![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
montare partitie bsd sub slack8
Last Updated: Jan 23 2002 00:03, Started by
Pittick
, Jan 20 2002 20:43
·
0

Posted 20 January 2002 - 20:43

Se da un Slackware 8, kernel 2.4.7, Slack e pe /dev/hda1, iar slice-ul lui free BSD 4.4 e /dev/hda4. Nu pot monta acest slice al lui BSD, desi am dat comanda:
mount /dev/hda4 -t 44bsd /mnt/bsd Chestia cu "44bsd" am aflat-o din man page-ul comenzii mount(man mount). Zice ca acesta este tipul de FS ce trebuie specificat pentru montarea partitiilor free BSD. Dar imi zice ceva de genul: the 44 bsd file system is not suported in kernel Tin sa mai mentionez ca in kernel am bifat toate sistemele de fisiere(ei bine, nu toate, am exclus pe cele de MAC), caci eu zic ca e bine sa fie incluse,pt orice eventualitate. Intrebarea este: unde gresesc eu?cum trebuie facut? Va multumesc. |
Posted 20 January 2002 - 22:00

Ma gindesc ca dupa ce ai bifat in kernel, ai compilat si instalat noul kernel...
|
Posted 20 January 2002 - 22:50

da un cat /proc/filesystems si vezi daca ai suport... daca nu, recompileaza modulele / incarca-le.
|
Posted 21 January 2002 - 08:03

Incearca sa specifici partitia si in fstab.Si monteaza-o cu specificatia UFS.Asa o sa mearga.
|
Posted 21 January 2002 - 23:07

cu fstab nu are nici-o legatura, iar cu ufs m-as mira sa mearga...
|
Posted 22 January 2002 - 08:14

Eu prefer sa editez fstab ca sa nu ma complic la montare cu toti parametrii.Si din cite stiu,partitia in care lucreaza BSD este UFS ca la majoritatea sistemelor Unix.Oricum, la versiunile mai noi de kernel se poate specifica in fstab optiunea auto si astfel decide kernelul singur cum sa monteze partitia.
|
Posted 23 January 2002 - 00:03

Din ce stiu eu personal, free BSD lucreaza pe FFS(Fast File System). Inca nu am incercat nimic,ca am fost ocupat cu scoala. Dar o sa incerc cum ati zis fiecare si daca nu merge,eventual cu:
mount /dev/hda4 -t autofs /mnt/bsd Sper sa mearga.Oricum,multumesc mult!O sa revin cu rezultatul,dar nu stiu sigur cand. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users