2012 - 17:06, said:

Si ce propui?

Propun educatie, cooperare si toleranta. Pentru aceasta oamenii ar trebui sa invete sa discute despre diferente fara jigniri, ofense sau crime. E cam greu pentru ca trebuie sa iti folosesti mintea si nu arma din dotare. E mai usor sa ucizi si sa urasti decat sa gandesti si sa cauti cunoasterea.

#26
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Mda, si comunisitii propuneau pacea, si in acest timp isi pregateau armele. Inainte sa cereti toleranta, aratati-o voi. Nu prea imi arde sa tolerez pe cineva care vrea sa infinga cutitul in mine.

#27
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 17:00, said:

chiar urari de moarte si amenintari de ucidere a shiitilor (deh, extremistii nu se dezic nici pe forumuri), nu au fost capabili, si nici tu, sa raspundeti argumentat asa ca ati recurs la arma celor slabi, banarea, eliminarea ''virtuala'' a celui ale carui rationamente nu pot fi negate. Posted Image Ati jignit, ofensat, injurat, blestemat, adus surse inexistente, ati falsificat hadithuri si am demonstrat aceasta aducandu-va originalele din araba, tot ce se vede pe linkul pus de tine, si totusi niciodata nu v-am jignit sau raspuns altfel decat prin dovezi solide, insotite de bibliografii reale si verificabile.
Mai ce-ti place sa minti de numai poti.
Pana una alta ai zburat de pe toate forumurile islamice desi esti musulmanca intrucat te-au considerat pericol.
Eu desi sunt crestina si am scris destule lucruri neconvenabile si am primit chiar amenintari cu moartea in PM-uri am scapat nebanata inca.

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 17:16, said:

decat sa gandesti si sa cauti cunoasterea.
Pai occidentali gandesc si cauta cunoasterea.
Statele occidentale nu intampina problemele statelor cu populatie covarsitor musulmana.
Problema cu voi este ca afirmati ca detineti adevarul absolut, afirmati ca Biblia este corupta, masluita falsificata, caci asa scrie in Quranul vostru si va enervati ca lumea nu va ia de bune ce spuneti.

#28
poarta-cunoasterii

poarta-cunoasterii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,092
  • Înscris: 19.01.2012

View Postlucifer76, on 17 septembrie 2012 - 17:18, said:

Mda, si comunisitii propuneau pacea, si in acest timp isi pregateau armele. Inainte sa cereti toleranta, aratati-o voi. Nu prea imi arde sa tolerez pe cineva care vrea sa infinga cutitul in mine.

Cu prejudecati, suspiciuni si ignoranta nu va fi niciodata toleranta. Cine pregateste cutitul? Spui musulmanii pentru ca ai vazut cativa cretini  de religie musulmana care au fost violenti si generalizezi. Daca am generaliza si noi crezi ca s-ar ajunge la pace si intelegere?

#29
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Nu e nevoie de multi ca sa se generalizeze. Ma musca un caine, ma musca al doilea, dar la al treilea e dreptul meu sa ma uit urat.
Am vazut demonstratiii si violente in TOATE tarile musulmane. Nu doar cu acest prilej. In schimb nu am vazut nici o demontratie a musulmanilor pentru eliberarea celor 4 romani din Indonezia. Nici o demonstratie care sa condamne violentele.
Cu vorbe sa stii ca nu ma convingi, faptele conteaza.

Edited by lucifer76, 17 September 2012 - 17:34.


#30
poarta-cunoasterii

poarta-cunoasterii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,092
  • Înscris: 19.01.2012

View PostThinkAbout, on 17 septembrie 2012 - 17:23, said:

Mai ce-ti place sa minti de numai poti.
Pana una alta ai zburat de pe toate forumurile islamice desi esti musulmanca intrucat te-au considerat pericol.
Eu desi sunt crestina si am scris destule lucruri neconvenabile si am primit chiar amenintari cu moartea in PM-uri am scapat nebanata inca.



Ok. Sa verifice oricine daca userul Nargis si Poarta Cunoasterii nu sunt prezente si nebanate pe toate celelalte forumuri islamice, minus islamic host care in final e un forum deschis tuturor oamenilor , liber si bla bla bla, inclusiv sustinatorilor Al Qaida, dar complet interzis shiitilor :) (Propun ca dupa aceasta verificare sa declari singura cat de mincinoasa esti. Repet asta pentru ca tu esti cea care la orice replica a celuilalt ii spui ca minte si bati moneda pe minciuna. Cel care isi stie pacatele le proiecteaza asupra celorlalti conform cunoasterii sale de sine. Si cu asta cred ca ti-am acordat o nemeritata atentie, Solstice, daca esti inca nervoasa gasesteti alt partener pe care sa te descarci.)

Asta ca sa vada toata lumea ca salafitii sunt mai toleranti si fata de crestini, evrei decat sunt fata de shiiti, deci nu aveti nici o justificare sa ne incarcati cu pacatele lor doar pentru ca credeti ca suntem cu totii musulmani si gandim la fel. Nu, nu gandim la fel si nici nu avem aceeasi relatie si atitudine. Ei ne ucid si noi replicam prin carti si argumente.

View Postlucifer76, on 17 septembrie 2012 - 17:31, said:

Nu e nevoie de multi ca sa se generalizeze. Ma musca un caine, ma musca al doilea, dar la al treilea e dreptul meu sa ma uit urat.
Am vazut demonstratiii si violente in TOATE tarile musulmane. Nu doar cu acest prilej. In schimb nu am vazut nici o demontratie a musulmanilor pentru eliberarea celor 4 romani din Indonezia. Nici o demonstratie care sa condamne violentele.
Cu vorbe sa stii ca nu ma convingi, faptele conteaza.


Nu toate demonstratiile au fost violente, nu aveti dreptate. Cu cat a fost tara mai needucata si sub influenta salafitilor, cu atat au fost reactiile mai violente. Chestie de educatie, nu de religie. Faptele conteaza dar daca nu aveti bunavointa de a vedea si faptele si reactiile bune sau le negati semnificatia si intentia chiar si atunci cand le constatati, inseamna ca e o problema de receptionare si de partea cealalta.

#31
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Ai si tu oarecum dreptate, banuiesc ca si pentru musulmani toti occidentalii sunt la fel.

#32
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 17:38, said:

. Ei ne ucid si noi replicam prin carti si argumente.
Cum sa nu, uite aici carti si argumente
Hanged for being a Christian in Iran


Eighteen years ago, Rashin Soodmand's father was hanged in Iran for converting to Christianity. Now her brother is in a Mashad jail, and expects to be executed under new religious laws brought in this summer. Alasdair Palmer reports.


A month ago, the Iranian parliament voted in favour of a draft bill, entitled "Islamic Penal Code", which would codify the death penalty for any male Iranian who leaves his Islamic faith. Women would get life imprisonment. The majority in favour of the new law was overwhelming: 196 votes for, with just seven against.


Imposing the death penalty for changing religion blatantly violates one of the most fundamental of all human rights. The right to freedom of religion is enshrined in the Universal Declaration of Human Rights, in the International Covenant on Civil and Political Rights, and in the European Convention of Human Rights. It is even enshrined as Article 23 of Iran's own constitution, which states that no one may be molested simply for his beliefs.


And yet few politicians or clerics in Iran see any contradiction between a law mandating the death penalty for changing religion and Iran's constitution. There has been no public protest in Iran against it.


David Miliband, Britain's Foreign Secretary, stands out as one of the few politicians from any Western country who has put on record his opposition to making apostasy a crime punishable by death. The protest from the EU has been distinctly muted; meanwhile, Germany, Iran's largest foreign trading partner, has just increased its business deals with Iran by more than half. Characteristically, the United Nations has said nothing.


It is a sign of how little interest there is in Iran's intention to launch a campaign of religious persecution that its parliamentary vote has still not been reported in the mainstream media.

#33
poarta-cunoasterii

poarta-cunoasterii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,092
  • Înscris: 19.01.2012

View Postlucifer76, on 17 septembrie 2012 - 17:39, said:

Ai si tu oarecum dreptate, banuiesc ca si pentru musulmani toti occidentalii sunt la fel.

Asa tind sa creada si ei, dar nu e corect. Generalizarile sunt false si gresite indiferent din partea cui vin. E gresit si ca musulmanii sa dezvolte o aversiune fata de Occident crezand ca toti occidentalii sunt precum cei care au facut acel film despre profet, si ca occidentalii sa creada ca toti musulmanii sunt precum teroristii. Uite o imagine care spune multe:

[ http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/391601_469096569788277_764014649_n.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#34
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View Postlucifer76, on 17 septembrie 2012 - 17:39, said:

Ai si tu oarecum dreptate, banuiesc ca si pentru musulmani toti occidentalii sunt la fel.
Este romanca convertita la islam.
Umbla pe net sa conerteasca pe altii, daca nu le-as cunoaste stilul as mai spune.
Dupa ce se convertesc, le pute si crestinismul le put si valorile occidentale.
Scriu poezele cu dedicatii tematice gen "vai de capul tau crestine!" si altele
A sa nu uit, explica si beneficiile lapidarii, pedepsesi cu moartea si alte violente fizice in islam pe care le declara superioare celor ale civilizatiei occidentale.

#35
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View PostThinkAbout, on 17 septembrie 2012 - 17:23, said:

Mai ce-ti place sa minti de numai poti.
Pana una alta ai zburat de pe toate forumurile islamice desi esti musulmanca intrucat te-au considerat pericol.
Eu desi sunt crestina si am scris destule lucruri neconvenabile si am primit chiar amenintari cu moartea in PM-uri am scapat nebanata inca.


Mititelul de el...pacat ca nu ai primit propuneri de insuratoare...
vai...vai....ce lume ingrata...amenintari de moarte si inca pe pm....!!!

Replica violenta a musulmanilor este de nedorit.
Asta a spus "Poarta cunoasterii" cu care relatiile mele sunt rele de tot,dar macar nu il jignesc de dragul aplauzelor auditoriului israelian

#36
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View Postpoarta-cunoasterii, on 17 septembrie 2012 - 17:42, said:

Asa tind sa creada si ei, dar nu e corect. Generalizarile sunt false si gresite indiferent din partea cui vin. E gresit si ca musulmanii sa dezvolte o aversiune fata de Occident crezand ca toti occidentalii sunt precum cei care au facut acel film despre profet, si ca occidentalii sa creada ca toti musulmanii sunt precum teroristii. Uite o imagine care spune multe:

[ http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/391601_469096569788277_764014649_n.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Diferenta este ca acei criminali ne-musulmaniau fost prinsi  judecati si condamnati de catre statele occidentale civilizate in timp ce criminalii proveniti din randul vostru sunt glorificati.
Maaare diferenta.

View Postabbulafia, on 17 septembrie 2012 - 17:47, said:

dar macar nu il jignesc
Taci mai minciunica, m-ai jignit din primul post.
Eu cand ti-am spus ca tu ai fobii, urmaresti userii si esti in stare sa duci toate discutiile in off topic nu ai vrut sa ma crezi.
Asa ca aplic politica Israel Host, te dau in spanac

Edited by ThinkAbout, 17 September 2012 - 18:04.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate