Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Autoturism saltat din parcare din...

Portare OROC (Telekom) - Orange

Despre Șemineu electric !

Problema receiver Onkyo 8270 - Th...
 Laptop cu windows 11 - pot inlocu...

De ce nu se afiseaza salariul in ...

Daca vreți sa cautați prin public...

Șmenurile continua - blocuri...
 Caini agresivi - sfaturi, va rog&...

Termopane gata facute v.s. la com...

NASA live/aducere mostra asteroid

solicitare date sofer in baza art...
 Eroi cazuti pentru tara - Morala ...

Glovo manareli?

Prea mult ulei in motor audi a5 2...

mare mare problema cu acest pisto...

magazin rulota

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

vladtudorie

vladtudorie

New Member

• Grup: Members
Salutare !
Numele meu este Vlad si mi-as dori sa incep o mica afacere, m-am gandit la o mica rulota amplasata intre blocuri cu diferite produse de zi cu zi(paine, apa, sucuri, tigari, seminte, etc. Momentan as vrea sa stiu ce taxe, conditii si de ce acte as avea nevoie.

E cineva care a demarat asa un business?

RandomHero

RandomHero

Active Member

In primul gand gandeste-te la ce distanta sunt cele mai apropiate magazine de locul pe care il cauti si vezi daca ai loc intre concurenta.

Surfer01

Surfer01

Junior Member

View Postvladtudorie, on 27th August 2012, 11:29, said:

Salutare !
Numele meu este Vlad si mi-as dori sa incep o mica afacere, m-am gandit la o mica rulota amplasata intre blocuri cu diferite produse de zi cu zi(paine, apa, sucuri, tigari, seminte, etc. Momentan as vrea sa stiu ce taxe, conditii si de ce acte as avea nevoie.

E cineva care a demarat asa un business?

Dacă îți place să ai bani de mâncare atunci îți recomand să încerci altceva.

Protopopeus

Protopopeus

Senior Member

• Grup: Senior Members
Mergi la DSV si spune-le ce vrei sa faci, iti vor da ei toate informatiile de care ai nevoie.
Apoi mergi la ONRC si spunele si lor ce vrei sa vinzi si-ti vor spune ce coduri CAEN ai nevoie (adica pentru infiintarea firmei) si cam acesta este inceputul.
Ai grija si la sfatul de mai sus cu privire la concurenta si mai ales, cu vadul...

v3lsatis

v3lsatis

【HD】

eventual poate te trezesti cu rulota incendiata de concurenta... la noi orice este posibil.

Protopopeus

Protopopeus

Senior Member

Sau, cu un pic de imaginatie + concursul unui angajat de la o firma de asigurari poti s-o incendiezi chiar tu.

Cunosc un caz al unei persoane din aria mea de cunostinte care a bagat 3000 Euro intr-un chiosc, l-a asigurat pentru toate trazanile, apoi, dupa vreo 2 luni i-a dat foc (asa se banuieste, nu stie nimeni adevarul) iar la evaluarea pagubelor a venit o amica a sa care dupa expertiza de rigoare i-a inmanat 22.000 Euro.

quark7

quark7

Junior Member

In ultima mea calatorie in Bucuresti am vazut in fata magazinului Unirea doua...carute. Bine, de fapt erau un soi de magazine-rulote, pe care scria "Franciza 54. Cinci stele pe patru roti".
Magazine mobile a avut si Dinu Patriciu in franciza Mic.Ro, tot pe acolo vedeam o rulota de a lui.

Poti sa cauti informatii despre astea. (siteul http://franciza54.ro/ e in constructie...)

Cat despre autorizatii iti trebuie cam aceleasi ca pentru un magazin clasic cred... DSV, mediu, ceva de la primarii ca punct de lucru si desigur autorizatii pentru sediul care va fi intr-o locatie fixa si nu in rulota.

vladtudorie

vladtudorie

New Member

View Postquark7, on 27th August 2012, 13:18, said:

In ultima mea calatorie in Bucuresti am vazut in fata magazinului Unirea doua...carute. Bine, de fapt erau un soi de magazine-rulote, pe care scria "Franciza 54. Cinci stele pe patru roti".
Magazine mobile a avut si Dinu Patriciu in franciza Mic.Ro, tot pe acolo vedeam o rulota de a lui.

Poti sa cauti informatii despre astea. (siteul http://franciza54.ro/ e in constructie...)

Cat despre autorizatii iti trebuie cam aceleasi ca pentru un magazin clasic cred... DSV, mediu, ceva de la primarii ca punct de lucru si desigur autorizatii pentru sediul care va fi intr-o locatie fixa si nu in rulota.

nu ma intereseaza sa platesc chiria unei masini dinalea, vreau sa cumpar o rulota ieftin, si sa imi facu cumparaturile cu cele necesare, acte, etc. ceea ce ar insemna cateva mii de euro;  decat rulota de la astia cu franciza 54, mai bine imi inchiriam un magazin direct. dar nu vreau sa investesc mult pentru inceput si mai ales sa nu platesc chirie. multumesc mult

View PostSurfer01, on 27th August 2012, 11:43, said:

normal ca-mi place sa am bani de mancare si nu numai, de aceea ma zbat sa plec de undeva, tu ai castigat la forex?

View Postv3lsatis, on 27th August 2012, 11:54, said:

eventual poate te trezesti cu rulota incendiata de concurenta... la noi orice este posibil.
stiu, asta ar fi un mare dezavantaj, o sa fac tot posibilul sa o asigur oricat m-ar costa, poate totusi mi-ar face unu un bine in cazul in care nu va merge si voi lua si eu 22000 de euro ca in cazul de mai sus : ^_^

clauditu2002

clauditu2002

Junior Member

View PostSurfer01, on 27th August 2012, 10:43, said:

ai incercat tu asta si ai ajuns la concluzia ca nu faci bani? eu sunt sigur ca poti castiga destul daca te duce putin mintea. mi se pare o idee foarte buna si sunt chiar curios ce va face

moonchildq1

moonchildq1

New Member

Salutari, vad ca este un topic vechi dar poate primesc totusi un raspuns. Ai reusit sa deschizi afacerea? Cam ce capital ai avut? Incasari aproximative? Profit?
In caz ca nu vrei sa dezvalui astfel de cifre, astept macar un raspuns general, daca mai crezi ca merita sau nu.
Bineinteles, daca oricine altcineva are informatii de folos, le iau recunoscator in considerare. Multumesc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate