![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Robocop (2014)
Last Updated: Jun 22 2017 20:13, Started by
djswoop
, Aug 30 2012 22:30
·
0

Posted 11 June 2017 - 15:10

L-am vazut si eu la dvd-ul unui amic !
Ce pot sa spun despre film ? foarte slab filmul; nu se ridica nici la jumatatea filmului RoboCop (1987) chit ca partile 2 si 3 sunt slabe. Dar acest reboot e foarte slab, mai slab decat partile de dupa original ! e salvat mai mult de efectele speciale. Daca nu ar fi exista filmul din '87, atunci era putin mai bine cotat asta din 2014 in ciuda gaurilor din poveste, scenariu si personaje. Parera mea e ca e mult mai bun RoboCop 1987 ![]() |
Posted 22 June 2017 - 20:13

E parerea tuturor.
Si io zic ca toate il bat pe asta 2014. Primele 2 la distanta, iar al-3lea e varza rau, dar tot are mai mult farmec ca porcaria asta. O sa-mi iau sa revad serialul (care a fost difuzat si pe la noi). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users