Work& Travel ( new Yok)
Last Updated: Aug 25 2012 12:19, Started by
laura_tm
, Aug 24 2012 17:21
·
0

Posted 24 August 2012 - 17:21

Buna.
Sper ca este ok ca am deschis acest subiect in categoria "Travel". Cu toate ca are legatura si cu munca , majoritatea se inscriu in acest ca sa calatoreasca . Sunt curioasa daca voi gasii persoane pe forum care sa imi dea informatii in legatura cu acest program , mai exact cu posibilitatea unui job in New York City sau cat mai aproape. Stiu , chiar mi s-a spus de multe ori ca studentii nu prea merg in New York City pentru ca job-urile sunt limitate iar chiria extrem de scumpa ... NYC fiind cel mai scump oras din SUA .. stiu , dar cu toate astea , momentan tot ce vreau e sa ajung acolo deci nu ma prea intereseaaza sa plec cu Work and Travel in SUA intr-o alta locatie daca este departe de NYC. Cautand pe Google am putut citii ca sunt cateva fiirme W&T care ofera joburi in Manhattna si Southampon ... sunt si alte locatii in statul New York dar sunt foarte indepartate . As vrea sa stiu daca este cineva care a ales un astfel de job si anume cat mai aproape de orasul New York ... chiar sunt dornica de impresii .. Multumesc frumos! Edited by laura_tm, 24 August 2012 - 17:22. |
Posted 24 August 2012 - 18:07

Daca afli ceva poate ma anunti si pe mine. Si eu sunt interesat de NYC
|
Posted 24 August 2012 - 18:40

Posted 25 August 2012 - 12:19

sincer ,la cum scrie , m-as mira ![]() graba la tastat .. daca scriam pe hartie era altceva ![]() ![]() ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users