Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut un VPN gratuit si un Antivir...

ajutor VPN

Sfaturi montaj folie antivapori l...

Borseta barbateasca
 Ce este cu declaratiile cerute ce...

Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season
 Informatii complete despre servic...

tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker
 Schimbare difuzor Golf 7

Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...
 

Acelasi cod html in 2 pagini dar raspunsuri diferite

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
AdrianPietro

AdrianPietro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 18.08.2012
Dupa ce am studiat putin html si css am zis sa fac o pagina pe cont propriu. Creez un .html, scriu codul, salvez,deschid si imi apare pagina si o eroare:

{\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0\deflang1033{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 Courier New;}{\f1\fswiss\fcharset0 Arial;}} {\*\generator Msftedit 5.41.15.1516;}\viewkind4\uc1\pard\f0\fs20 \par \par \par \par \par \par \par \par

si mai multe  \par dupa fiecare element din pagina .

Verific codul, uitasem un tag, corectez , iar deschid aceeasi chestie.

Mai creez un .html pun acelasi cod(copy/paste) , deschid pagina, nici o eroare. :cursing:

Am incercat cu 2 browsere diferite(chrome si internet explorer) si pe 2 calculatoare diferite. Desi cele 2 pagini au exact acelasi html , prima pagina apare cu eroarea , a doua fara.

Poate sa imi spuna cineva de ce se intampla asta?

#2
mishpowerpuff

mishpowerpuff

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 324
  • Înscris: 12.04.2007
Codul html trebuie scris cu un editor de text, pare că tu l-ai scris cu microsoft word sau vreun prieten.

#3
gerbil

gerbil

    Membru' activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,052
  • Înscris: 10.09.2005
A mai ramas ceva pe acolo, nu se poate. Recomand asta.

Edited by gerbil, 24 August 2012 - 14:18.


#4
AdrianPietro

AdrianPietro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 18.08.2012
Da, aparent erorile aparusera prin cod. Nu pot sa imi dau seama cum au aparut si as putea jura ca aseara cand imi arata eroarea am reverificat codul si nu apareau erorile dar ...  Oricum multumesc mult!

Edited by AdrianPietro, 24 August 2012 - 14:45.


#5
czand3r

czand3r

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 17.10.2007
Ai folosit probabil Notepad si ai salvat ANSI ... ai grija cand salvezi fisiere HTML sa le salvezi cu Utf-8 encoding

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate