![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
pentru Roofdoc
Last Updated: Aug 27 2012 15:01, Started by
fentozu
, Aug 27 2012 15:01
·
0

Posted 27 August 2012 - 15:01

Dupa citirea acestui topic mi-a devenit si mai clar ceea ce intuiam, si anume ca nu e suficient sa cumperi o invelitoare foarte buna, ci trebuie si un montator care sa iti poata oferi punerea in practica a unui ansamblu de calitate. Acum, insa, partea cea mai grea: cum gasesc eu, un om care-si construieste o casa in Iasi, montatorul profesionist care sa se ocupe de realizarea intregului ansamblu format din astereala, sarpanta, invelitoare cu toate accesoriile, izolatie, ferestre de mansarda, in conditiile in care casa a fost proiectata pentru invelitoare grea (tigla) si ceea ce mi-a placut pana acum se invarte intre Tondach si Creaton?
As aprecia in mod deosebit un sfat, eventual pe PM. Multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users