magazin rulota
Last Updated: Apr 24 2013 13:28, Started by
vladtudorie
, Aug 27 2012 10:29
·
0

Posted 27 August 2012 - 10:29

Salutare !
Numele meu este Vlad si mi-as dori sa incep o mica afacere, m-am gandit la o mica rulota amplasata intre blocuri cu diferite produse de zi cu zi(paine, apa, sucuri, tigari, seminte, etc. Momentan as vrea sa stiu ce taxe, conditii si de ce acte as avea nevoie. E cineva care a demarat asa un business? |
Posted 27 August 2012 - 10:43

In primul gand gandeste-te la ce distanta sunt cele mai apropiate magazine de locul pe care il cauti si vezi daca ai loc intre concurenta.
|
Posted 27 August 2012 - 10:43

Salutare ! Numele meu este Vlad si mi-as dori sa incep o mica afacere, m-am gandit la o mica rulota amplasata intre blocuri cu diferite produse de zi cu zi(paine, apa, sucuri, tigari, seminte, etc. Momentan as vrea sa stiu ce taxe, conditii si de ce acte as avea nevoie. E cineva care a demarat asa un business? Dacă îți place să ai bani de mâncare atunci îți recomand să încerci altceva. |
Posted 27 August 2012 - 10:48

Mergi la DSV si spune-le ce vrei sa faci, iti vor da ei toate informatiile de care ai nevoie.
Apoi mergi la ONRC si spunele si lor ce vrei sa vinzi si-ti vor spune ce coduri CAEN ai nevoie (adica pentru infiintarea firmei) si cam acesta este inceputul. Ai grija si la sfatul de mai sus cu privire la concurenta si mai ales, cu vadul... |
Posted 27 August 2012 - 10:54

eventual poate te trezesti cu rulota incendiata de concurenta... la noi orice este posibil.
|
Posted 27 August 2012 - 11:20

Sau, cu un pic de imaginatie + concursul unui angajat de la o firma de asigurari poti s-o incendiezi chiar tu.
Cunosc un caz al unei persoane din aria mea de cunostinte care a bagat 3000 Euro intr-un chiosc, l-a asigurat pentru toate trazanile, apoi, dupa vreo 2 luni i-a dat foc (asa se banuieste, nu stie nimeni adevarul) iar la evaluarea pagubelor a venit o amica a sa care dupa expertiza de rigoare i-a inmanat 22.000 Euro. |
Posted 27 August 2012 - 12:18

In ultima mea calatorie in Bucuresti am vazut in fata magazinului Unirea doua...carute. Bine, de fapt erau un soi de magazine-rulote, pe care scria "Franciza 54. Cinci stele pe patru roti".
Magazine mobile a avut si Dinu Patriciu in franciza Mic.Ro, tot pe acolo vedeam o rulota de a lui. Poti sa cauti informatii despre astea. (siteul http://franciza54.ro/ e in constructie...) Cat despre autorizatii iti trebuie cam aceleasi ca pentru un magazin clasic cred... DSV, mediu, ceva de la primarii ca punct de lucru si desigur autorizatii pentru sediul care va fi intr-o locatie fixa si nu in rulota. |
Posted 28 August 2012 - 20:36

In ultima mea calatorie in Bucuresti am vazut in fata magazinului Unirea doua...carute. Bine, de fapt erau un soi de magazine-rulote, pe care scria "Franciza 54. Cinci stele pe patru roti". Magazine mobile a avut si Dinu Patriciu in franciza Mic.Ro, tot pe acolo vedeam o rulota de a lui. Poti sa cauti informatii despre astea. (siteul http://franciza54.ro/ e in constructie...) Cat despre autorizatii iti trebuie cam aceleasi ca pentru un magazin clasic cred... DSV, mediu, ceva de la primarii ca punct de lucru si desigur autorizatii pentru sediul care va fi intr-o locatie fixa si nu in rulota. nu ma intereseaza sa platesc chiria unei masini dinalea, vreau sa cumpar o rulota ieftin, si sa imi facu cumparaturile cu cele necesare, acte, etc. ceea ce ar insemna cateva mii de euro; decat rulota de la astia cu franciza 54, mai bine imi inchiriam un magazin direct. dar nu vreau sa investesc mult pentru inceput si mai ales sa nu platesc chirie. multumesc mult
Dacă îți place să ai bani de mâncare atunci îți recomand să încerci altceva. normal ca-mi place sa am bani de mancare si nu numai, de aceea ma zbat sa plec de undeva, tu ai castigat la forex?
eventual poate te trezesti cu rulota incendiata de concurenta... la noi orice este posibil. ![]() |
Posted 28 August 2012 - 21:42

Dacă îți place să ai bani de mâncare atunci îți recomand să încerci altceva. |
Posted 24 April 2013 - 13:28

Salutari, vad ca este un topic vechi dar poate primesc totusi un raspuns. Ai reusit sa deschizi afacerea? Cam ce capital ai avut? Incasari aproximative? Profit?
In caz ca nu vrei sa dezvalui astfel de cifre, astept macar un raspuns general, daca mai crezi ca merita sau nu. Bineinteles, daca oricine altcineva are informatii de folos, le iau recunoscator in considerare. Multumesc. |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users