![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Windows 2008 R2 Server
Last Updated: Sep 01 2012 23:06, Started by
Hazard
, Aug 31 2012 15:13
·
0

Posted 31 August 2012 - 15:13

Salut. Imi scapa ceva in toata povestea asta si am o vaga senzatie ca stiu ce-mi scapa...
![]() Se da Windows 2008 R2 Server, in care se creeaza un folder <<Share>>. Acest folder trebuie sa fie vizibil in toata reteaua. Acest folder contine subfoldere cu permisiuni diferite pentru fiecare user. Cum se face chestia asta? Scopul este acela de a mapa in pc-uri folderul <<share>>. Cand userul intra in acest "drive" va avea mai departe acces doar la folderele lui. Vaga senzatie era ca acest lucru se poate face cu deny acces, ceea ce nu este o optiune. Si de asemenea, ca nu se poate ![]() PS: MOD: rog modificarea numelui topicului (din lipsa de subtitlu): Windows 2008 R2 Server - Shared Folders. Multumesc Edited by Hazard, 31 August 2012 - 15:15. |
Posted 01 September 2012 - 23:06

exista cateva variante. cea mai simpla ar fi sa elimi propagarea drepturilor de pe top shared folder pe subfoldere. apoi elimini de pe fiecare subfolder in parte domain users si adaugi doar useri care au voie.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users